Přejít na výpis diskuzí
Sledujte Diablo III animák o boji andělů a démonů
8.5.2012 | Petr Poláček
98 příspěvků
-
Podla toho co beries ako temnu atmosferu - napr. vacsina anime, ktore chce mat temnu atmosferu tu temnu atmosferu aj ma. Ako priklad sa da pouzit napr. aj velmi znamy Death Note (minimalne v niekolkych scenach), dalej veci ako Paranoia Agent, Monster, Baccano... Je toho kopa, vacsinou starsie veci, momentalne sa bohuzial uz take veci moc nerobia -.-
-
uz jenom 5
-
Co je pro nesmrtelného démona několil tisíc let? To je jako pro Tebe sekundy.
-
Mně tenhle styl taky nevadí, ale drsná je třeba tahle scéna z Prince egyptského. http://www.youtube.com/watch?v=k2R07EbLjSU
-
blablabla temnu atmosferu, blabla podle me, bla nedokazes, blabla atmosferu, bla nemas pravdu
-
I ty filuto!
-
uz to mam predobednane a zaplacene. Co vic muzu udelat? Proc me tak trapi :)
-
Takze je to dlouho pred udalostmi D3..a tim padem i D1? V tom pripade neni treba upravovat. Diky za info.
-
který se odehrál dlouho před událostmi v Diablo 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosim opravte info. Svet Sanctuary byl vytvoren Inariusem 50-100 tisic let pred D1 - a bitva z videa datuje do mnohem delsi doby. Dekuji -
Tady mas Avery Bullocka :) http://www.youtube.com/watch?v=IURfntimnlA
-
ok pls, povedz co podla teba ma taku spravnu temnu atmosferu ? uved priklad aby som sa kus zasmial, lebo my nedokazes uviest nieco kreslene co by malo temnu atmosferu, som si 100% isty, netvrdim, ze toto ma strasne temnu atmosferu, ale mne postaci, viem ze to nie je nic prelomove a nemyslim, si ze sa to robilo aby to nim bolo, svoj ciel toto splna, takze prosim uved nieco velmi temne a strasne atmosfericke
-
Pekne, ale tenhle zapadni styl kresby vypada strasne detsky ... nema to tu spravnou temnou atmosferu.
-
Těším se na ty příběhové renderované filmečky snad stejně jako na samotnou hru. Nezapomenu jak mě uchvátilo, když jsem jako malý poprvé viděl v Diablu II zpracování Tyraela. Fascinovaně jsem se na ně díval tolikrát, že je budu nadosmrti znát nazpaměť :)
-
Arthase jsem od začátku viděl jako rozmazlené princátko Potom si začínal získávat mé sympatie bojem za svůj lid, aby to totálně zazdil fanatismem pro Mrazivý smutek. V té scéně kde kvůli němu zabil (díky oživování hrdinů do WoW jen omráčil) Muradina u mě Arthas skončil a já doufal, že ho někdo pořádně se stylem ukončí, což se taky díky WoWku nestalo :/
Btw. Já WoWko hraju a baví mě, jen co se týče lore, tak mi přijde celé, mimo základní myšlenky Cataclysmu, jako jedna velká prasárna pro Warcraft univerzum. -
na začiatku akoby som počul Averyho Bullocka zo seriálu American dad :))
-
Západo kulturní základ, 'východnářské' provedení, né moc dobrá kombinace na můj vkus. Ale aspoň něco na zkrácení dlouhé chvíle před vydáním.
-
homosexuala
-
Arthas byl vždycky bukvice. Já jim nemohl odpustit, že ho už ve W3 Illidan nenakopal do prde...
-
epic,epic indeed!
-
co s nim udelali?