Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JJ taky si myslím, že původní byl lepší!!!
  • Bohužel musím s tou recenzí úplně souhlasit. Ono to není, že by byl příběh úplně blbý, postavy jsou docela fajn a tak. Ale je to takové o ničem. Prostě přijde do města, pak běží tam, pak tam, pak zase tam, pak někam jde, ale musí vydělat peníze. Prostě spíš takové GTA, než Dragon Age. Hlavně mi to přijde uspěchaný. A do toho že když vlezete do jeskyně kvůli nějakému questu, tak je to pořád ta samá jeskyně, klidně v jiné oblasti, znovu a znovu. To samý sklep. Něco se odehrává ve sklepě, a i když je to někde kdekoliv, pořád je to ten samý sklep, jenom napllněný jinými potvorami. Určitě zklamání!
  • 13_11
    Konečně pořádný hlas! Pán zní, jako by rád hrál (i na divadle) a i si rád zakouřil; dobrá volba!
  • Psychotic
    Oni jsou dvanáctiletí autolakýrníci?
  • Hezky, ale to je presne to uzivani dvojiho metru o kterym mluvim. A nepochybuju o tom, ze u FNV nad leccim oko klidne privres.
    V rychlosti k "tvejm" vytkam (to jsou ty popularni co slysim asi postopadesaty): zrudy a haranti jsou sice v jedny jeskyni, ale vis prd, jak je velika, navic pokud se pamatuju, tak ses tam musel dostat pres zasekly dvere. Ale jo - zrovna ten Little Lamplight je asi nejdivnejsi cast hry. Nevydarena snaha o jakousi originalitu neboco.. Nevim co myslis najezdnikama u kempu, kazdopadne prave na kempy asi radi "najizdej", ne? : D Bat se ho asi nemusej tak se jak supi drzej na dohled - na tom nic divnyho fakt nevidim.. Ta "krasna blondyna" je smazka co se do toho domu sla sjizdet - rozhodne tam nebydli, a za tu chvili o ni rozhodne nemusi nikdo vedet. Kolik lidi ma i v FNV skorpiona za barakem snad vis sam *7* Je to svet falloutu proboha!
    Ja netvrdim ze je ta hra dokonala. Tvuj koment mi ale jen potvrdil co jsem psal prve - vcetne ty demagogie (nebo si to uz nepamatujes/nedavals pozor??). Nejaky to WTF tam samozrejme je, ale i to cos psal ty (kdyby to byla pravda vic nez z maly casti) jsou "problemy" vychazejici z omezenyho prostoru virtualni pustiny. Jasne ze tam ty lokace jsou namackany na sobe. Ani me by asi nebavilo se courat fakt PUSTINOU kde mam jeden domecek na sto metru.. FNV ma tohle poreseny lip, ale ze by to delalo z "RPG sracky" pecku roku? *7*
    Recim o plochych charakterech a podobne se muzu jen smat. Neni lepsi indikator radobyintelektuality : D V FNV jsou postavy hluboky? Hahaha! Solidni jsou tak leda u RPG od Bioware, a to jen spolecnici, u kterejch to proste jde. Na prostoru "zadam quest, reknu par dalsich vet, dam odmenu, podekuju" se nejaky hlubsi profilovani nedari zadny hre, chytraku *7*
    A srovnavani s DAO je samozrejme naprostej nesmysl. Jiste ze DAO pusobi rozlozenim sveta a dalsima vecma uveritelnejc (no - jak kdy). Ono je ale taky designovany uplne jinak, ne? Je to snad sandbox na velky mape? Prd. Par malejch lokaci, ktery ti daj nakouknout jen na utrzky sveta. Sveta UPLNE statickyho. Ne - lootovani fakt neni jediny, co je na DAO spatny. Naopak hnusny Gamebryo je zrovna v tomhle uplne dokonaly. Co vidim, to muzu vzit, apod.
    Obe hry maj svy plusy a minusy. Obe hry se mi libily. A ted bych mohl zase psat ten sloh "hracova predpojatost" co predtim, a zas bysme se tocili dokolecka dokola *7*
  • Nebo třeba negramotnej autolakýrník, co při práci brouzdá po netu *2*
  • Jasnej troll, záměrně znechucující příspěvky s iritující gramatikou *12*
  • přiznejme si že krev v BF3 je prostě fail, to se enginem nezakryje.
  • ale na ten si ještě počkáš *9*
  • Chce se mi z tebe blejt *10*
  • MickeyMutant
    Problém není v tom, že by byla moc zmalovaná, problém je v tom, že Tukan není zmalovaný vůbec a to pak působí nevyváženě.
  • to já z té tvé gramatiky taky..
  • jo je moc heska. strikam na monitor kdis ji vidim *2* *2*
  • Konečně pořád o hrách, který za něco stojí, už jsem měl dost Game Page. Slečna moderátorka je velmi pěkná *4*. Jen tak dál.
  • Nového komentátora recenzí fakt chválím! Hned je to úplně někde jinde, jen do toho zapojit ještě trochu víc emocí (konkrétně recenze Bulletstorm) a je to perfektní! ;o)
  • Daniell605
    No trochu sem byl naštvanej po recenzi na dragon age, když jí tiscali takhle pěkně chválí =)
    a co ze sem to tam zaslechl: Bethesda? :D
  • Mopped
    Tak je jasné že jsi naštvaný, že tě vyhodili, ale teď je to opravdu lepší.
  • Mopped
    Mass Effect 3
  • Zdravím, prosím Vás zajímá mě na jakou hru je ten první trailer, jak tam vstává ten chlap se zbraní a kouká skrz ty hodiny. Děkuji moc :)
  • prave naopak, díky za nej ! *3* ten starej byl fakt hroznej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit