Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ber to s nadhledem.Podle té gramatiky soudím, že mu není více než 12. :)
  • mirekdusinojc
    Asi tak, naprostý souhlas. A recenze DA II je krásný důkaz toho, že Replay je sice na sponzorech závislí, ovšem nikoli nespadá pod jejich diktát a tak to má být. Mimochodem GP není tak úplně bez reklamy. Co si pamatuji, tak před GP taky běželi spoty se sponzory pořadu, o samotných cenách do soutěže a PR reportážích do Mironetu ani nemluvě.
  • Z toho nevim, jestli se mam smat, nebo brecet *1*
    Co to je za vykrik? A proc sem davas nejaky polsky video web? Asi sis nevsiml, ze Re-Play je porad televizni, to je takova ta vec, co do ni vede antnena, tamhle v rohu, to je trosku rozdil. Ovsem i tak, koukam treba recenzi Shift 2 , kterou maji na titulni strance recenzovali 29. 3. a RE-play minulou sobotu, to bylo 26. Pro jistotu ti to spocitam, aby ti z toho nevylezly zase dva mesice: je to O TRI DNY DRIV, nez ty Polaci. Recenzi na Shoguna tam nejak nemaji, asi bude za dva mesice. Hlavne ze jezdi na veletrCHy, ale to asi i Re-Play, reportaz o 3DS meli nekdy pred mesicem. Takze jo, k nejakym posunum tu urcite dochazi, spocital jsi to spravne, jenom jsi nakonec zapomnel pridat znamenko. To se stava. Dej si studenou sprchu a facku.
  • Jo a jeste bychchtel dodat ze 3DS uz je ve stredni evrope v prodeji.. a vase renceze bude asi takova ze to je dobra masinka ale zatim nejsou hry... panove tohle uz je vice nez 3 mesice zname a vy teprve tet testujete?:D
  • tak sem videl druhy dil a reknu vam zase prace jak od malych deti..Dyt vy nedokazete zrecenzovat nic vcas?Hry na ktere porad rikate prijde velka recenze uz sou davno jinde krasne s recenzovany...Jelikos koukam na jednu polskou rehni TV http://www.Tvgry.pl muzu si tohle dovolit tvrdit.. podivejte se jak ma vypadat recenze vcas..tihle panove jezdi na kazdy veletrch a dostavaji ke skouseni hry jeste pred prodejem.Uprime k cemu mi je vase recenze po 2 meisich od data vydani? Zacne to delat profesionalne a ne jako nejake deti doma v pokoji...Dyt amatersky checpoint byl lepsi nez tohle...
  • To je sice pravda, na druhou stranu to můžeš říct o všech herních médiích, časopisech i webech, včetně Tiscali. Z reklamy žijí všichni. Já to vidím docela jednoduše: když budou podlézat inzerentům a dělat recenze aby se jim líbily, tak se nebudou líbit lidem, lidi na to nebudou koukat nebo to číst a sponzoři odejdou, protože proč dávat reklamy do něčeho, na co se nikdo nekouká nebo to nekupuje? Proto je pro časopisy atd. výhodné dělat recenze férové a inzerent holt překousne občas odsuzující text, protože "herní pořad šitý na míru EA Czech" by rychle zkrachoval. Pro mne jsou mimochodem zárukou kvalitní recenzenti a moderátoři, které beru, že nějak za ten pořad ručí. A to, že zrovna Dragon Age 2 tam dostalo nejmíň široko daleko (já bych dal teda ještě míň, ale ok) zrovna v době, kdy tam běžely reklamy na EA, mi přijde jako dokonalý důkaz té teorie. *7*

No a taky je fakt, že aspoň podle jejich stránek a té "zelené držky", co pořád vylézá z banneru, je stejně hlavní sponzor alza, kterému je asi šumafuk, co lidi hrajou, hlavně že hrajou a kupujou si hardware. *1*
  • JaBaRe: Ale jo, uznávám že jsem přestřelil, i když recence na DA2 je spíše výjimka potvrzující pravidlo. Jen jsem chtěl naznačit v kontextu toho co se tady diskutovalo, že Game Page je díky veřejnoprávnímu postu a pevně danému rozpočtu možná mnohem svobodnější v recenzích, než konkurent který musí o své místo na slunci bojovat měřítky sledovanosti a finanční injekce od velkého sponzora je pro něj podstatnou položkou v rozpočtu...
  • Asi jsi zrovna "chyběl", když byla tady na Games ta pětistránková diskuse o tom, jak to, že v Replay dostalo Dragon Age 2 tak málo, co? *2*
  • Nikdo z Primy jim do toho možná nekecá, ale pokaždé když vidím že: Sponzorem pořadu Re-Play je Dead Space 2, Dragon Age 2, nebo Crysis 2 ....a pak vidím ty úžasné preview a slyším oslavné recenze na všechno od EA, tak mám pocit, že si EA Czech udělalo herní pořad šitý na míru sama sobě...
  • v somalsku jede hlavne piratskej software ne? :D
  • ty vole co to je za tragikomedii na tom videu ja nevim jestli se mam smat nebo brecet. to davali v televizi????!!!! *11*
  • Pan_Klobouk
    To je presny, u GP nekdo pred vice jak 10 lety rozhodnul, ze porad o pocitacich a virtualnim svete by asi mel mit virtualni studio. A drzi se toho dodnes. Taky mi nevadi jak zastarale a nemoderne to pusobi, spis ze je to cele zbytecne, drahe a jen to zere cas. I kazda recenze musi mit na konci shrnuti a zase ve VR studiu. O scenkach nemluve, ono nejde rict ze ted bude Dirt 2, oni se tam nejdriv minutu museji polevat blatem, aby detem doslo, ze ted bude jako neco o blate.
    Kdyz si predstavim, co takova minutova scenka stoji usili (stab musi vybehnout nekam pred/za televizi, moderator se musi v kostymerne navlect do smesneho kostymu, nekdo tu blbost musi pet minut vymyslet a pak mozna i napsat...) a co z toho pak vyleze a ze to jeste vsichni platime... no dejte pokoj.

