Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vtipny nebo to myslis vazne?
  • BoB.2
    Ne ale třeba prudkým trhnutím pÁnve dopředu použiješ ŘEV. *5*
  • Tak já mám odehráno už 198 hodin a zatím jsem pouze ve Vorařově, prostě si tu hru užívám. Příští týden se už ale chystám do Bílého Průsmyku.
  • BoB.2
    Předpokládaná doba dohraní s tímhle ovládáním asi 856 hodin.
  • sxg !!
    Čau kamo, hod to pls na uloz.to ja si to rad pozriem, ja sa motam na začiatku zbieram kvietky...chcem vidieť, jak to ďalej vyzera.
    Hej a diky a blbcov si nevšimaj.
    *1*
  • Spades
    Jako kdyby si trosku pohral s hlasovou odezvou, tak by to bylo i radboy hratelne...
    Me tak napada... mozna by se ta hra dala zmodovat, aby pohyby rukou presne opisovaly hrace, ale problem by byl u stitu - ten totiz pasivne zvysuje block chance kdyz ho pouzivate...
  • To musí být asi tak záživné jako hrát BF3 na Touchpadu...
  • Jimei
    Jindra to myslí dobře... za to že je blbej až na půdu dostat ban nemůže
  • Tak na krále nemám ani já, to je jasné. *3*
  • Mechwarrior_bw
    tak už chýba iba ovládanie pohlavným údom...
  • Kolego... určité standardy kvality je prostě třeba dodržovat.

Zatím nastuduj CHIM a pak se uvidí.
    http://s1.zetaboards.com/TESFU/topic/2694183/1/
  • Jimei
    jen počkej až příde Jindra *5* ten te velmi rychle sesadí
  • michaliuz18
    sikovno spravené aj ked spomalene a zeby som mal takto hrat celu hru urcite ne hned by ma zabili :) ale ak to rokmi vylepsia bude nieco ako kinect 2 tak by to podla mna dopadlo omnholo krajsie
  • Jimei
    nemám tě rád, tvůj příspevek Gamestiscali vybralo jako vhodný aby byl vidět na webu !
  • Asharak
    Jo, je to pěkné. Říkal jsem že kinect je ta věc, která se snaží udělat hry lepšími *4* Takže jo, nebylo by špatné vychytat mouchy a třeba při nějakém kinect 2 s ním hrát modifikovanou hru.

Ale tuhle zprávu bych čekal v bleskovkách než jako hlavní článek *16*
  • Jimei
    ne
  • nemusis .)
  • Takovej je život. Já dostal jednodenní ban za to, že jsem postnul článek o sojce obecné okopírovanej z Wikipedie.

BTW a na jak dlouho by měl dostat BAN Jindra?
  • To niekomu, čo furt mele, že je to zabugované jag sviň, a pre niekoho, čo chce zabiť draka až keď je viacmenej hrdina.
  • Děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit