Přejít na výpis diskuzí
Sledujte přímý přenos Mistrovství ČR v počítačových hrách
18.10.2012 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
To publikum... Děcká *13* No tááááák ! Trocha života *4*
-
me se ten stream po par sekudach vzdy zasekne nevite nekdo co stim ?
-
Loni jsem se podílel na organizaci prvního ročníku a byla to super akce. Letos mi to bohužel časově nevyšlo, ale určitě se budu koukat. PLAYzone je, co se e-sportu u nás týče, absolutní špička. Jen nevím jestli to někoho odsud bude zajímat. Už víc jak rok tady čtu pravidelně diskuze, a přestože v obou případech se jedná o hráče her, jsou klasický singleplayer a kompetitivní hráč jak z jiného světa.
-
Ked sa tak na to pozeram je mi do placu kde to nase po*srate stredoveke slovensko je... Zajtra budem mat strach vyjst na ulicu aby ma tam nezrazil nejaky povoz s rytierom....
-
-
lavaku, ty nemehlo, tak neco zorganizuj, najdi sponzori, vloz tam penize, zaplat pronajem haly, zaplat lidi, techniku atd. Nechapu proc vsichni jenom placou a nadavaj a vedi co maji delat ti druzi. Tak neco udelej, zorganizuj a nebrec tady porad. Proc by to meli porad delat ti druzi a ne ty? Co maj rikat lidi v Afganistanu? Tam bys toho rytire s povozem i potkal ale misto mece by mel kalasnikova.
-
-
To kakas hodne vedla misy zlaticko. Nevenujem sa takym veciam a hlavne nemam take moznosti. To len tak nerozbalis na zelenej luke. Je to to iste ako keby si pindal ze preco nezalozim narodny hokejovy team. Len tak zprdele nakecat taketo kraviny ako keby si bol majster sveta omg. Vycikat vecernicek a spinkat dietatko. Az budes dospeli tak pochopis ako svet funguje. Howg
-
-
lol
-
-
No super, td už jen počkat, až spustí stream na twitchi -.- nuuudaa
-
stream not found.. 20:06 :) Asi prd a ne kouknu :(
-
prize pool 45 000Kč pro 3 hry *6* clovek si pak uvedomi jak obrovskej byl world championschip v lolku s prize pool 2 000 000 USD o kterym na games nepadla ani zminka *3*
-
-
Jako ta hra jak se prý hrála 8 hodin a stejně se odložila protože se cheatovalo (koukalo na megavelkou obrazovku za jejich zády) a stejně jim nakonec každá hra spadla? ^^
Jop to by vydalo na krásný bulvární článek.. -
Prize pool 500k,- Kč pro 8her, člověk si pak uvědomí, že jsme v ČR a rozzáří se mu oči!
-
-
tak by si meli aktualizovat wiki :)
-
-
JE to možné :) btw http://www.playzone.cz/mcr-2012-vyhry
-
-
-
-
Nejlepsi je, ze si na to clovek muze na fortune vsadit :D.. to me vcera hodne pobavilo :D.. Na dota tymy pomerne i dobry kurzy, tak uvidime :D..
Skoda toho vyberu, puvodne 16 tymu se kvuli nedostatku smrsklo na 4 a treba SGC v dnesni podobe tam imo nema co delat, kdyz tu jsou tymy jako nTop nebo PSG, kde dost casto prave hrajou typci z SGC a je to na jiny urovni. Taky je to posledni turnaj, kde bude SGC pred rozpadem hrat, coz taky o necem svedci.. -
Kolik je vstupny kdyz se prijdu podivat ? *7*
-
-
Prej zadáče. Alespoň doufám.
-
-
Na counter strike matche se těším ,aspoň už mám plán na sobotu až přijedu vylitej z prahy :-D