RP - viz reakce pro kolegu nahore. Jako amatersky porad, co uz je malem profesionalni, to neni spatne, ale taky je tam hromada veci, co by se daly zlepsit nebo predelat. Plusem urcite je, ze tvurci procitaji podobne diskuse a cas od casu i neco zmeni, dle reakci divaku.
  • Pan_Klobouk
    GP je vazne tragikomicka. Dlouha leta spadala mezi porady pro deti a mladez. Pred par lety se konecne presunula mezi publicisticko-dokumentarni, ale rozdily veskere zadne. :) Porad divaky vitaji "ahoj parani a paranky" a porad to z nejakeho duvodu museji prokladat ochotnickymi scenkami. A to uz vubec nezminuju, ze v devet rano bez problemu ukazuji hry 18+ jakoby se nechumelilo - pritom uz driv kvuli tomu byly problemy.
    Recenze jsou dobre, ale asi jen ty od Broukala. Jine (specialne Stalmach) pusobi, jakoby to dotycny ani nehral, jen si o hre neco precetl. A jak uz zaznelo, recenze ocekavane AAA hry ma treba 2 minuty, kdezto rozhovor o amaterske flash hricce od party studentiku ukousne minut deset. Navrch ta mesicni periodicita (sice je to tydenik, ale ze jsou virtualni, toci ctyri dily naraz) a je vymalovano.

Re-Play je v necem urcite lepsi, mozna prave proto, ze jim do toho nikdo z Primy vyrazne nekeca. Ale i tady jsou nektere recenze spatne, nicmene autor se nikdy nezavdeci vsem. Kazdopadne ty zbytecne rozhovory a hitparady zminuju z duvody uspory casu. Uz takhle ma porad 20-25 minut, tak proc ho jeste kratit takovymi vecmi? Koho zajimaji mobilni hry, jiste nekouka na Prima Cool a nevyhlizi RP, aby chytil minutu povidani o nich a tu hrstku informaci. A naopak, kdo ceka na Crysis 2 a ACB, neni zvedavy co se hraje na telefonech.
    Stejne tak rozhovor. Proc Cole? A proc az v devatem dile? Tak bud to delam pravidelne a s nejakym smyslem, nebo vubec. Jak je pro mne dulezita/zajimava informace, ze pan hral tohle a tamto? Ze hraje spis na konzoli a pribeh u hry ho az tak nezajima? Pokud by byl verejnosti znam jako herni guru a fanda hrani, OK... ale takhle? IMHO zbytecne zabity cas. Zrovna tak 3DS. Co jsme se dozvedeli o hrach? Nic. O pristroji? Takrka nic. Kdo ma o 3DS zajem a chtel ho videt v akci, na Re-Play koukat nemusi. Chapu, ze je to asi porad pro vsechny a cokoliv tu budeme kritizovat se da nacpat do skatulky "i tohle ma v poradu o hrach misto, nekoho to muze zajimat, proc to tam nedat". Jasne, ale az bude mit hodinovou stopaz, pak se da par minut podobne zabit.
  • *1* Jojo, meli by to tam na zacatku vzdycky rict.
    "Vitejte u Xteho dilu poradu Replay, Prodigy - Spitfire." *1*
  • Ja myslim, ze u GP je nejvetsi potiz spatni moderatori a mizerne recenze, i kdyz tam je kvalita promenliva. Primitivni grafika je spis smesna, ale mne treba nejak zvlast nevadi. Na GP koukam prilezitostne a nechapu dramaturgicky zamer, proc je tam scenka, ktera neni ani trochu vtipna a je stejne dlouha jako recenze, kterou uvozuje. Momentalne mi prijde, ze se RP a GP vlastne neda srovnavat, je to rozdil nekolika trid.

