Přejít na výpis diskuzí
Sledujte přímý přenos Mistrovství ČR v počítačových hrách
18.10.2012 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Garbage - Push It, je to z intra starého dobrého NHL2000
-
To sem myslel že ten battlefield 3 je realnější, skákat z pětipatrové budovy a střílet se při tom toe kua spíš matrix nebo trochu uhozené mi to připúadá
-
bezi nekde vubec ten BF3? sem to nejak nezachytil.
-
To kakas hodne vedla misy zlaticko. Nevenujem sa takym veciam a hlavne nemam take moznosti. To len tak nerozbalis na zelenej luke. Je to to iste ako keby si pindal ze preco nezalozim narodny hokejovy team. Len tak zprdele nakecat taketo kraviny ako keby si bol majster sveta omg. Vycikat vecernicek a spinkat dietatko. Az budes dospeli tak pochopis ako svet funguje. Howg
-
na co to cumim...
-
Jako ta hra jak se prý hrála 8 hodin a stejně se odložila protože se cheatovalo (koukalo na megavelkou obrazovku za jejich zády) a stejně jim nakonec každá hra spadla? ^^
Jop to by vydalo na krásný bulvární článek.. -
Ty holky co vedle něj sedí to tam asi hodně baví.
-
jsou nejlepsi, protoze jsou jedini kteri se prihlasili ;) jinak dve videjka se mi trochu libily
-
hej DJ, trocha smyslu pro rytmus by se hodilo, kdyz uz hrajes na ty bici masinky..
ale jinak docela dobry -
lavaku, ty nemehlo, tak neco zorganizuj, najdi sponzori, vloz tam penize, zaplat pronajem haly, zaplat lidi, techniku atd. Nechapu proc vsichni jenom placou a nadavaj a vedi co maji delat ti druzi. Tak neco udelej, zorganizuj a nebrec tady porad. Proc by to meli porad delat ti druzi a ne ty? Co maj rikat lidi v Afganistanu? Tam bys toho rytire s povozem i potkal ale misto mece by mel kalasnikova.
-
To ještě dlouho z turnajů nezmizí... viz korejci *3*
-
Dj mario bych spis bych rekl...
-
Tak jsem se zasmál nad těmi "kvalitními" moviemakery...
-
tak chvilku jsem se dival hned na to prvni a ten "dj" to je opravdu traged, jak tam furt pousti tu houkacku to je az protivny, prehlusuje dalsima efektama ty co mluvi atd, kvuli tomu jsem to vypl...
-
Ti moviemakeři to snad nemyslí vážně. Tohle jestli jsou ti nejlepší tak to teda potěš koště. S kvalitou tak před 4 lety se to vážně nemůže rovnat, videa který se dají uplácat za jednu noc mají vyhrát ceny za tolik tisíc?
-
Kdo to sleduje nevite jak se menuje ta pisnicka co hrala v tom bulldogove videu z volnyho stylu? Je z nejaky stary fify nebo nhl myslim. Dik
-
To publikum... Děcká *13* No tááááák ! Trocha života *4*
-
me se ten stream po par sekudach vzdy zasekne nevite nekdo co stim ?
-
Loni jsem se podílel na organizaci prvního ročníku a byla to super akce. Letos mi to bohužel časově nevyšlo, ale určitě se budu koukat. PLAYzone je, co se e-sportu u nás týče, absolutní špička. Jen nevím jestli to někoho odsud bude zajímat. Už víc jak rok tady čtu pravidelně diskuze, a přestože v obou případech se jedná o hráče her, jsou klasický singleplayer a kompetitivní hráč jak z jiného světa.
-
No jsme na tom +- stejně, 23 jest věk můj.