Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrtý díl herního pořadu Re-Play
5.3.2011 | Redakce Games.cz
89 příspěvků
-
ta moderatorka je hrozne pekna, nema chyby.
-
na tom obrázku na videu vypadaj jak dementi :D
-
-
nahrej se a pak si to v ruznych castech pust a uvidis jak budes vypadat sam
-
-
Podle mě Tuček dneska válel. To "budu k tobě upřímný" nebo s tou novou mapou to dneska fakt zabil Líbí se mně ten pořad. *4*
-
Dneska jsem koukal na Game Page i Re-Play a druhý zmíněný byl o hodně lepší. Ne jen kvůli obsahu, ale také jsem ho nemusel přepínat kvůli trapným scénám.
Game Page jsem přepínal vždycky, když začínala nějaká scéna. Ta s tím (SPÝDEM byla vrcholem trapnosti.)
*12* *12* -
jsem hluchej, nebo slepej, ale ta první úvodní (o čem pořad bude) videosekvence je z minulýho dílu a vůbec tam nesedí;)
-
-
nj dobry fail, tak to bylo i v telce? *8*
-
-
Dneska to Alzbetce moc slusi.
-
-
To není nic neovyklého. Ona je prostě krásná *3*
-
-
ta angličtina doopravdy není nic moc a to teprv dnes mi to přišlo něják přehnaně vyslovovaný všechno, on je docela rozdíl když člověk mluví pořád anglicky oproti tomu když mluví ostrou češtinou a pak uděla takový to "eeoouull" :D darkspoeeeuull atd.. blizzaeeeuulld... v mém okolí i anglicky mluvicí lidi řeknou třeba i počeštěle jednoduše prostě blizzard, tak jak se píše tak řeknou.. darkspor atd.. asi moc kritizuju a vim, že se to musí něják vyslovovat pro široké publikum v televizi aby zase pak neprskali rádoby angličtináři atd.. ale dělá to hrozně moc herních komentátorů/recenzentů.. jinak dobrý díl a těšim se na další :)
-
-
Dneska v telce byl uz novy komentator, a rekl bych ze byl naprosto super. Uroven poradu spoupla o desitky procent :) Dobra vyslovnost, prijemne se poslouchal a nebyl to stereotypni prednes
-
-
zrovna dnes jsem nekoukal, takže příště rozhodně kouknu :)
-
tak to je asi to prekvapeni o kterym pisou v uvodu. snad nekdo kdo nebude vyslovovat bulletstorm jako balitstowm
-
-
-
se mi zda, ze z tukana se klube uplnej leos mares :-D
-
-
Akorát, že s Leošem to už jde teď jen z kopce. *1*
-
-
posledný diel čo som dneska pozeral na prime bol slušný :) konečne spravili niečo s tým komentárom :) až na ten zádrhel čo nastal pri jednej z recenzií a náhle sa zdvihlo ozvučenie hry a komentár nebolo počuť... držím palce :) (ale tých 9,0 hodnotení je v poslednej dobe veľa... používajte konečne celý rozsah stupnice!)
-
nikdy nerikejte v anglicttine slova, kde je R, znite jak idioti