Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem to v pulce vypnul a radeji jsem se sel na chvili pomazlit s nasim pejskem
    • ale to si prisel o skvelej balitstowm kdyz byla rec o bulletstormu :D
  • Propagaci Re-playe chápu, pochopím i to, že se sem snažíte neustále dávat akční leták na váš obchod, abyste přilákali zákazníka. Musí to být však takovouto formou co tahá za oči? Pokud tu hru nechci, nekoupím si ji, ať je ten leták sebevětší. Navíc stále to samé. Název-cena, podtím odstavec zbytečného textu "blabla omáčka" (máte web o hrách, stačí kliknout na název, když chci vědět o čem to je), a obrázek. Podtím ještě 3 vrstvy. ...A diskuze k tomu píše, že je zrušená, byť je tam 1 příspěvek (asi block) - to mne opravdu pobavilo :-))).

Zkuste 1. vkusnější vizuální formu, méně rušivou. Nemusí se tvářit jako klasická zpráva, aby zmátla. Udělejte si třeba spec. formu na redakční prohlášení, propagujte krátce a nikdo se tomu nemusí vyhýbat zrakem, jako to dělám teď u té dlouhé. 2.více dávkovat/zkrátit. Rozdíl mezi krákou a dlouhou reklamou je jen v tom (v tomto případě), že dlouhá mne bude s*át, ale na koupi to nemá vliv (max. negativní).

Píšu, protože jsem chodím dlouhodobě sledovat dění PC trhu, řád, a tak nerad, aby se to tu moc zvrhlo.

Btw recenze mají nahoře verdikt a hodnocení. Tleskám. Diskuze přehlednější a zajímavější s oblíbenými +-, opět úsměv. Tak ještě si hoďte malé okénko na akční nabídky e-shopu do vedlejší lišty, nepříliš rušivé a používejte decentnější propagaci :-).
  • mikolas je borec nejvetsi....haha ja kdyz ho vidim tak se jenom bavim.
  • Tady se dycky resi jenom 3 veci: moderatorka, spatny komentare recenzi a "co je ta a ta hudba?". (A byli a porad to jsou Prodigy a kdo nepozna jejich nejproflaklejsi pecky by sem mel stydet:)).
  • pri recenzi budovatelske strategie sem skoro usnul :) a recenze buletstorm byla moc dlouha :) a nudna *4*. Gamepage mam rad a re-play ho dohaní coz je dobre, díky konkurenci
    • Celkove mi prijdou recenze zbytecne dlouhe, na stopaz poradu se to moc nehodi
  • Amylee.Anderson
    Pořad to byl dobrej, ale ten GHOTIC, v novinkách mě položil. A taky výrok moderátorky "jo, kdybs veděl kolik toho mám nahráno" ...:D
    • ghotic je klasika..kolikrát sem to už četl jak od hráčů, tak od temných dylinek, co si hrajou na subkulturu..je to asi stejné zlo jako "desing"
    • Core
      Je to odpad... Ztráta času *12*
  • Slova Test Drive moc přehání a snaží se aby to znělo anglicky.
  • to amewicke w je fakt tragicky, poprve se tomu clovek i zasmeje ale pak uz to jen trha usi. a "balitstowm" tomu fakt nasadil kowunu... bleeeeee
  • "ballitstorm" myslel som že ten chlapík sa po cryteku už neprekoná,ale on zrejme nemá hranice.Nieže sa to tak nevysloví ani amirickou angličinou,ale ani britskou.Jediné na čo sa teším dopredu ,sú jeho totalné sračky ktoré vypustí z pusy. ps. http://www.gametrailers.com/video/bulletpoints-with-bulletstorm/709105 ak by si to čítal ,počúvaj to asponˇ 1000 x abys nikdy nevypustil z huby ballitstorm
    • No ono "Baletstorm" v podani Grygara taky asi neni to sparvny orechovy ;-) http://games.tiscali.cz/podcast/ podcast 15 cas 17:50 - 18:30

Kazdopadne uz v poslednim dile repplay v tv byl komentator jiny, lepsi, i kdyz u teto hry ta vyslovnost zustala spatna pokud si pamatuju
      • krunoslav
        nakonec ani v hrej podcastu to nevyslovují zrovna správně..
      • Beefcake
        No on se i LG v těch videorecenzích bohužel očividně (uchoslyšně?) snaží znít co nejüberameričtěji : /
        Pamatuju jak jsem vyloženě trpěl u (jinak super) recenze na Precursors. Lukáši, fakt - prosím... myslím že na každýho troubu, kterýho "prykchauarzuourz" oslní, je dvacet lidí, kterejm se z toho udělaj akorát pupínky, a oči vystřelej navrch hlavy : D
        Snad ani ten původní replay předčítač mě v tomhle tolik neiritoval. Ale tam byl zas problém v tom, že jedno slovo řekl taky tak trapně ultraemericky, a další uplně nesmyslně pačesky.. Nejen proto tu výměnu určitě většina lidí ocení.
        • to suhlasím ,ale aspon keby to povedal americky správne(správne čo sa týka výslovnosti bez žiadneho akcentu) ako "ultraemericky" nesprávne :))
  • jj dnes se to povedlo! Je fakt že v GAME PAGE jsou ty scénky hodně trapny.A hlavně Tuček je nepřekonatelnej !!!! Jeho styl humoru je naprosto super.Jinak čtený komentář už má taky konečně úroveň.Jen tak dál !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit