Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mi přijde, že je to tady jeden panic za druhým! Neustále řešíte slečnu Alžbětu a jestli má výstřih nebo nemá. To jste nikdy neviděli hezkou slečnu nebo je vám všem 13? *10* Pochybuji, že jí to je příjemné. Zkuste alespoň uvažovat o tom jak jste trapný!
  • Cosi
    vadí mi že je to tu týden co týden.
  • ne, hot ma vzdycky bliz k hot, nez k hat -.-
  • vlastne je to naopak :)
  • Mass Effect 3
  • Ahojte, chcel by som sa spytat, z ktorej hry je prva animacia v uvode intra - vojak vo vezi a okolo prebieha mimozemska invazia. Dakujem.
  • Spades
    hmm tak to promin :D asi sem zil v omylu, ale stane se :D:D:D
  • mmrrxx
    no tak oni sa ani neospravedlnili za tu hlupu otazku z minulej sutaze, dokonca uznali nespravne odpovede ako spravne, (cas 24:12), pretoze nezautocila na USA Severna Korea, ale Zjednotena Korea (Unified Korea), to je dost preslap, sa nerobi toto, mali si priznat chybu a povedat ze teda oni to mysleli inak a ze budu brat vsetky sms co prisli ako spravne
  • smejki
    you made my day!
  • Erien
    Bohužel, ale lepší bude počkat, až tu bude ten díl zveřejněn, pak to někdo pozná :).
  • No, tohle to není. Myslím, že to bude spíš od Immediate music, Two step from hell a tak podobně. Nemůžu to nějak najít.
  • Erien
    Tak to si nevybavím z hlavy :D, ale tyhle čtyři písničky se tam objevují často tak zkus:
    - Prodigy: Spitfire
    - Prodigy: Hotride
    - Pendulum: Slam
    - Garbage: Push it
  • Neztratí, já bych si to přečetl a dal ti palec nahoru <3
  • Nevíte někdo, co to hraje za hudbu na konci hry při ukázkách AC: Brotherhood? Děkuju :-)
  • Erien
    Nějaký problém že jsem se zeptal co hraje za písničku?
  • Cosi
    Tak jsem chtěl napsat, že se Alžběta zlepšuje jako moderátorka, už mi nepřijde tak nepřirozená a že se mi začíná líbit po boku Mikuláše. Ale bohužel mezi těmito příspěvky o vyslovování, jaká je to písnička a hlavně "dospělými" hmmm ta měla výstřih se to nejspíše ztratí.
  • o gramatice, casovani sloves a spellingu snad radsi ani nebudem zacinat, tim by se dal zabit nejeden vecer u piva. ale je pravda ze anglicky mluvci co neumej spellovat delaj genialni chyby, to mi bude na soucasny praci chybet, nekdy sem se fakt nasmal. ted si na nic konkretniho nevzpomenu ale treba:

your sight sucks, i'm not aloud to here it
    aneb
    your site sucks, i'm not allowed to hear it
  • Ćeká až počet onanistů na games.cz dosáhne 333ks
  • Psychotic
    Přesně tak. Cpát do českého textu slovo nebo sousloví vyslovené cizím přízvukem, to zní strašně.

A kromě toho mám pocit, že si každé slovo ten každý člověk vyslovuje, jak se mu zrovna zachce a že ani z gramatických pravidel si Amíci často nic nedělají, třeba was/were; had been/has been...
  • zivot v britanii si muzes taky vyzkouset, je to za humny :) ja to tu po temer peti letech balim a stehuju se na zeland, za prirodou a klidem. tam to bude teprv prizvuk. a na britskou anglictinu si velmi snadno zvyknes, ja ji driv taky nemoh vystat ale ted ji mam daleko radsi nez tu americkou. je zajimavejsi a barvitejsi. naopak yankeeyovska alá bush nebo al gore mi trha usi (i kdyz ve zbytku statu to neni tak hrozny).

s tim hot/hat asi nema cenu se hadat, ja tam porad slysim spis o nez a, i kdyz to neni uplne jednoznacny. podstata je v tom ze cesi vyslovujou souhlasky i samohlasky ostre a ty anglicky polozvuky typu "ae" nam proste nejdou. kdyz se o to pak nekdo pokousi dopada to katastroficky, viz. balitstorm nebo ten hat pursujt - proste to neni cistokrevnej hAt. kdyz uz, tak neco mezi hot a hat co cech dokaze tezko vyslovit (sam jsem toho prikladem, jsem smirenej tim ze perfektni anglickou dikci mit nikdy nebudu).

podle me ale neni problem v tom, jestli se to spravne anglicky vyslovuje tak nebo onak (rozhodne nehanim neci snahu spravne vyslovovat, tu naopak chvalim). problem je proste v tom ze kdyz mluvis celou dobu cesky a do toho sekas anglicky slova s jakousi podivnou vyslovnosti, nezni to dobre. osobne preferuju anglicky slovo pocestit aby rozhovor znel prirozene, nez se pokouset o hybrid. viz. ten predchozi komentator, kterej sice vyslovil vzorove kalifornsky cwááájtek od cwááájteku, ale do ceskyho celku to vubec nezapadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit