Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pamatuji si své první a jediné MČr,kde jsem byl jako hráč, které se konalo na Invexu v Brně. Sice jsme nakonec vypadli ve čtvrtfinále v DoTě od Blizzardu na enginu W3, ale těch zážitků atd. No chtěl bych si to někdy zopakovat. Bohužel není čas na "trénování" a mladší generace už hraje něco jiného než my:)
    • Co tak ctu jeho prispevky muze mit 20-40 let. Ja mam 24 a povazuju se taky za herniho duchodce.
      • Veskoslav
        No jsme na tom +- stejně, 23 jest věk můj.
    • Kolik ti je, jen abych věděl, co si u tebe mám představit pod pojmem mladší generace?
      • Veskoslav
        Dnešní 15ti letí, tedy generace po mě:) To je pro mě mladší generace. Chápu, že to vyzní blbě, ale jim už neuděláš radost tím, že si propaříš Doom II po Lanu, Diablo II po LANu, flákneš si ještě AoE II či Sc I. K tomu si pošmákneš na HL 1, zavzpomínáš u Lemings (nemyslím tu hrůzu 3D:)) To oni už neznají a ohrnují nad tím nos. Nechápou, jak jsme mohli hrát přes LAN celý víkend atd.
  • Jedu se s kámošema kouknout. Docela rád bych tam potkal někoho z místních trollů. *1*
  • Když jsem byl puboš, vyhrál jsem kdysi myslím Moravu v Quake, celorepublikový jsem pak ani nejel už nevím proč ...
    • Nojo, stáří a skleróza, jak špatná vlastnost to je... upřímnou soustrast a hodně zdraví nadále, snad budete žít alespoň dalších pár let! *4*
  • takove pítchoviny sleduji jen mistni panicové *6*
    • Koukni se, alespoň uvidíš jak se hrajou hry na trochu lepší úrovni. Někomu nestačí projet COD na easy a potom se kasat, že jsi opíchal štětku na dýze :D
      • závist *6*
        • Veskoslav
          U tebe spíše debilita.
  • I 1.6? wau *4*
    • To ještě dlouho z turnajů nezmizí... viz korejci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit