Přejít na výpis diskuzí
Sledujte fantastický trailer Assassin´s Creed: Revelations
7.6.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Nejlepší Trailer z AC je podle mě na brotherhood - úplně mě z něho mrazilo v zádech.
Jinak sem zvědav jak v Revelations dovysvětlí autoři všechny zbývající otázky. Těším se navíc že si konečně znovu zahraju i za Altaira... *3* -
-
AC:B melo snad nejslabsi trailer :) to i AC1 mel mistrovskej :)
-
-
Je to věc názoru no... *5*
-
-
-
hm.. tak trailer jsem shlédnul za celý dnešní den průběžně asi tak 30x.. našel jsem si i tu hudbu v mp3.. no těším se, jak malej na Ježíška.. a to se blížím věkem spíš Eziovi v ACR *1*
-
Tak z tohoto traileru jsem naprosto uchvácen a těším se na Ezia jako nikdy předtím *4* Jinak hudba k tomu sedí naprosto dokonale a teď jsem se sám přisthl jak jsi ju jen tak v duchu pobrukuju *5*
-
Epic,nemozem si pomoct ale ten assassin je proste badass
-
A já vždycky myslel že takhle oháklej na screenech je ezio ale jak vidím tak nic :-D :-D
-
-
Však to je Ezio, ale už je z něj dědeček :)
-
-
neskutočný trailer...ale jedno je škoda..AI by sa mohla aj v hre chovať tak ako vo videu a neútočiť iba po jednom..
-
Pěkný, až na tu hudbu...
-
Myslím, že s Larou tohle nemůžete rovnat. Tohle není zdaleka tak zmáklé, moderní hudba se moc nehodí, grafika CGI videa standardní. Nenatchlo mě to.
-
Ezio nejhako zostarol :)...a ten altair ma dostal, proste to bude mega delobuch :)..narez
-
no jo Digic Pictures je proste spicka... u me lepsi nez blizzard ten spis vede co se barevnosti a vypravece tyce