Jinak s tim, ze je Replay cim dal profesionalnejsi souhlasim, na Publicu to bylo misty taky zvlastni, az takove skolacke. Netusim, jestli je to zasluha Primy, ze si to hlida, nebo se to proste naucili, ale fakt to ted pusobi skvele, moderatori jsou fajn a funguji dohromady, omacky okolo je nutne minimum a neni tam proto, aby tam byla a HLAVNE si myslim totez, co Mirek Dusin, o tom se mi vzdycky zdalo!!! *5*
  • *1* *1* *1* po stopadesátéšesté... :-))
  • mirekdusinojc
    Jo já vím, ale v době, kdy to běželo na Publicu, či jak se ta televize jmenuje, jsem tomu pořadu nedával žádnou váhu. Považoval jsem ho za stejný amatérský počin jako zbytek produkce této televize. A navíc sem se i tak trochu bál, že by mi uprostřed pořadu začal někdo vykládat budoucnost ;). Né, teď trochu vážně, když běžel pořad na Publicu, viděl jsem asi jeden díl a těsně před tím, než ho začali dávat na Coolu jsem viděl druhý díl, což mi dalo obrázek o tom, že to není úplně špatný počin, ale stále ho dělají "televizní amatéři". Jakmile přišel na Cool a změnila se moderátorská dvojce, která mi po pár dílech opravdu sedne a hlas, u kterého si neříkám, že jeho hlasatel (nic proti němu) je pravděpodobně ještě na střední tak se zážitek silně zvednul. Jsou to sice detaily, ovšem detaily dělají dílo Dílem. Stejně tak kdyby ČT změnila celé prostředí a né jen znělku, vykopala bandu ochotníků a neměla hráče za 12 školáka, tak by se z GP mohl možná stát i pořad, který nedělá ostudu hráčské obci. A co se týče těch věcí, jako je host či mobilní hraní, tak to naprosto vítám. Protože pokud chceš sirovou videorecenzi, tak jich máš dneska plný internet. Tento pořad je tu od toho, aby ti dal co nejkompaktnější přehled o herním dění za minulí týden plus nějakou přidanou hodnotu (rozhovor se známou osobností, osobností herní průmyslu, či reportáží s hrami nějakou související, kterou ti jiná média nenabídnou).

Mimochodem pro zasmání James Cole v GP http://www.youtube.com/watch?v=_7uwknJQWbk kde byl formát hosta "geniálně" vyřešen asi tak jako po návratu mé matky, když jsem byl malý: "Jak bylo ve škole zlato" ...."Dobrý"...."Už máš všechny úkoly?"...."Jo"..."Nechceš přestat hrát ty blbé hry a mluvit se mnou, když s tebou mluvim?!"
  • Pan_Klobouk
    Ale Mirku... ;) Nechci ti kazit tvoje teorie, ale Re-Play uz bezi asi tretim rokem, to jen cool divaci ho zaregistrovali az ted. A jediny vyrazny posun zatim byla zmena moderatora, ktery jim tam recituje textove recenze k obrazkum. A i toho si museli divaci vydupat a zatim mu stale delaji problem nazvy her.

U GP je asi nejvetsi potiz zkostnatela CT, ktera jede podle stale stejne sablony. Nejvic tam rusi trapne scenky a amaterske zastarale virtualni studio. Re-Play ma zase zbytecne recenze mobilnich her, viz ta top 5 ted v sobotu (ale jasne, vime kdo to sponzoruje) nebo rozhovory. Je hezke, ze nam prisel pan Koule rict co rad hraje a ze fandi MULINEXOVI. Ja ho mam taky rad, mam nekolik jeho vyrobku v kuchyni. Ale co to melo dat divakum? Spolecne s div ne hadkou, jestli pribeh ACB je jako good nebo klise a very boring? Zrovna tak povidani o 3DS bylo hodne na urovni, jakpak se asi libilo v Conquestu? Po tomhle jim urcite zase priste neco poslou prednostne na recenzi.
  • mirekdusinojc
    Díky bohu za Re-Play. Už jsem myslel, že česká televizní tvorba nedokáže vyprodukovat kvalitní pořad o hrách na profesionální úrovni, ale už první díly pořadu mi tu domněnku vyvrátil a poslední osmí díl naprosto pohřbil. Re-Play je opravdu kvalitní pořad na profesionální úrovni, který si hráči zaslouží po tak dlouhé době monopolu amatérského Game Page. Díky moc autorům, konečně se mi vrací ten pocit, jaký jsem měl při sledování dnes již legendárního pořadu Cybernetu. Doufám, že to brzo dojde i divákům GP a ČT tento pořad zruší a nahradí jej nějakým intelektuálním dokumentem, který ocením mnohem víc, než 26 minut trapnosti a amatérismu. Jen tak pro pobavení evoluce v pořadu Re-Play k profesionálnosti trvala +/- 4 díly, když uvedu, že první díly ještě nebyly úplně 100% Profi. GP se vysílá 12 let a ani tak dlouhá doba nestačila k tomu, aby byl na úrovni, na jaké je teď Re-Play. Hmm, někde bude asi chyba.
  • já jsem ze Somálska a taky no problemo *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit