Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
11.2.2012 | Redakce Games.cz
33 příspěvků
-
Super jo? Je to trapný od začátku až do konce tak jako Gamepage... *13* *13* *13*
-
Dnes jsem shlédnul jak Gamepage tak Váš pořad a musím uznat že je tam už markantní rozdíl.Konkurence (rádoby) je opravdu o min.třídu níže!! Co oni tam předvádějí za "humor" je opravdu trapný. A to nemluvě o hrách které recenzují!!!!! Co odešel Tukan je gamepage o Ho§§§. Držím palce ať Vám to vydrží !!!! Dnes to bylo opět super! FoX
-
Taky už to nesleduju, je to pořad k ničemu...
-
Jedna z nejlepších recenzí,myslim konkrétně tu hru s Ninjou na Kinect.Tak jsem se nasmál snad jenom při silvestrovskym díle. *1*
-
Jo, jo, taky už mě Re-Play nebaví, když mi někdo před a po něm nevyvěští z karet / křišťálové koule / kůstek obětovaných zvířat budoucnost.
-
Vzdy to bylo smerovane predevsim na mladsi casual hrace, ale i tak si myslim, ze je porad kvalitnejsi nez byl na Publicu. Konecne tam delaji lide, kteri hrani her vice rozumi, ale predevsim hry recenzuji lide vice zasveceni do problematiky daneho zanru. V dobe vysilani na Publicu psal recenze jeden clovek. *4*
I kdyz je fakt, ze tenhle dil bych na predvadecku u vedeni televize nepouzil. -
to malo niekedy aj kvalitu ??? *8*
-
Hry maji hodnoceni mezi 5 a 10, protoze je treba si uvedomit, ze ty nejhorsi tituly nejsou vsude hodnoceny, ale nekde jo, takze i na ne musi byt ta stupnice. Zahraj si "hry" jako G.I. Combat, Beauty Factory a pak mi rekni, jestli hry co se objevujou na tiscali by meli mit stejnou znamku jako tyhle "pecky"
-
mel jsem ten samej pocit
-
Co replay přestali vysílat na Public TV, tak už to nesleduji, hodně to ztratilo na kvalitě.
-
Hmm, tak myslím, že 7/10 pro Soul Calibur V nesedí moc s obsahem recenze. Hra byla v podstatě jen vychválena a dokonce byly vyzdvihnuty věci jako velmi stabilní síťový kód... a pak bum, 7/10.
Jo, na stupnici 1-10 by to možná mohlo sedět, ale dnes se přece hodnotí 5-10... -
God! My! Oh!
My Self Defense Coach je pecka. -
In before nothing.