Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hraní Elder Scrolls V: Skyrim s Kinectem
6.12.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
Jó, dobrá práce redakce.
Jen nás dál zásobujte důležitými zprávami ze světa Skyrimu.
CHIM s vámi. -
-
nemám tě rád, tvůj příspevek Gamestiscali vybralo jako vhodný aby byl vidět na webu !
-
-
Kolego... určité standardy kvality je prostě třeba dodržovat.
Zatím nastuduj CHIM a pak se uvidí.
http://s1.zetaboards.com/TESFU/topic/2694183/1/
-
-
To je zajímavý jak to stále nemůžeš hodit za hlavu. *7* Nějaká patologická úchylka což? Soucítím s tebou...
-
-
Děkuji
-
-
-
Nahodou to hlasove ovladani je vyborny napad, skoda ze to nedali primo do hry, aby hrac mohl vystrihnout ukazkove FUS-RO-DAH vlastnim hlasem :D kdyby to rozpoznavalo jednotlive slabiky draci reci a dala se vytvaret ruzna komba nebo slozitejsi draci vety tak by to byla bomba :)) Jediny problem by byl v tom ze by se muselo vyresit alternativni ovladani pro hrace co by to jeli ciste na gamepadu
-
Som Skyrim lvl 41, žiadny bug, hlavnú nehrám, takže bez drakov. Presvedčovanie 77, kovarina 100, očarovanie 80, dom Samota. Vyrobené ebony zbrane /luk a meč na chytanie duší/. Chce niekto save?
-
-
Tak já mám odehráno už 198 hodin a zatím jsem pouze ve Vorařově, prostě si tu hru užívám. Příští týden se už ale chystám do Bílého Průsmyku.
-
-
The best comment ever! *15*
-
vtipny nebo to myslis vazne?
-
-
On totiž neřekl, že to hraje s tím kinectem *1*
-
-
-
sxg !!
Čau kamo, hod to pls na uloz.to ja si to rad pozriem, ja sa motam na začiatku zbieram kvietky...chcem vidieť, jak to ďalej vyzera.
Hej a diky a blbcov si nevšimaj.
*1* -
To niekomu, čo furt mele, že je to zabugované jag sviň, a pre niekoho, čo chce zabiť draka až keď je viacmenej hrdina.
-
Zkus to hodit na skyrimnexus, třeba to nějaký chuj stáhne *15* ale spíš nemám rád tyhle lidi co si myslí, že je cool upnout na net svůj save *7*
-
koho zajímáš? *11*
-