Přejít na výpis diskuzí
Sledujte přímý přenos Mistrovství ČR v počítačových hrách
18.10.2012 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Ti moviemakeři to snad nemyslí vážně. Tohle jestli jsou ti nejlepší tak to teda potěš koště. S kvalitou tak před 4 lety se to vážně nemůže rovnat, videa který se dají uplácat za jednu noc mají vyhrát ceny za tolik tisíc?
-
-
jsou nejlepsi, protoze jsou jedini kteri se prihlasili ;) jinak dve videjka se mi trochu libily
-
-
Tak jsem se zasmál nad těmi "kvalitními" moviemakery...
-
Ked sa tak na to pozeram je mi do placu kde to nase po*srate stredoveke slovensko je... Zajtra budem mat strach vyjst na ulicu aby ma tam nezrazil nejaky povoz s rytierom....
-
-
lavaku, ty nemehlo, tak neco zorganizuj, najdi sponzori, vloz tam penize, zaplat pronajem haly, zaplat lidi, techniku atd. Nechapu proc vsichni jenom placou a nadavaj a vedi co maji delat ti druzi. Tak neco udelej, zorganizuj a nebrec tady porad. Proc by to meli porad delat ti druzi a ne ty? Co maj rikat lidi v Afganistanu? Tam bys toho rytire s povozem i potkal ale misto mece by mel kalasnikova.
-
-
To kakas hodne vedla misy zlaticko. Nevenujem sa takym veciam a hlavne nemam take moznosti. To len tak nerozbalis na zelenej luke. Je to to iste ako keby si pindal ze preco nezalozim narodny hokejovy team. Len tak zprdele nakecat taketo kraviny ako keby si bol majster sveta omg. Vycikat vecernicek a spinkat dietatko. Az budes dospeli tak pochopis ako svet funguje. Howg
-
-
lol
-
-
I 1.6? wau *4*
-
-
To ještě dlouho z turnajů nezmizí... viz korejci *3*
-
-
me se ten stream po par sekudach vzdy zasekne nevite nekdo co stim ?
-
stream not found.. 20:06 :) Asi prd a ne kouknu :(
-
bezi nekde vubec ten BF3? sem to nejak nezachytil.
-
tak chvilku jsem se dival hned na to prvni a ten "dj" to je opravdu traged, jak tam furt pousti tu houkacku to je az protivny, prehlusuje dalsima efektama ty co mluvi atd, kvuli tomu jsem to vypl...
-
Dj mario bych spis bych rekl...
-
Ty holky co vedle něj sedí to tam asi hodně baví.