Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Kurňa. To je dokonalost! <3
  • fajn, kdy budou takle vypadat i hry??? hehe....kdy?
    • teprve jak se zacnou delat poradne konzole pac ty nas ted brzdi od lepsi grafiky a to nehorazne... jsou nechutne slabe na nove technologie a to je problem :(
      • Leonidasss
        Už by bylo na čase :)
      • konzole brzdí to je pravda, ale kolik lidí by to asi rozjelo na takovýhle detaily? takže je to stejně pořád jedno...
  • Amylee.Anderson
    Jinak písnička http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs :P Neni to můj šálek kávy, ale je výborná.
  • Prosím Vás nenapíšete mi někdo shrnutí konce ACB??? Já už na to mám slabej počítač a novej budu mít až koncem roku a určitě nebudu chtít bejt pozadu s ACR *3* Děkuju předem *4*
  • doufam ze neudelaj podobnou saskarnu jak s ACB.....to by bylo pekne zklicujici cekat temer rok na novyho staryho ezia

jinak trailer TOP.....ze vsech co sem vcera videl se mi tenhle libil nejvic,)))
  • Mahcake
    Zdá se mi to nebo si Ezio vůbec sobě nepodobá? Chápu že je starší, ale nepředělali ho až moc? (Pokud jste viděli E3 demo)
    • Amylee.Anderson
      Máš pravdu, vypadá docela divně, ale vzhledem k tomu, že to e3 demo vypadá celý docela hrozně (zatim!!!), tak mu tu tvář ještě upraví snad :)
      • Mahcake
        To doufám :) Ani ten hlas takhle k němu moc nesedí.
        • Amylee.Anderson
          To mě taky napadlo... Mohl mít trochu chraplák :D
    • Jazz
      Vazne ?
      Tohle je CG trailer
      • Mahcake
        Přečetl sis to celý? Říkal jsem v E3 DEMU a né traileru.....koukni se replay konference.
  • tiež ma zarazilo, že sa Ezio vôbec nepodobá... ale každopádne trailer luxusný
  • Zajímavé, že Altair má šipky do kuše, přičemž ta se do hry nedostala a zůstala jen na obalech *1* Jinak hudba i video se mi líbí.
  • Lawliet
    Noo ty trailery začinaj bejt jako filmy skoro si říkám kde je milostná zápletka .. *5*
  • Reagoval jsem na daný trailer, který je asi tak orientální jako skládací stůl z Ikei.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit