Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailery na AC jsou vždy paráda, výběr hudby byl naprosto trefo do černého..Doufám, že někdo natočí AC jako film, byla by to pecka=)
  • Hudba je naprosto dokonalá! Každý to nemusí, to chápu, ale je skvělé, že se všude nesnaží rvát orchestrální šumy, co se každému po poslechu vypaří z hlavy. Teď aby to pochopili i vývojáři...
    • RakeW
      Souhlas. Mně osobně tenhle současný trend sedí.
    • Core
      Nic proti tomu vyzkoušet "jinou" hudbu, ale s ohledem k lokalitě bych vybral něco víc řekněme orientálního...
      • A co je prosímtě na středověkém hradu orientálního? Ta hudba je parádní. Badass video
        • Děláš si srandu? Revelations se bude odehrávat v Konstantinopoli a ty se divíš nad návrhem, že by to mohlo být víc orientální?

Mě ovšem hudba nevadí, celkem tam sedí, a video je pěkné. Snad jen tu rambovskou bitku mohli držet v mezích a ne ji dělat tolik na efekt, méně je někdy více. Je poznat, že nepřátelé jdou postupně za sebou a "do kroku" podle choreografie. Ale to je detail. Chápu, že většině hráčů to nevadí.
  • Tohohle sa nikdy nenabazim. Kludne moze vychadzat AC kazdy rok do konca mojho zivota - pokial neklesne kvalita.
  • bobsh
    Všechno dobře! Už druhej trailer z E3 u kterýho mě totálně uchvátila kombinace netradiční hudby s perfektníma záběrama (první byl Ghost Recon)
  • LTM3
    Trailer na novou Laru se mi zdál odost lepsi.
  • Mě tam ta hudba sedí, ano, je jiná, ale jak jde po tý poušti k tomu hradu...naprosto suprový - je to takový zajímavý mix :) I like it babies :P
  • No podle mě v tom traileru vůbec nevypadá jako Ezio, byť o pár let starší, vůbec tam nejsou základní shodné obličejové rysy s Eziem potažmo Desmondem... i když člověk zestrárne, tak charakteristické rysy mu zůstanou. Je ale třeba říct, že tohle je renderovaný trailer a tam zpravidla postavy vypadají jinak než v enginu hry. Bohatě by stačilo vzít model původního Ezia z Brotherhood a přidat mu pár šedin a vrásek, aby jeho obličejové rysy zůstaly uvěřitelně podobné. Zatím mi to připadá, že Ezio prošel plastickou operací na změnu identity. Počkám si radši na pořádné screeny přímo z enginu hry.
  • failed music
  • RakeW
    Dole bude asi kupka sena, co?
    • par storoci odstata ale sak co ? :D
  • bol by som rad, keby vyuzili tuto moznost, ako je ukazana v traileri....ked na vas utoci viac protivnikov naraz....rozne komba a tak :) a bolo by to zabavnejsie, dynamickejsie.....chcelo by to sice kusisko prace, ale ako si mozme vsimnut, stale vylepsuju system boja, a toto by som povazoval za plus :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit