Přejít na výpis diskuzí
Sledujte osmý díl herního pořadu Re-Play
2.4.2011 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
Takhle kdyz sedi, tak jste z ni vsichni vyrizeny a vypada vcelku k svetu.. ale to jste ji asi nevideli, kdyz celou jeji postavu zabere kamera, je to normalni tlusty *12*. Mela by zacit se svoji postavou neco delat. Myslim to uprimne.
-
Ještě dotaz co hraje za hudbu u té Trackmanie? Ne a ne jsi vzpomenout :(
-
Njn, ale to byla arkáda, Shift 2 je přece "simulace" :D
Já přemýšlel o volantu, nebo aspoň gamepadu, ale dokud nebudou finance, budu maximálně přemýšlet o tom, jak to auto nastavit, aby to šlo líp. Je teda pravda, že s tim Nissanem 240sx se driftuje dobře, když jsem to zkoušel s RX-8, tak to byla katastrofa. -
Nic ve zlim dobrej pořad akorát sem se celo dobu ne a ne odlepit od výstřihu té komentátorky. *5*
-
Jasně vždycky to jde, ale spíš trpíš, než hraješ. Už je pryč doba, kdy jsem jezdíval Underground 2 bez nervů :)).
-
Jde to, hodně mě to kolikrát naštve, ale jde to. Zatim jsem neměl žádný větší problémy, jsem asi na 25% kariéry.
-
Kazdym dilem prekvapive lepsi a lepsi :)
-
Já bych jen doplnil, že ne jen drifty, ale celá hra se nedá ovládat na klávesnici. Aspoň teda já to neumím.
-
Ten chlapik co sa snazi hovorit po anglicky nech prestane lebo je to sice zabavne ale taktiez smutne ...