Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hraní Elder Scrolls V: Skyrim s Kinectem
6.12.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
vtipny nebo to myslis vazne?
-
Ne ale třeba prudkým trhnutím pÁnve dopředu použiješ ŘEV. *5*
-
Tak já mám odehráno už 198 hodin a zatím jsem pouze ve Vorařově, prostě si tu hru užívám. Příští týden se už ale chystám do Bílého Průsmyku.
-
Předpokládaná doba dohraní s tímhle ovládáním asi 856 hodin.
-
sxg !!
Čau kamo, hod to pls na uloz.to ja si to rad pozriem, ja sa motam na začiatku zbieram kvietky...chcem vidieť, jak to ďalej vyzera.
Hej a diky a blbcov si nevšimaj.
*1* -
Jako kdyby si trosku pohral s hlasovou odezvou, tak by to bylo i radboy hratelne...
Me tak napada... mozna by se ta hra dala zmodovat, aby pohyby rukou presne opisovaly hrace, ale problem by byl u stitu - ten totiz pasivne zvysuje block chance kdyz ho pouzivate... -
To musí být asi tak záživné jako hrát BF3 na Touchpadu...
-
Jindra to myslí dobře... za to že je blbej až na půdu dostat ban nemůže
-
Tak na krále nemám ani já, to je jasné. *3*
-
tak už chýba iba ovládanie pohlavným údom...
-
Kolego... určité standardy kvality je prostě třeba dodržovat.
Zatím nastuduj CHIM a pak se uvidí.
http://s1.zetaboards.com/TESFU/topic/2694183/1/ -
jen počkej až příde Jindra *5* ten te velmi rychle sesadí
-
sikovno spravené aj ked spomalene a zeby som mal takto hrat celu hru urcite ne hned by ma zabili :) ale ak to rokmi vylepsia bude nieco ako kinect 2 tak by to podla mna dopadlo omnholo krajsie
-
nemám tě rád, tvůj příspevek Gamestiscali vybralo jako vhodný aby byl vidět na webu !
-
Jo, je to pěkné. Říkal jsem že kinect je ta věc, která se snaží udělat hry lepšími *4* Takže jo, nebylo by špatné vychytat mouchy a třeba při nějakém kinect 2 s ním hrát modifikovanou hru.
Ale tuhle zprávu bych čekal v bleskovkách než jako hlavní článek *16* -
ne
-
nemusis .)
-
Takovej je život. Já dostal jednodenní ban za to, že jsem postnul článek o sojce obecné okopírovanej z Wikipedie.
BTW a na jak dlouho by měl dostat BAN Jindra? -
To niekomu, čo furt mele, že je to zabugované jag sviň, a pre niekoho, čo chce zabiť draka až keď je viacmenej hrdina.
-
Děkuji