Přejít na výpis diskuzí
Sledujte osmý díl herního pořadu Re-Play
2.4.2011 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
The Offspring - Gone Away
-
Myslím, že se dost vylepšili. Teď se mi ten pořad i líbí. btw u shi(f)t 2 prej jemný ovládání plynu *1* *1* já spad ze židle.
-
no jestli tam rika presne to co si napsal, tak vetsinu rika spravne :D:D:D:D:D
-
jestli to vyslovil foneticky: HAT, tak je to spravne :)
jestli HET, jako jiz zminovany klobouk (samozrejme psano hat :)), tak uz je to podes :D -
no, já bych si s takhle "tlustou" holkou klidně vyšel *3*
-
MAST EFFECT ? to snad ne, poslal bych je všechny ať si udělají jazykový diplom ! omg
-
e!e - pogo
-
Pls jak se jmenuje song co hraje na začátku recenze na Shift 2? Předem dík.
-
Skvěle díky.
-
Měla by to být Word Up od Korn.
-
prosimte sam si videl nahou holku mozna tak na netu tak mlc
-
Jn *4* Je to sexy modelka *1* *5* Ale minule měla výstřih lepší *1*
-
Zda se mi to nebo ma Betka v kazdem dile vetsi vystrih? V dile co byl dnes v tv jsem uz jen cekal kdy tam hodi cerny ctverec jako cenzuru :D
-
já tlusté rád *12*
-
prvni motorstorm byl fajn, dvojka byla pres kopirak a ke konci fakt uz nuda, ale ten apocalypse by to moh zase ozivit.
-
Z větší části pokus o remake s lepší grafikou a více auty byl Midnight Club: Los Angeles. Bohužel spoustu dobrých věcí odebrali a ne příliš funkčních přidali, takže to nakonec dopadlo, jak to dopadlo.
-
hat pursuit - to asi honi nakej klobouk :D
-
Moutrstorm, baletstorm, ledžesy (legacy), mórtl kombet... :D ale rozhodne je to lepsi nez ten co to namlouval predtim (cwááájsis dvě od cwáááájteku)
-
To že neodpovídá tvému ideálu krásy neznamená že ji musíš titulovat přívlastkem *12* Mě je simpatická.
-
Arkáda s výbornou hratelnosti, tuningem, grafikou, optimalizací. Bral bych remake s lepší grafikou a více autama, ale zbytek zachovat :). Volant je výborná věc.