Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No super, td už jen počkat, až spustí stream na twitchi -.- nuuudaa
  • Jedu se s kámošema kouknout. Docela rád bych tam potkal někoho z místních trollů. *1*
  • Veskoslav
    Pamatuji si své první a jediné MČr,kde jsem byl jako hráč, které se konalo na Invexu v Brně. Sice jsme nakonec vypadli ve čtvrtfinále v DoTě od Blizzardu na enginu W3, ale těch zážitků atd. No chtěl bych si to někdy zopakovat. Bohužel není čas na "trénování" a mladší generace už hraje něco jiného než my:)
    • Co tak ctu jeho prispevky muze mit 20-40 let. Ja mam 24 a povazuju se taky za herniho duchodce.
      • Veskoslav
        No jsme na tom +- stejně, 23 jest věk můj.
    • Kolik ti je, jen abych věděl, co si u tebe mám představit pod pojmem mladší generace?
      • Veskoslav
        Dnešní 15ti letí, tedy generace po mě:) To je pro mě mladší generace. Chápu, že to vyzní blbě, ale jim už neuděláš radost tím, že si propaříš Doom II po Lanu, Diablo II po LANu, flákneš si ještě AoE II či Sc I. K tomu si pošmákneš na HL 1, zavzpomínáš u Lemings (nemyslím tu hrůzu 3D:)) To oni už neznají a ohrnují nad tím nos. Nechápou, jak jsme mohli hrát přes LAN celý víkend atd.
  • Keen
    Loni jsem se podílel na organizaci prvního ročníku a byla to super akce. Letos mi to bohužel časově nevyšlo, ale určitě se budu koukat. PLAYzone je, co se e-sportu u nás týče, absolutní špička. Jen nevím jestli to někoho odsud bude zajímat. Už víc jak rok tady čtu pravidelně diskuze, a přestože v obou případech se jedná o hráče her, jsou klasický singleplayer a kompetitivní hráč jak z jiného světa.
  • JohnyTheZik
    Nejlepsi je, ze si na to clovek muze na fortune vsadit :D.. to me vcera hodne pobavilo :D.. Na dota tymy pomerne i dobry kurzy, tak uvidime :D..
    Skoda toho vyberu, puvodne 16 tymu se kvuli nedostatku smrsklo na 4 a treba SGC v dnesni podobe tam imo nema co delat, kdyz tu jsou tymy jako nTop nebo PSG, kde dost casto prave hrajou typci z SGC a je to na jiny urovni. Taky je to posledni turnaj, kde bude SGC pred rozpadem hrat, coz taky o necem svedci..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit