Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není to celé minulej díl?
  • krunoslav
    zdálo se mi to, nebo sem v poslednim díle konečně slyšel lepší komentování hraní, místo toho hrozného hlasu s příšernou angličtinou?
  • :)
    • zajímalo by me, co tvůrci tohoto webu sledují tím, že pokud píšete jako anonym, tak stejně máte ikonku ze svého normálního profilu *4* to by možná chtělo trochu pořešit
  • Skvělý díl, prosím vás jak se jmenuje ten song na začátku?
    • Eva a Vašek - Spitfire
    • rage
      Prodigy - Spitfire
      • díky
      • To že tady odpověď bude 2x neznamená že se na to příště zase někdo nezeptá
        • Bohužel se najdou tací koko*i, co Prodigy neznaj. Kam ten svět spěje. *10*
          • Jojo... Takovy rovnou veset, at je na tom svete lip, co? : D
            Hochu... kdyz tebe tak posloucham.... ..kam ten svet speje.. : D

No ono zrovna v tomhle vlaknu kdyz koukam i na ty plusy a minusy tak se mi ta otazka vnucuje skoro vazne... *7*
    • omg to se pta u kazdeho dilu nekdo, co tak cist stare komenty? je to The Prodigy - Spitfire
      • lolumad?
        • Frikulín?
      • zdrž sa tej agresie, nikomu sa nechce čítať celé tri strany od hora dole...
  • Moc se těším, už si brousím penízky na speciální edici :))
    BTW, nechápu, jak autor článku může napsat, že průlet městem v pětkách nebyl hezkej ani praktickej - ty města byly dokonalý!
  • Kdo nezna Prodigy nezije nebo je baby
  • Core
    Pro ty, kdo čtou Games.cz apod. servery, jsou podobné pořady zcela zbytečné. Nedozvěděl jsem se NIC nového nebo co už bych četl před X týdny... Zbytečná ztráta času. Navíc kdo by se chtěl dívat na tu slepici, která je tam pro kůůůl efekt a Tukanovu mezizubní prostoru o velikosti hangáru na Boing... *12*
    • krunoslav
      a kdyby si ona "slepice" polila hlavu kyselinou a tukan by si nechal udělat celkovou plastiku obličeje a chrupu..líbilo by se ti to víc? *7*
    • On ten program totiz nie je vyrabane pre tych co citaju Games.cz apod. servery... Je to program urceny pre mainstream, ktory ma priblizit hry aj ludom co ich nehraju, alebo ich hraju malo. A prave kvoli tejto cielovej skupine je tam pre kvazi kuuuul efekt Alzbeta (ktoru by si mimochodom urcite poznal keby sa v hernej branzi orientoval aspon tak ako sa tvaris) a kvazi nerd Tukan, ktoreho prazdno medzi zubami presne reflektuje vnutro tvojej lebky.

