Přejít na výpis diskuzí
Sledujte bonusový Fight Club s našimi úžasnými čtenáři
2.11.2014 | Redakce Games.cz
82 příspěvků
-
Btw zajímavé jak to vyšlo u dveří. Jeden vysoký a "hubený" a druhý malý a "tlustý" *1* To je jak z nějakého kresleného komického seriálu.
-
byl tam někdo, kdo je tady aktivní v diskuzích? tedy kromě těch, kteří se v podcastu představili
-
Náhodou jak to občas sleduju, max je tu v současné době jediný borec, co dokáže udělat opravdu kvalitní trolling, kterému se člověk od srdce zasměje. *15* To né jak ti trapáci GGG, Jack, Vesloslav, species a podobní zakomplexovaní nedomrdi.... *6*
A dnes mě opět rozesmál. *1* Palec hore, maxi! *5* -
Podobné bylo jak došel do 200. Fight Clubu, kamery si ani nevšiml odřezal pořádný kus dortu, vzal šampáňko a pohodlně se vyvalil na gauč. *4* Je to prostě pán a FC s ním patří mezi moje nejoblíbenější. *2*
-
Karel s chlebíčkem to zabil :D
-
Jo, vypadá to, že byla sranda.
Jinak Karel by měl mít vlastní show v TV!
Btw saturace východníma a západníma hrama. WTF *15* -
40
-
No vidíš a přitom průměrný věk hráčů je třicet let.
-
Pěkný povídání, celkem obdivuju všechny kdo dokázali tak v klidu mluvit. Já bych tam asi ze sebe nic moc nevykoktal :D
-
Je fakt, že už to není těch pravověrných 14 hodin denně jako kdysi :), ale vzdát se koníčku nad kterým člověk strávil tolik času je podle mě též fakt divný :).
-
A kolik let je tobě, jen tak pro informaci?
-
muže hrát nekde ve sklepe ale hlasit se k tomu verejne... ja čekal že tam bude víc deti ve veku 10-15 let a ne takovy fotrove tvl
-
ale jako koukat se na to nebudu to je jasny, stejan nuda jako obvykle
-
Takové lidi tam nikdy nebudou nebo možná ano ale nikdy to nepřiznají že to jsou oni. Nemají jak se říká koule...
-
kdo ma vic jak 20 je starej na hrani :D ... lol ty jsi debi* ...
-
sympatičctí lidé, taky to chtelo davku odvahy tam prijít. taky hezky slečny hlavne ta bruneta vpravo vzadu. ale trochu starí na hraní ne? imo kdo má víc než 20 a porad hraje je divnej
-
Žádnej rovnej kšilt ani melír?
Tak to chválím! -
* obvykle
-
Podle mě spamboti, protože tím se vysvětluje, proč mají obyvykle 20 lajků.
-
Byla to super akce! *5*