Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
A osobně? GTA po převodu do 3D jsem vždycky hrál kvůli vedlejším činostem:) Nikoliv primárně zabíjení, pro to tu je a vždy bude GTA II.
-
Tahle série jde mimo mě, ale neříkám, že mě to nezaujalo. Hlavně tedy volno časové aktivity a bábovky :)
-
-
Bábovky? To tam jako půjde péct nebo jinak vařit? Snad jo, jinak by hra nestála ani za upirátění.
-
-
Tahle hra je jeden z důvodů, proč by násilné hry měly být celosvětově zakázány, jejich hráči posláni do léčeben a vývojáři za mříže. Peace...
-
Dvě věci, co chci jsou, aby se to hýbalo plynuleji než PS3 verze čtvrtého dílu, což byla tragédie. Taky chci vylepšení jednotlivých misí, aby to nebylo jen dojeď sem, vystřílej zmetky a vrať se zpět s nějakou věcí - to byl důvod, proč jsem nedohrál čtyřku.
Jinak se ale stejně víc těším na Saints Row 4, protože 3. díl nabídl lepší a zábavnější hratelnost (dohrál jsem) a čtyřka bude (snad) podobná. Proto tedy přeji vyšší prodeje Saints Row 4 a ne GTA. -
Říkejte si co chcete, ale mě přijde GTA V jako GTA IV s "vylepšenou" grafikou. A když se člověk podívá na gameplay, tak s prominutím takto si nepředstavuji modely postav v roce 2013....Navíc když to srovnám s Watch Dogs, tak GTA vypadá fakt tragicky. Říkejte si co chcete, ale mě se GTA v současné grafické podobě nelíbí. A to nemluvím o tom, že to stejně bude osekané kvůli výkonu nynější generace konzolí....
-
-
Ještě, že to víme. Ty jsi opravdu takovej kus kratkozobákové gumy, že to svět neviděl. Co to s tebou kua je? Přijdeš jsem, vybliješ sem myšlenkový průjem o ničem, napíšeš to ještě jak blbec, že se to nedá ani číst, a ještě si připadáš jak největší odborník na lecjaký lejno.
Ty voe, zahrab se někam a občas zapřemýšlej, jestli to vyjadřování svých subjektivních dimenzí má smysl zveřejňovat. -
Me ta grafika nijak neurazi a podle me GTA 4 porad vypada skvele. Ono to neni jen o poctu polygonu a rozliseni textur ale o celkovym pocitu a to pro me u ctyrky funguje doted.
-
-
Jako neříkám, že je to hrozné, jenom mi přijde, že se měli vykašlat na staré konzole a vydat to až na nové a v lepším kabátu. Přece jenom už 4. díl to ždímal na maximum a přesto se nevyrovnal pc verzi.
-
-
Slyšel si někdy o módech a modderské komunitě? Existuje plno enchancerů,texturových balíčků,který ti vylepší svět. A konzole se můžou jít zahrabat *3* Stačí se kouknout na nějaký vymazlený obrázky či přímo srovnávací videa s reálnými záběry a s herními záběry a věř,že skoro nepoznáš rozdíl *4* Jen je to teda pekelně náročné *15*
-
-
No právě. Zahraje si to v realistickém módu, v max. rozlišení a naprosto plynule, jenom to 1% pc hráčů, o kterých tu už byla řeč nahoře.
-
-
Ale takto je problém těch lidí co mají slabou sestavu. KDyž si tu někdo stěžuje na grafiku,tak ať se pak nediví,že grafika je taková jaká je a jede mu to na 60fps :D
-
-
-
grafika mi přijde úplně dostatečná. a nedělám si iluze, že to není převlečená a poupravená čtyřka, ale vypadá to skvěle. každopádně té náročnosti na konzolích se trochu bojím.
-
-
Vím, jak se mi "vařil" Xbox při IV. dílu, tak by mě zajímalo, jak to bude vypadat u V. dílu.
-
-
-
-
-
Vypadá to nehorázně dobře *3* Jenom je škoda, že ve videu nebylo i vylepšování zbraní *9*
-
Vypadá to moc pěkně, grafika je velmi pohledná model destrukce zdí velmi efektní, střelba zdá se být do značné míry převzatá z třetího Maxe Payna, až na to že zde bude petrně z logických důvodů absentovat bulettime a zpomalené úskoky. Jinak se trochu modlím aby nějakou výraznější změnou neprošel jízdní model, to co bylo ve 4-ce a jejích datadiscích bylo naprosto super, včetně modelu poškození...
-
-
Model poškození vypadal stejně pokud jsem se dobře díval na videu. Jenom ten model řízení mi přišel poněkud jednodušší *10* No uvidíme,jak to dopadne až to výjde a hlavně ať oznámí PC verzi! *5*
-
-
Jak je zde zmineno, auta se dle videa nechovaji uplne optimalne, zda se mi to jako navrat ke starsim dilum kde drzela na ceste. GTA 4 melo spickovy model chovani, kdy byla vyzva auta ridit.
-
-
Spickovy? *15* Ale no tak...
-
-
První dojem? "Sakra, ještě, že mám ten Xbox360, čekání na PC verzi bych nevydržel . . . " :). Jinak pokud vyjde PC verze, tak ji koupim taky, minimálně kvůli potenciálu modů jako byl icenhancer na GTA4.
-
Vypadá to špičkově. Akční pasáže se zbraní v ruce, který jsou naanimovaný jako v Max Payne 3, přepínání mezi postavami v mžiku, super velký město, vehikly všeho druhu atd. atd. Teďka už jen doufám, že to vyjde na PC a náročností to nebude převyšovat zmíněnýho Max Payna 3. Jak jste možná někdo četl v bleskovkách, tak to vypadá, že by se mohli vrhnout na port z konzole od člověka, který spolupracoval na portu L.A. Noire. Doufám však, že to nedopadne stejně hrozně a nebude to tak náročný. V L.A. Noire kde dali ten pitomej FPS limiter na 30 rámců a po odemčení to stejně jelo na h*vno. Tak teďka už jen doufat v nejlepší, že si PCčkáři taky užijou. *14*
-
-
Jen podotknu že Rockstar Leeds neni jeden člověk ale normální společnost *3*
-
-
Špatně jsem to napsal, ale snad je z toho poznat co jsem tim chtěl říct *3*
-
-