Ale pri rieseni vsetkych tych vysokointeligentnych otazok, ktorym mi vsetci ostatni blbci podla teba urcite nerozumieme, pri starani sa o tvoj dokonaly vzhlad a cisteni si svojho bezchybneho chrupu, toto tvoj mozog akosi zabudol reflektovat.
      • Přesně jsi to vystihl Chinaski a myšák Core zase krásně ukazuje tu českou lidskou vlastnost ve stylu kdybych tam byl já to by potom byl pořad, jenže já tam nejsem tak závist schovám za mé urážky. On je totiž dokonalý, jenže tyhle lidi potom v Superstar končí v hvězdné pěchotě :D
        • Pan_Klobouk
          Docela bych se myšáka Coreho zastal, on preci komentuje TV porad Re-Play na hernim webu Games. Pro TV divaka, hrami primarne nezasazeneho, je to mozna dobre a neco noveho a snad i zajimaveho se tam dozvi. Pro navstevnika tohoto webu, ktery o hrach predpokladejme i neco malo vi, je ovsem porad vcelku zbytecny. Trailery uz tady videl, nove (stare) novinky uz si taky precetl, zbyvaji mu snad jen ty recenze, jako jediny prinos. Proste dalsi pohled na tu kterou hru, od nekoho jineho a jeste s pohyblivymi obrazky (casto diskutabilnimi) diky kterym si mozna udela lepsi predstavu.
          Chapu partnerstvi Re-Play a TG, ale pusobi to trochu kontraproduktivne, kdyz te tady lakaji na sobotni novy dil, ve kterem uvidis vsechno stare od nas, za poslednich 14 dnu. ;) Potazmo kdyz te lakaji na novy dil na webu, kde uvidis to stare z minuleho tydne, vlastne tri tydny stare od nas.
          • Z obsahu jeho prispevku mi bolo jasne, ze kritizuje Re-Play ako celok, nie ako to, ze ho davaju na TG. Alebo inak vidis medzi navazanim sa do moderatorov a TG? To co pises ty je pravda. Ale to nie je chyba Re-Play-u.
            • Pan_Klobouk
              Njn, neni to lehky a je to o uhlu pohledu. ;) Nicmene "Sledujte čtvrtý díl herního pořadu Re-Play" vypada jako vyzva. Nebo tip, dobre mirena rada... Sledujte, neco se dozvite. A kdyz takovou radu obdrzis na TG, nic moc extra uz se v ciste na TV divaky mirenem Re-Play nedozvis.
              Tudiz to lze brat i jako Core-ovo povzdechnuti a zklamani. Sledujte, tak sledoval, ale nic mu to nedalo. Coz na druhou stranu neni chyba TG ani Re-Play. Oni se jen podporuji a spolupracuji, tim to hasne. Alespon ze ta zpetna vazba a diskuse na inetu maji na porad vliv, novy komentator je takova pekna prvni vlastovka. ;)
        • Core
          Ale vůbec ne, tady je jen strašně krásně vidět, že v zaprděném čecháčkově se nesnese názor a vlastní pohled na věc. Podle mě je to odpad... Nic víc, nic méně. A kdyby ses podíval lépe, všiml by sis, že to není myšák, ale recese na Marvel Comics, které pohltil kolos Disney *12*
  • Nesnáším kritiku na něco čeho je málo a těchto pořadů máme v cz TV tolik že je spočítám na dvou prstech. Chválím vás i když mouchy to má, ale to má i konkurence.
    Lemmings = 20 let ? Nezbývá než blahopřát a divit se jak rychle to letí.
    • ale feedback je stavebni kamen pro zdokonalovani a vychytavani much. bez kritiky by si tvurci mohli myslet ze je to bez chyb a jeli by dal ve stejny lajne. takhle prinejmensim zmenili komentatora. pravda, negativni kritiky je, aspon v tyhle diskusi, mnohem vic nez ty kladny, ale takova je holt lidska povaha. kdyz je neco dobry, proste to tak je. kdyz je neco spatny, hned se lidi ozvou.

porad se mi libi, i se z nej dozvim zajimavy veci, ale nezlob se na me, ta komentatorova anglictina je fakt hrozna (zbytek jeho komentare mi nevadil, ba se mi i libil, ackoliv jiste muze bejt lepsi). taky me trochu mrzi ze takovy dva formaty na cesky herni scene, jako jsou tukan a alzbeta, tam reknou vseho vsudy par vet co by zvladnul kazdej lojza, u recenzi je fotka autora zrejme psany recenze v papiraku, a 90% poradu dominuje komentator. kdyz uz tam daj osobnosti z herni sceny, meli by je vic angazovat, aby tam nebyli jenom na paradu.
      • Neboj, to vím že je kritiky zapotřebí, jen říkám že jí nesnáším a už vůbec ne v takovém měřítku *3*
  • Pro ty co neviděli dnešní díl, co to tam bylo za tolik proklamovanou novinku prosimvás ?
    • Dlaha
      Nový hlas namlouvá recenze, řekl bych, že je lepší, i když docela nekonvenční :)
  • Tak dnešní díl byl rozhodně o dost lepší než díl minulý, ale co mě na tom neskutečně sere je ten vyblitý zvuk, vždyť to se skoro nedá poslouchat...
    Jinak dobrý, v poho moderátoři, v poho recenze, na mě to působí líp než Game Page.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit