Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrtý díl herního pořadu Re-Play
5.3.2011 | Redakce Games.cz
89 příspěvků
-
Ta moderátorka je vážně docela v pohodě, určitě lepší, než ta minulá. Ale Tuček mě moc nebaví, nějak mi ten jeho hlas přijde docela otravnej a ani na ty jeho "humorný" ksichty se moc dobře nedívá. Vážně by mě zajímalo, proč odešli oba z té minulé moderátorské dvojice.
-
-
mě přijde, že se Alžběta nechce chytat na ty jeho nerdovské vtípky (a ty jsou v herním pořadě základem humoru) a na tom padá celá jejich moderátorská spolupráce a tím ztrácí i celý pořad...
...osobně mi tento styl humoru taky nesedí, ale myslim, že by tomu pomohlo, kdyby každý jeho vtip nebyl podložen trapným tichem...(nebo se nám Bětka snaží sdělit, že na ni takovéhle fórky nezabírají *3* ) -
-
nj, trapný ticho a ani doma se nezasměješ, protože to Tuček neumí prodat. Ta poznámka o zlatý edici Heroesů byla dobrá, ale stejně jsem se tomu smát nedokázal...
-
-
...přesně tak...ono by se tomu možná i zasmát dalo, ale museli by mít jiný systém vykládání těch vtípků...Tuček něco řekne a Trojanová se tomu zasměje...to podle mě moc nefunguje, ale je to jen můj (a vypadá to, že i tvůj) osobní názor...jinak se mi pořad dost líbí...mají to udělané opravdu pěkně, akorát mi přijde, že sou recenze nebo reportáže nebo cokoli moc dlouhé (z relativního hlediska...dlouhé oproti ostatním pasážím...je samozřejmně dobře, aby se zrecenzovala hra pořádně), takže na studiové vtípky opravdu nezbývá moc času...
-
-
-
-
jj dnes se to povedlo! Je fakt že v GAME PAGE jsou ty scénky hodně trapny.A hlavně Tuček je nepřekonatelnej !!!! Jeho styl humoru je naprosto super.Jinak čtený komentář už má taky konečně úroveň.Jen tak dál !
-
Pěkne akorat ten chlapek co komentuje hry mě podle hlasu připadal tak na 60letýho dědu co v životě nehral žadnou hru. *5*
-
-
Neřekl bych. Působí mnohem více seriózněji a celému pořadu to přidává na kvalitě. Jen se v pořadu nesmí objevovat rádoby cool renezce, plné drsných výrazů, jakou byla ta první na Bulletstorm. V tomto hlasovém podání působila velice směšně. Ovšem to neznamená, že je chyba na straně předčítače. To je chyba recenzenta, který zřejmě v záplavě testosteronu po bezprostředním dohráním hry ze sebe nedokázal vydat nic inteligentnějšího.
-
-
Kdy bude herní pořad i pro odrostlejší hráče ?
-
-
Tak si založ svůj vlastní herní pořad. Když si tak odrostly hráč.
-
Až bude soap opera pro muže.
-
-
Dneska jsem koukal na Game Page i Re-Play a druhý zmíněný byl o hodně lepší. Ne jen kvůli obsahu, ale také jsem ho nemusel přepínat kvůli trapným scénám.
Game Page jsem přepínal vždycky, když začínala nějaká scéna. Ta s tím (SPÝDEM byla vrcholem trapnosti.)
*12* *12* -
Tak dnešní díl byl rozhodně o dost lepší než díl minulý, ale co mě na tom neskutečně sere je ten vyblitý zvuk, vždyť to se skoro nedá poslouchat...
Jinak dobrý, v poho moderátoři, v poho recenze, na mě to působí líp než Game Page. -
Pro ty co neviděli dnešní díl, co to tam bylo za tolik proklamovanou novinku prosimvás ?
-
-
Nový hlas namlouvá recenze, řekl bych, že je lepší, i když docela nekonvenční :)
-