Přejít na výpis diskuzí
Sledujte fantastický trailer Assassin´s Creed: Revelations
7.6.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
bol by som rad, keby vyuzili tuto moznost, ako je ukazana v traileri....ked na vas utoci viac protivnikov naraz....rozne komba a tak :) a bolo by to zabavnejsie, dynamickejsie.....chcelo by to sice kusisko prace, ale ako si mozme vsimnut, stale vylepsuju system boja, a toto by som povazoval za plus :)
-
Zajímavé, že Altair má šipky do kuše, přičemž ta se do hry nedostala a zůstala jen na obalech *1* Jinak hudba i video se mi líbí.
-
tiež ma zarazilo, že sa Ezio vôbec nepodobá... ale každopádne trailer luxusný
-
Zdá se mi to nebo si Ezio vůbec sobě nepodobá? Chápu že je starší, ale nepředělali ho až moc? (Pokud jste viděli E3 demo)
-
-
Máš pravdu, vypadá docela divně, ale vzhledem k tomu, že to e3 demo vypadá celý docela hrozně (zatim!!!), tak mu tu tvář ještě upraví snad :)
-
-
To doufám :) Ani ten hlas takhle k němu moc nesedí.
-
-
To mě taky napadlo... Mohl mít trochu chraplák :D
-
-
-
Vazne ?
Tohle je CG trailer -
-
Přečetl sis to celý? Říkal jsem v E3 DEMU a né traileru.....koukni se replay konference.
-
-
-
Tohohle sa nikdy nenabazim. Kludne moze vychadzat AC kazdy rok do konca mojho zivota - pokial neklesne kvalita.
-
No podle mě v tom traileru vůbec nevypadá jako Ezio, byť o pár let starší, vůbec tam nejsou základní shodné obličejové rysy s Eziem potažmo Desmondem... i když člověk zestrárne, tak charakteristické rysy mu zůstanou. Je ale třeba říct, že tohle je renderovaný trailer a tam zpravidla postavy vypadají jinak než v enginu hry. Bohatě by stačilo vzít model původního Ezia z Brotherhood a přidat mu pár šedin a vrásek, aby jeho obličejové rysy zůstaly uvěřitelně podobné. Zatím mi to připadá, že Ezio prošel plastickou operací na změnu identity. Počkám si radši na pořádné screeny přímo z enginu hry.
-
Všechno dobře! Už druhej trailer z E3 u kterýho mě totálně uchvátila kombinace netradiční hudby s perfektníma záběrama (první byl Ghost Recon)
-
Ezio nejhako zostarol :)...a ten altair ma dostal, proste to bude mega delobuch :)..narez
-
Trailery na AC jsou vždy paráda, výběr hudby byl naprosto trefo do černého..Doufám, že někdo natočí AC jako film, byla by to pecka=)
-
Myslím, že s Larou tohle nemůžete rovnat. Tohle není zdaleka tak zmáklé, moderní hudba se moc nehodí, grafika CGI videa standardní. Nenatchlo mě to.