Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Na myš je to zas moc pomalý a moc "rovnej pohyb"... navíc skoro v kazdym zaberu ovladani k gamepadu
  • Vypadá to špičkově. Akční pasáže se zbraní v ruce, který jsou naanimovaný jako v Max Payne 3, přepínání mezi postavami v mžiku, super velký město, vehikly všeho druhu atd. atd. Teďka už jen doufám, že to vyjde na PC a náročností to nebude převyšovat zmíněnýho Max Payna 3. Jak jste možná někdo četl v bleskovkách, tak to vypadá, že by se mohli vrhnout na port z konzole od člověka, který spolupracoval na portu L.A. Noire. Doufám však, že to nedopadne stejně hrozně a nebude to tak náročný. V L.A. Noire kde dali ten pitomej FPS limiter na 30 rámců a po odemčení to stejně jelo na h*vno. Tak teďka už jen doufat v nejlepší, že si PCčkáři taky užijou. *14*
  • ucho
    vypadá to skvěle, určitě koupím... párkrát *1*
  • Je to ukázkový gameplay, chtějí udělat dojem. A je dost možné, že některé pasáže zahráli s myší v ruce.
  • mas tam hned dve hrubky... vyvaroval bych se uzivani jazyka, ktery neovladas, pokud to neni zcela nutne.
  • Miserius
    Stejně to bylo v Max Panynovi 3...pri tretim hranim jsem vedel presne kdy a kde kdo bude az to bylo trapny, vetsinou umreli nez dobehli "na scenu"...v tomhle nehledej zradu...
  • A jéje snad tu pár Pc hráču nedostane infarkt, že si takovouhle superduper hru nezahrají...
  • BoB.2
    To zaměřování při střelbě je na Gamepad moc přesný to je divný.
  • Snad to na PS3 opět nepojede v low res jak tomu bylo u RDR. Modleme se za 720p.
  • only on consoles . Bitsch please ! *14* *14* *14* *14*
  • Podle tohohle traileru by GTA 5 mela byt nejlepsejsi hra na celym svete tak doufam ze bude!
  • No nejspíš to bude tím, že je to gameplay z konzole.
  • Helliererr
    Já neříkám,že ta hra bude špatná.Já sem se vyjadřoval k tomu videu
  • Helliererr
    Áno už aj na eurogameru sem byl :D
  • jestli domrví řízení jako v každé podobné hře jako je SR apod tak se vážně naseru ... nechápu proč všem řízení ve 4 vadilo ... mně přišlo super ... bohužel co jsem viděl ve videu, mám strach *13*
  • cumpi3
    nám to nevadí *4*
  • cumpi3
    Ať si to vyjde klidně za rok dva na PC...hlavně ať to není stejná konverze jako u čtyřky...to radši nic
  • jindra.veliky
    vypada to dobre, btw: skoda, ze tady v roce 2513 nebudu *4*
  • Vypadá to skvěle :)) ještě že mám 16 září narozky tak mi aspoň mají ostatní o koupit :D
  • ringmancz
    taky se mi to líbí. a snad to takhle plynule pojede na PS3 doopravdy, ne jak IV

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit