Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tesim se az vymyslej system ze muzu udelat jakykoli pohyb a ve hre se to objevi.
    • Masa-san
      To není nereálné, kinect by neměl mít problém s realtime zaznamenáváním pohybu všech končetin, je jen potřeba hru, která rozumí kinectu :)
      Tedy prostě udělat hru na kinect, která sleduje a zobrazuje veškeré hráčovo pohyby.

http://www.youtube.com/watch?v=YTBvjLGDluY&feature=related

Takže když se obalí ten skeleton z videa 3D modelem a umístí do virtuálního prostředí, tak dostaneš víceméně to, o čem si mluvil.
    • tyhle pohybovy ovladace opravdu budou mit smysl az budou dokonalym zpusobem ovladat hru respektive ze budou kopirovat to co clovek dela. Stejne si to nedokazu predstavit pro sirsi vyuziti ( uz jen to kolik namahy musi clovek vydat aby odehral ten kousek hry :))) ). Počkám si na helmu kde to budu ovladat myslenkama. to mi bude stacit *1* *1*
  • tak nahráno zhruba neco pres 20 hodin, diky dremora lordovi jsem už prakticky neporazitelnej. Balím to a vracím se k Wow. tenhle offline svet me uz nebaví.
    • Asharak
      Nj když to někdo neumí hrát...
      výkřik do tmy. Buď to hraješ kvůli příběhu nebo k vůli prožitku z otevřeného světa. Ale když ti víc vyhovuje WoW, tak good bye *6*
      • Jakýmu příbehu? Ta kulisa na pozadí co se do TES dává? :-) K čemu je otevřený svět když nemáš motivaci někam jít protože nikde nic neobjevíš ;-)
        • když člověk mluví o něčem o čem vůbec nic neví..tak je většinou za hlupáka..víte aspoň toto? :D :D
      • Nekrm trolla. Vždyť to je přece joe, sice nepíše slovensky, ale ho*na z něj padaj stejný.
    • máš pravdu tyhle offline mrdky vjetšinou za moc nestoji
    • This is gonna be your destiny... *13*

http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc&feature=relmfu
      • I kdyz je to hrane, tak jsem u toho docela zasmal *1*
        • Tohle je good :-D

http://www.youtube.com/watch?v=x9qeAXR5mH4&feature=related
          • Hele - a ty jebaky na cele ma stylovy coz?
  • BoB.2
    Předpokládaná doba dohraní s tímhle ovládáním asi 856 hodin.
    • Asharak
      Main line
  • Spades
    Jako kdyby si trosku pohral s hlasovou odezvou, tak by to bylo i radboy hratelne...
    Me tak napada... mozna by se ta hra dala zmodovat, aby pohyby rukou presne opisovaly hrace, ale problem by byl u stitu - ten totiz pasivne zvysuje block chance kdyz ho pouzivate...
  • To musí být asi tak záživné jako hrát BF3 na Touchpadu...
  • Mechwarrior_bw
    tak už chýba iba ovládanie pohlavným údom...
    • tak toto si fakt zabil *1* *1* sa ešte furt smejem *1* toto mám najradšej keď pozriem iba nadpis článku a potom nejaký zabitý koment *1* *1* *1* díki *1*
    • BoB.2
      Ne ale třeba prudkým trhnutím pÁnve dopředu použiješ ŘEV. *5*
      • Fakt to funguje. Jednou jsem prudkým trhnutím pánve sjel ze sedla na štanglu a ŘEV byl a jakej...v tu chvíli bych asi zničil naráz polovinu Skyrimu *4*
  • michaliuz18
    sikovno spravené aj ked spomalene a zeby som mal takto hrat celu hru urcite ne hned by ma zabili :) ale ak to rokmi vylepsia bude nieco ako kinect 2 tak by to podla mna dopadlo omnholo krajsie
  • Asharak
    Jo, je to pěkné. Říkal jsem že kinect je ta věc, která se snaží udělat hry lepšími *4* Takže jo, nebylo by špatné vychytat mouchy a třeba při nějakém kinect 2 s ním hrát modifikovanou hru.

Ale tuhle zprávu bych čekal v bleskovkách než jako hlavní článek *16*
  • Som Skyrim lvl 41, žiadny bug, hlavnú nehrám, takže bez drakov. Presvedčovanie 77, kovarina 100, očarovanie 80, dom Samota. Vyrobené ebony zbrane /luk a meč na chytanie duší/. Chce niekto save?
    • Tak já mám odehráno už 198 hodin a zatím jsem pouze ve Vorařově, prostě si tu hru užívám. Příští týden se už ale chystám do Bílého Průsmyku.
      • Asharak
        The best comment ever! *15*
      • vtipny nebo to myslis vazne?
        • On totiž neřekl, že to hraje s tím kinectem *1*
    • sxg !!
      Čau kamo, hod to pls na uloz.to ja si to rad pozriem, ja sa motam na začiatku zbieram kvietky...chcem vidieť, jak to ďalej vyzera.
      Hej a diky a blbcov si nevšimaj.
      *1*
    • To niekomu, čo furt mele, že je to zabugované jag sviň, a pre niekoho, čo chce zabiť draka až keď je viacmenej hrdina.
    • Asharak
      Zkus to hodit na skyrimnexus, třeba to nějaký chuj stáhne *15* ale spíš nemám rád tyhle lidi co si myslí, že je cool upnout na net svůj save *7*
    • koho zajímáš? *11*
  • k čemu je to dobrý?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit