Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Dnešní 15ti letí, tedy generace po mě:) To je pro mě mladší generace. Chápu, že to vyzní blbě, ale jim už neuděláš radost tím, že si propaříš Doom II po Lanu, Diablo II po LANu, flákneš si ještě AoE II či Sc I. K tomu si pošmákneš na HL 1, zavzpomínáš u Lemings (nemyslím tu hrůzu 3D:)) To oni už neznají a ohrnují nad tím nos. Nechápou, jak jsme mohli hrát přes LAN celý víkend atd.
  • lol
  • JE to možné :) btw http://www.playzone.cz/mcr-2012-vyhry
  • Ked sa tak na to pozeram je mi do placu kde to nase po*srate stredoveke slovensko je... Zajtra budem mat strach vyjst na ulicu aby ma tam nezrazil nejaky povoz s rytierom....
  • tak by si meli aktualizovat wiki :)
  • No super, td už jen počkat, až spustí stream na twitchi -.- nuuudaa
  • Co tak ctu jeho prispevky muze mit 20-40 let. Ja mam 24 a povazuju se taky za herniho duchodce.
  • stream not found.. 20:06 :) Asi prd a ne kouknu :(
  • Prize pool 500k,- Kč pro 8her, člověk si pak uvědomí, že jsme v ČR a rozzáří se mu oči!
  • Kolik ti je, jen abych věděl, co si u tebe mám představit pod pojmem mladší generace?
  • prize pool 45 000Kč pro 3 hry *6* clovek si pak uvedomi jak obrovskej byl world championschip v lolku s prize pool 2 000 000 USD o kterym na games nepadla ani zminka *3*
  • JohnyTheZik
    Nejlepsi je, ze si na to clovek muze na fortune vsadit :D.. to me vcera hodne pobavilo :D.. Na dota tymy pomerne i dobry kurzy, tak uvidime :D..
    Skoda toho vyberu, puvodne 16 tymu se kvuli nedostatku smrsklo na 4 a treba SGC v dnesni podobe tam imo nema co delat, kdyz tu jsou tymy jako nTop nebo PSG, kde dost casto prave hrajou typci z SGC a je to na jiny urovni. Taky je to posledni turnaj, kde bude SGC pred rozpadem hrat, coz taky o necem svedci..
  • Prej zadáče. Alespoň doufám.
  • Kolik je vstupny kdyz se prijdu podivat ? *7*
  • Na counter strike matche se těším ,aspoň už mám plán na sobotu až přijedu vylitej z prahy :-D
  • Nojo, stáří a skleróza, jak špatná vlastnost to je... upřímnou soustrast a hodně zdraví nadále, snad budete žít alespoň dalších pár let! *4*
  • Veskoslav
    U tebe spíše debilita.
  • Veskoslav
    Pamatuji si své první a jediné MČr,kde jsem byl jako hráč, které se konalo na Invexu v Brně. Sice jsme nakonec vypadli ve čtvrtfinále v DoTě od Blizzardu na enginu W3, ale těch zážitků atd. No chtěl bych si to někdy zopakovat. Bohužel není čas na "trénování" a mladší generace už hraje něco jiného než my:)
  • Jedu se s kámošema kouknout. Docela rád bych tam potkal někoho z místních trollů. *1*
  • závist *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit