Přejít na výpis diskuzí
Sledujte osmý díl herního pořadu Re-Play
2.4.2011 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
Tak asi to mysleli tak, ze zautocila Korea... uznali odpovedi, kde korea byla aty se v tom jenom hnidopichujes... :-)
-
Tukan? Prekvapive v ramci moznosti vsechny tri... :-)
-
me to z anglie taky nedela problemy
-
Jak se jmenuje na zacatku ta pisnicka co je na zacatku?
-
Me to jede vzdy uplne paradne a jsem ve Svedsku.
-
Ne není.
-
lol, ty minusy me fakt pobavily. je videt kolika lidem sem slapnul na kuri oko :)
-
z traileru na Mass Effect 3
-
Myslim ze to je Call of duty: Modern Warfare 2.... nebo Black Ops
-
Medal of Honor...ten nový, není zač
-
videa nejsou na youtube umyslne (uz to tu mnohokrat zaznelo). na youtube casto a bez varovani mazou videa kvuli copyrightu, coz muze bejt problem prave u videorecenzi a poradu kde jsou pouzity zabery z her a uryvky pisnicek. proto jsou videa na vlastnim serveru games.cz
-
duty calls
-
Co mě štve je fakt že ten stream jede na nějakém super serveru, který asi očividně nestíhá... Byl bych velice rád, kdyby jste ty videa házeli na youtube.com... Čekat hodinu na to, než se mi načte celý pořad, není ani tak k smíchu, jako k pláči! Na tyhle věci tady je a bude vždy youtube, protože né každý bydlí v čechách!
-
mohl by mi rposim nekdo rict co ej to za hru jak tam nekoho zkopne z okna an kresle? díky
-
ocividne tam dali dva lidi kteri se pohybujou v herni branzi. kdyby vybirali pouze podle vzhledu, tak tam dali prvniho cloveka s velkejma kozama co se dokaze naucit scenar, aniz by vedel co je to playstation.
-
1) leta dela v herni branzi
2) umi odprezentovat
3) dobre vypada pred kamerou
nevim kam miris s tim "proc ji asi vybrali" ale prijde mi naprosto logicky, ze vybrali nekoho kdo splnuje vyse uvedena kriteria (to se tyce jak betky tak tukana). jestli si myslis ze ji tam dali jen kvuli tomu aby si nadrzeny pubertaci mohli honit u vystrihu, tak se nema cenu s tebou dal bavit. -
dobre, rozdelme to na drobne : 1. leta dela v herni branzi, 2. umi odprezentovat, 3. dobre vypada, a teraz mi povedz ze ktore z tych 3 veci splna jej kolega ze si vybrali jeho, trosku sa s tym pohraj, zakombinuj, a niekedy az nie si uplne povrchne rozmyslajuci to pochopis ;)
-
protoze uz leta dela v herni branzi, protoze to umi odprezentovat a protoze dobre vypada (dobre vypada vsak neznamena ze je tam kvuli tomu aby kazdej nadrzenej pubertak moh vykrikovat "ukas koziiii")
-
preco myslis ze ju tam dali ? sa zamysli
-
+1, ale priste prosim neurazej panice ;)