Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrtý díl herního pořadu Re-Play
5.3.2011 | Redakce Games.cz
89 příspěvků
-
Tady se dycky resi jenom 3 veci: moderatorka, spatny komentare recenzi a "co je ta a ta hudba?". (A byli a porad to jsou Prodigy a kdo nepozna jejich nejproflaklejsi pecky by sem mel stydet:)).
-
Kdo nezna Prodigy nezije nebo je baby
-
Skvělý díl, prosím vás jak se jmenuje ten song na začátku?
-
-
Eva a Vašek - Spitfire
-
Prodigy - Spitfire
-
-
díky
-
To že tady odpověď bude 2x neznamená že se na to příště zase někdo nezeptá
-
-
Bohužel se najdou tací koko*i, co Prodigy neznaj. Kam ten svět spěje. *10*
-
-
Jojo... Takovy rovnou veset, at je na tom svete lip, co? : D
Hochu... kdyz tebe tak posloucham.... ..kam ten svet speje.. : D
No ono zrovna v tomhle vlaknu kdyz koukam i na ty plusy a minusy tak se mi ta otazka vnucuje skoro vazne... *7*
-
-
-
-
omg to se pta u kazdeho dilu nekdo, co tak cist stare komenty? je to The Prodigy - Spitfire
-
-
lolumad?
-
-
Frikulín?
-
-
zdrž sa tej agresie, nikomu sa nechce čítať celé tri strany od hora dole...
-
-
-
mikolas je borec nejvetsi....haha ja kdyz ho vidim tak se jenom bavim.
-
posledný diel čo som dneska pozeral na prime bol slušný :) konečne spravili niečo s tým komentárom :) až na ten zádrhel čo nastal pri jednej z recenzií a náhle sa zdvihlo ozvučenie hry a komentár nebolo počuť... držím palce :) (ale tých 9,0 hodnotení je v poslednej dobe veľa... používajte konečne celý rozsah stupnice!)
-
ta moderatorka je hrozne pekna, nema chyby.
-
Propagaci Re-playe chápu, pochopím i to, že se sem snažíte neustále dávat akční leták na váš obchod, abyste přilákali zákazníka. Musí to být však takovouto formou co tahá za oči? Pokud tu hru nechci, nekoupím si ji, ať je ten leták sebevětší. Navíc stále to samé. Název-cena, podtím odstavec zbytečného textu "blabla omáčka" (máte web o hrách, stačí kliknout na název, když chci vědět o čem to je), a obrázek. Podtím ještě 3 vrstvy. ...A diskuze k tomu píše, že je zrušená, byť je tam 1 příspěvek (asi block) - to mne opravdu pobavilo :-))).
Zkuste 1. vkusnější vizuální formu, méně rušivou. Nemusí se tvářit jako klasická zpráva, aby zmátla. Udělejte si třeba spec. formu na redakční prohlášení, propagujte krátce a nikdo se tomu nemusí vyhýbat zrakem, jako to dělám teď u té dlouhé. 2.více dávkovat/zkrátit. Rozdíl mezi krákou a dlouhou reklamou je jen v tom (v tomto případě), že dlouhá mne bude s*át, ale na koupi to nemá vliv (max. negativní).
Píšu, protože jsem chodím dlouhodobě sledovat dění PC trhu, řád, a tak nerad, aby se to tu moc zvrhlo.
Btw recenze mají nahoře verdikt a hodnocení. Tleskám. Diskuze přehlednější a zajímavější s oblíbenými +-, opět úsměv. Tak ještě si hoďte malé okénko na akční nabídky e-shopu do vedlejší lišty, nepříliš rušivé a používejte decentnější propagaci :-). -
se mi zda, ze z tukana se klube uplnej leos mares :-D
-
-
Akorát, že s Leošem to už jde teď jen z kopce. *1*
-
-
tak jsem to v pulce vypnul a radeji jsem se sel na chvili pomazlit s nasim pejskem
-
-
ale to si prisel o skvelej balitstowm kdyz byla rec o bulletstormu :D
-
-
no ty kokso v kazdej diskusii k replayi stale dokola to iste:
moderatorka naprd
anglictina naprd
humor naprd
ked sa vam to nepaci tak to nepozerajte -
-
no jo, ale jen díky kritice může bejt ten pořad lepší
-
no tak aby se nám to nelíbilo, musíme to napřed vidět..
-
-
Ale když se nám: 1. nelíbí moderátorka, 2. nelíbí se nám recenze, 3. ptáme se posté co to hraje za hudbu (pro blboně: Prodigy - Spitfire) a za 4. viděli jsme aspoň 4 Re-playe na COOLu, tak je s náma něco špatně. *5*
-
-