Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pátý díl herního pořadu Re-Play
12.3.2011 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
Jak víš, že měl pravdu, když jsi hru nehrál? (demo je prý zavádějící)
Tady na tiscali to zase vychválili. -
V podstatě souhlasim. Je to dobrá gamesa. A na ty plky co byly v dnešním RP by ste měli zapomenout. Neřikam, že to neni akčnější...to jo...ale hra je to dobrá. Žádné zklámání to teda neni.
Klidně si mě zamínusujte, ale tak to prostě je. *2* -
No tou recenzí mě docela překvapili. Řekli tam několik hovadin, který si prostě nelze vyložit jinak než, že tu hru prostě nehráli. A ta soutěžní otázka? Příběh je nový, ale navazuje na 1 (Dokonce i potkáte většinou postav z 1). Hru jsem dohrál a příběh my přijde daleko lepší než u 1. Hlavně na to rozhodování, které hodně ovlivňuje co se bude dít dál (není to tak linearní jako DA1) a je hodně těžký :D
-
Není tohle ten pořad, v němž byli schopni strhat Fallout: New Vegas?? Tak ten má asi takovou výpovědní hodnotu, jako...
-
Nemusíš být, je to skvělá a chytlavá hra, akorát s pár úpravama, zezačátku se mi těžce zvykalo, ale ani ne po hodině a úvodu jsem si zvykl a chytlo mě to stejně jako jednička, možná dokonce více. :) Příběh (teda, se znalostí angličtiny, aby sis užil i různé knihy a podobně, jako v jedničce), je opět skvělý. Návaznost tam je hlavně slovní, jsi vlastně v jiné zemi, to co se děje na starým kontinentě můžeš slyšet skrz drby, pár návštěv, dopisů, postav, vyprávění, dokonce i nějaké questy když loaduješ starou pozici. Prostě to se musí zahrát, peněz OPRAVDU nelitovat :) Hlavně to dotahuje a zestručňuje pro mě duležité rasy a jejich země, Tevinterské imperium a jejich otrokářství, qunari... :) Kdo se zbytečně nebrání změná, užije si hru alespoň z části tak jako já. Dokonce se mi zdá, že dvojka mnohem více sází na příběh než jednička.
-
Asi nový příběh no...ale který navazuje na konec Dragon Age 1 *1* .
-
Doopravdy to DA2 Je hrozný zklamání... a jen mi řekněte to je pokračování na DA 1 nebo nový příběh ? Prostě já čekal od DA2 navázání na DA1 skvělý příběh,hudbu...prostě něco jako DA1 s jiným příběhem. Jsem zklamán. *9*
-
dnešní díl super.A pěkně řečená pravda o DA2
-
Ten dnešní díl byl skvělý a ten novej dabing taky good. Jsem s tímto pořadem spokojen. *4*
-
teda ten dabing se neda srovnavat, todle ma konecne uroven. sice furt rika baletstorm ale to je to nejmensi. jen by me zajimalo co si o tech zaberech ze shiftu a bullestormu mysli nekdo kdo hry nehraje, pripadne stara generace, a vidi to v televizi :D
-
U recenze na Knight Contract jsem myslel že to je DA2, za 10 minut jsem zjistil že to stejně vyšlo na stejně a oboje je hrůza :D Pořad dobrý, hlavně díky lepšímu předčítači :)
-
Baletstorm wins !!! :D:D:D:D
-
Proč ten borec co to uvádí děla ten pohyb těma rukama jak nějaká moucha? *1*
-
První díl který sem viděl a ty recenze byly pěkný *1* i když moc nechápu jak nemohl zmínit v recenzi Knight Contract to že je hlavní hrdina nesmrtelný a celá hra je vlastně jedna dlouhá eskort mise té čarodějky, to mi přijde jako taková hlavní věc, herní mechanismy *4* nicméně to nic nemění na tom že je to hrůza *1* . S Dragon Age taky souhlas, ale stejně mě to moc baví *3* .
-
Docela dobrá recenze na DA2 ten redaktor byl absolutně přesný *5* ( ušetřil mi litr vřelé díííík)