Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové demo z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
2.9.2012 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Vidím že tam budou opět povedené vtípky :) Jízda Valkýr znějící z vrtulníku mě dostala : D
-
-
ta písnička je epická ať je kdekoliv, já ji miluju.. v New Vegas a jiných hrách mě to vždycky dostane
-
-
jóó starý dobrý antisemita Wagner *7*
-
-
-
preto je to ohlasene na PC lebo pc verzia vyzera lepsie, nieje taka orezana, preco neprezentuju konzolovu verziu? vyzerala by blbo a islo by nizko FPS ? (citujem ineho chalana v skratke)
asi na tom nieco bude, neverim osobne ani v najmensom ze to bude na PC , a mozno bude ale po roku vydania na konzolu , pokazia ovladanie, a nehaju tam šitnu grafiku bez moznosti si ju nastavit
a co mgs 4? vyzeralo v tej dobe genialne cca tusim rok 2008 ,je to cele otazne co bude, ale jedine co viem ... ze si kupim PS 3 a hned aj mgs 4 aj s tymi novymi hrami, aj tie HD balíčky .. kaslem tie xboxove trapne hry nemaju sa cim pochvalit .. ps3 ma lepsie hry ja to vzdy hovorim a vzdy budem :D -
Hmm tak grafika je dokonalá. To jsem zvědavý jak dobře to poběží na PC. Na PS3 to poběží určitě bez problémů a na PC to budou zase krvavé nároky :-(
-
-
Na PC to hlavne ani nebude coz stve aj me.
-
vzdyt ma (bohuzel) pravdu... :( ...me je to fuk, mam pc i obe konzole...
-
-
Ještě na PC Last of Us a nemám jakýchkoliv výhrad
-
-
Naughty Dog by tohle nikdy neudelal . *4*
-
-
samozřejmě, protože Naughty Dog je v podstatě interní studio Sony, podobně jako třeba Polyphony Digital, nebo bylo Psygnosis, než je ta banda šikmookých kokotov zničila...stejný jako třeba Turn 10 Studios(Forza) pro X360, prostě interní studia Sony a MS musí produkovat hity prodávající jejich konzole, ne ty od konkurence
-
-
To je mi jasný to je bohužel jen zbožný přání
-
-
-
-
Tou hudbou od Morriconeho (Here's To You) mě opravdu potěšili. *3*
-
Prosím zpátky ke kořenům zpátky ke kořenům........
-
-
On se MGS někdy vychýlil od svých kořenů?
-
-
Na tohle jsem čekal ! *4* nejlepší konzolovej titul vůbec
-
-
jinak info pro obyčejný smrtelníky, co to tak nežerou a mají v tom trochu zmatek *3* Naked Snake - později jako Big Boss, a z něho udělali 3 klony - Solid Snake, Liquid Snake a Solidus............................a The Boss je žena, mentorka Naked Snakea z MGS3 *7*
-
-
Já myslím, že v tom bude zmatek tak, či tak. :)
-
-
-
Na MGS se bezvadně na televizi kouká, hraje se už trochu těžkopádně.
-
I když nejsem nějaký velký příznivec Metal gear solidu tak se mi to dosti líbilo a tím že to bude na pc to je ještě větší plus. Jenom jsem se chtěl zeptat kdo byl ten chlapík s tim kouboukem a spálenou tváří.
-
kdyby se tento díl vrátil na PC platformu, asi bych měl nerdgasm, Metal Gear je jedná z mála serií, která mě štve, že jsem neměl možnost ji hrát v plné palbě, tedy všechny díly.. hrál jsem MGS 1 (na PC i na PSX), dále dvojku na PC a trojku a čtyřku už bohužel ne, jak už jsem napsal jinde.. líbí se mi jejich zachování stylu hry, stealth je stealth, nehrajou si na něco víc (vid Ubisofte), z grafiky mi spadla huba stejně jako když jsem poprvé viděl MGS4, atmosféra, práce s kamerou, prostě Kojima umí..
jinak zase někteří tu ospravedlnují to, že konzole do stareho železa nepatří, když máte velmi šikovné vývojáře a lidi s dokonalou vizí, v tomhle případě už umělce, tak je jasné, že i na starém železu může vypadat cokoliv, takhle pěkně, ale tím nechci říct, že kdyby to pak běželo na nějákých GTX690, tak že by to bylo lepší to ne.. po výpočetní stránce hra může být nenáročná, ale zároven může být dechberoucí, jak už víme i na PC a nejen na konzolích..