Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono tady nestaci resit DA1/DA2, ale musi se k tomu jeste pridat vsude tisickrat propiranej Fallout flame? : D
    Vsichni preci vime, ze ti "chytri" trojkou opovrhujou (ne ze by se mi NV celkove nelibilo jeste trochu vic). Zrovna v kontextu DA jsou ale reci typu "zadna vnitrni logika" jeste smesnejsi nez obvykle. Pamatuju jak mi v jednicce padaly treba platovy zbroje z pavouku : ) Vubec co se logiky tyce mi DAO prislo jako snad nejhloupejsi hra co pamatuju.
    Ale hrani her si zada toleranci a ochotu urcity neduhy prehlidnout. To musite vsichni z vlastni zkusenosti vedet. A stejne tady vsichni samozrejme zase srovnatelny hry jednou oslavujou, jednou pouzivaj k diagnostice demence lidi, ktery tu hru hrajou *7*
    Myslim ze by si vsichni ti hateri (at jde o DA1/2, F3/NV, a podobne) meli hlavne nakouknout do vlastniho nitra, a priznat si ze jde predevsim o to, ze:
    A) nestydate prehanej uzivani dvojiho metru
    B) negativnim prvnim dojmem nebo jednou nedotazenou strankou si nechaj zkazit celou hru. Nejlip samozrejme s demagogickym/zaslepenym/odmitavym zpusobem nakladaj i se strankama nepopiratelne dobrejma *7*

Achichouvej. Vase ztrata. Jen skoda ze to papouskovani tech samejch kecu mame vsichni furt dokola pred ocima. Navic si pak vdycky musim podvedome polozit otazky jako "To jsem fakt debil, kdyz se mi libil F3?" Myslim ze ne. Myslim ze jde predevsim o pokrytectvi a drive zmineny body A a B : P
  • Ehm F3 byl pecka a NW nepovedeny mod?F3 nesaha NW ani po kotniky.
  • Trojka byla pecka?? To byla stupidní střílečka (a ani jako ta neobstála) s trapným a povrchním příběhem, nejstupidnějšími dialogy, co jsem kdy viděl, bez humoru, bez vnitřní logiky, bez zajímavých postav. Ta hra byla absolutně puberťácká - naprosto černobílost světa a všech hráčových rozhodnutí. A co byl New Vegas?? Tak ten byl všechno, co Trojka nebyla. To však může odhalit jen hráč, který má určitou hloubku a dovede vidět dál, než na stejnou grafiku... Hrál si, popřípadě dohrál DA2? Já ne, takže se k němu (logicky) nevyjadřuji. Pokud jsi ho také nedohrál, měl by sis počínat stejně...
  • Pořad je OK, jen kvalita videa by mohla být vyšší. Sledovat to na 24" bez možnosti zapnout si aspoň 720p je na nic. Ale to je problém všech videí, které jsou na tomto serveru.
  • Reknu vam to taklhe chlapci, prvni dragon age ctil odkaz jeho predku, klasik typu baldurs gate, nwn a pod. Druhy dil teno dkaz znasilnil, nejhorsi na tom je ze novinari jim to zerou, tohle je nehoazna degradace, navic ve fakt osklive grafice a stylizaci. Co se tyce Falloutu tak trojka byla pecka, NW je u me nepovedeny mod a nehoraznou cenu. Nejake reci o CoD jsou naprosto mimo misu. Dragon age 2 je jen ukazka toho co vsechno dneska muze tupa spolecnost tolerovat a ze to vyvojarum v klidu prochazi
  • ta cica je sexi a ten novy hlasatel je fakt popici ne jak ten trapny robot replay je stale lepsi a lepsi
  • A v obou se moc "kecá", což je pro něj nepochopitelné zdržování od dalšího vraždění panďuláků.
  • reakce na Malus
  • To víš, jedno pako se někde vyzvrací a všichni ostatní to pak musí papouškovat... Štve mě to. A nesouhlasím s názorem, že to tak bylo vždy. Přijde mi pro dnešní dobu příznačné, že lidi jsou horzně pasivní, hlavně co se týče informací. Než aby si člověk něco zjistil, vyzkoušel sám, resp. udělal si vlastní názor založený na VLASTNÍ zkušenosti, raději čumí na minutová videa, dá na první dojem, nechá se strhnout davem, a pak bezpředmětně pičuje po diskuzích. Těchto expertů bez minimálních zkušeností s problematikou (nejde jen o hry) se v poslední době rojí hrozně moc... Nikdy dřív nebyla propast mezi informovanými, resp. lidmi aktivními ve shromažďování informací na jedné straně a pasivním stádem na druhé straně tak hluboká.
  • Rocky1930
    opět jsem se bavil dobrá práce, moderátorská dvojice super hlavně ta ženská část *5*
  • LTM3
    V dragon age se mu asi nelíbí, že tam není moc širokej výběr samopalů :D A na Vegas, že tam je až moc otevřenej prostor :D
  • Pokud máš rád přihlouplé (ale nepozpochybňuji, že zábavné) koridorové hry typu CoD, pak chápu, že se ti obě zmíněné hry nelíbí *3* ...
  • Klíděk *4*
  • Každým dalším mínusem jen stoupá mé přesvědčení, že mám všech 5 pohromadě *4* a že tohle sledují jen zoufalci...
  • Protože to je pozérskej mag** a k té slípce se perfektně hodí. Dvojka jak z cirkusu. Pořad pro pubescenty... *12* *12* *12*
  • Uf, díky že neprozrazuješ, nemám dohrané, na dnešní poměry docela dlouhá hra. :) Jinak jednoznačný souhlas s rozhodováním, nechci nikomu kazit překvapení, ale někdy klidně i pár minut dumám, jak se rozhodnout, ale co je úžasnější, k tomu postupu se ne vždy můžu dostat, místo domluvou to vyřeším bojem, takhle se najednou dá rozhodovat všude a člověk pak má opravdu pocit, že je součástí té hry :) Jinak jsou tu i sladší romance, dle mého skromného názoru, Merrill je taková sladká, hloupoučká... :D
  • S tím rozhodováním máš pravdu, někdy to bylo vážně těžký se rozhodnout, třeba ke konci *SPOILER* když se máš postavit bud k templářům nebo k mágum, snad 10 minut jsem se nemohl rozhodnout na jakou stranu se přidám *SPOILER END* Jinak taky nechapu ty negativni reakce, hra je to dobra. Necghápu jak muže někdo řict že je to hack n slash... bojový system je stejny jako v DA1 proste zatargetujete nepřitele a vaš hrdina do něj řeže automaticky plus použivate ability jenom ty animce vypadají trochu vice akčněji než v jedničce to je vše.
  • LTM3
    Příběh je podle mě daleko lepší než DA1 a s těmi návaznostmi, nevím jestli si to dohrál, tak ti nechci zkazit překvapení, ale potkáš hodně lidí z 1, dokonce kvůli jedné té postavě ten příběh odehrává. Pochopíš pak *1* . Jinak to rozhodování je naprosto fascinující, všude je cítit ta napjatá atmosféra a když dojde k ........ no nebudu nic prozrazovat :D Je to totální masakr. A byl jsem hodně krát velmi překvapen (bohužel nemile, takový situace jsem nechtěl vyvolat :D). I příběh Mass Effectu 2 je proti tomuhle slabý odvar.
  • Fallout: New Vegas si to jedine zaslouzil, a DA si pro zmenu nezaslouzi ani tech 7...
  • Souhlas naproto perfektni receze na Da2, ktera hru jen nevychvaluje, ale taky poukaze na nedostatky oproti prvnimu dilu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit