Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta angličtina doopravdy není nic moc a to teprv dnes mi to přišlo něják přehnaně vyslovovaný všechno, on je docela rozdíl když člověk mluví pořád anglicky oproti tomu když mluví ostrou češtinou a pak uděla takový to "eeoouull" :D darkspoeeeuull atd.. blizzaeeeuulld... v mém okolí i anglicky mluvicí lidi řeknou třeba i počeštěle jednoduše prostě blizzard, tak jak se píše tak řeknou.. darkspor atd.. asi moc kritizuju a vim, že se to musí něják vyslovovat pro široké publikum v televizi aby zase pak neprskali rádoby angličtináři atd.. ale dělá to hrozně moc herních komentátorů/recenzentů.. jinak dobrý díl a těšim se na další :)
    • Dneska v telce byl uz novy komentator, a rekl bych ze byl naprosto super. Uroven poradu spoupla o desitky procent :) Dobra vyslovnost, prijemne se poslouchal a nebyl to stereotypni prednes
      • zrovna dnes jsem nekoukal, takže příště rozhodně kouknu :)
      • tak to je asi to prekvapeni o kterym pisou v uvodu. snad nekdo kdo nebude vyslovovat bulletstorm jako balitstowm
  • Dneska to Alzbetce moc slusi.
    • To není nic neovyklého. Ona je prostě krásná *3*
  • Core
    Co to je proboha vedle něho za slepici? Tu tam dali rozhodně proto, že má určitě na herní scéně přehled a protože se věnuje hrám *1* Tento pořad se definitivně stává "kůůůl" pro skupinu temnohustých "hráčů" do 15 let... Odpad a to mi stačilo vidět jen jeden díl... *12* *12* *12*
    • jestli je v cr nejaka holka ktera toho o hrach vi opravdu hodne, tak je to betka.
    • USER47
      Alžběta má opravdu na herní scéně přehled a hrám se poměrně dlouho věnuje. Akorát to holt není moc dobrá moderátorka.:)
      • Core
        Je tam jen pro puberťácké oko. *12* *12* *12*
    • Vilem Koubek je proste spatnej komentator a taky neni moc dobry, ze to vypada, ze se Trojanova stydi za to, co rika (trapne se usmiva, kdyz se snazi bejt vazna). "Deeerty 3" (spinavy 3) a test draajv jsou bidny. GP ma trapny scenky -> zustavam na games.cz :S
  • to amewicke w je fakt tragicky, poprve se tomu clovek i zasmeje ale pak uz to jen trha usi. a "balitstowm" tomu fakt nasadil kowunu... bleeeeee
  • Podle mě Tuček dneska válel. To "budu k tobě upřímný" nebo s tou novou mapou to dneska fakt zabil Líbí se mně ten pořad. *4*
  • na tom obrázku na videu vypadaj jak dementi :D
    • nahrej se a pak si to v ruznych castech pust a uvidis jak budes vypadat sam
  • Slova Test Drive moc přehání a snaží se aby to znělo anglicky.
  • nikdy nerikejte v anglicttine slova, kde je R, znite jak idioti
  • není to celé minulej díl?
  • Pete.palis
    jsem hluchej, nebo slepej, ale ta první úvodní (o čem pořad bude) videosekvence je z minulýho dílu a vůbec tam nesedí;)
    • nj dobry fail, tak to bylo i v telce? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit