Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na counter strike matche se těším ,aspoň už mám plán na sobotu až přijedu vylitej z prahy :-D
  • Kolik je vstupny kdyz se prijdu podivat ? *7*
  • To sem myslel že ten battlefield 3 je realnější, skákat z pětipatrové budovy a střílet se při tom toe kua spíš matrix nebo trochu uhozené mi to připúadá
  • na co to cumim...
  • To publikum... Děcká *13* No tááááák ! Trocha života *4*
  • hej DJ, trocha smyslu pro rytmus by se hodilo, kdyz uz hrajes na ty bici masinky..
    ale jinak docela dobry
  • prize pool 45 000Kč pro 3 hry *6* clovek si pak uvedomi jak obrovskej byl world championschip v lolku s prize pool 2 000 000 USD o kterym na games nepadla ani zminka *3*
    • Jako ta hra jak se prý hrála 8 hodin a stejně se odložila protože se cheatovalo (koukalo na megavelkou obrazovku za jejich zády) a stejně jim nakonec každá hra spadla? ^^
      Jop to by vydalo na krásný bulvární článek..
    • Prize pool 500k,- Kč pro 8her, člověk si pak uvědomí, že jsme v ČR a rozzáří se mu oči!
      • tak by si meli aktualizovat wiki :)
        • JE to možné :) btw http://www.playzone.cz/mcr-2012-vyhry
  • Kdo to sleduje nevite jak se menuje ta pisnicka co hrala v tom bulldogove videu z volnyho stylu? Je z nejaky stary fify nebo nhl myslim. Dik
    • Garbage - Push It, je to z intra starého dobrého NHL2000
  • takove pítchoviny sleduji jen mistni panicové *6*
    • Koukni se, alespoň uvidíš jak se hrajou hry na trochu lepší úrovni. Někomu nestačí projet COD na easy a potom se kasat, že jsi opíchal štětku na dýze :D
      • závist *6*
        • Veskoslav
          U tebe spíše debilita.
  • Když jsem byl puboš, vyhrál jsem kdysi myslím Moravu v Quake, celorepublikový jsem pak ani nejel už nevím proč ...
    • Nojo, stáří a skleróza, jak špatná vlastnost to je... upřímnou soustrast a hodně zdraví nadále, snad budete žít alespoň dalších pár let! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit