Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hudba je naprosto dokonalá! Každý to nemusí, to chápu, ale je skvělé, že se všude nesnaží rvát orchestrální šumy, co se každému po poslechu vypaří z hlavy. Teď aby to pochopili i vývojáři...
    • RakeW
      Souhlas. Mně osobně tenhle současný trend sedí.
    • Core
      Nic proti tomu vyzkoušet "jinou" hudbu, ale s ohledem k lokalitě bych vybral něco víc řekněme orientálního...
      • A co je prosímtě na středověkém hradu orientálního? Ta hudba je parádní. Badass video
        • Děláš si srandu? Revelations se bude odehrávat v Konstantinopoli a ty se divíš nad návrhem, že by to mohlo být víc orientální?

Mě ovšem hudba nevadí, celkem tam sedí, a video je pěkné. Snad jen tu rambovskou bitku mohli držet v mezích a ne ji dělat tolik na efekt, méně je někdy více. Je poznat, že nepřátelé jdou postupně za sebou a "do kroku" podle choreografie. Ale to je detail. Chápu, že většině hráčů to nevadí.
  • Pěkný, až na tu hudbu...
  • Cajk
    Hudba je teplá až to bolí
  • Tak z tohoto traileru jsem naprosto uchvácen a těším se na Ezia jako nikdy předtím *4* Jinak hudba k tomu sedí naprosto dokonale a teď jsem se sám přisthl jak jsi ju jen tak v duchu pobrukuju *5*
  • Mě tam ta hudba sedí, ano, je jiná, ale jak jde po tý poušti k tomu hradu...naprosto suprový - je to takový zajímavý mix :) I like it babies :P
  • Core
    Hudba nepasuje, jinak pecka. Sice jde tahle série mimo mě, ale video krásný. Klidně bych shlédnul v podobném duchu a na této technologii celý film.
  • ta hudba tam vubec nepasuje
  • Lawliet
    Noo ty trailery začinaj bejt jako filmy skoro si říkám kde je milostná zápletka .. *5*
  • RakeW
    Dole bude asi kupka sena, co?
    • par storoci odstata ale sak co ? :D
  • neskutočný trailer...ale jedno je škoda..AI by sa mohla aj v hre chovať tak ako vo videu a neútočiť iba po jednom..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit