Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta elfka se v hobitovi zamilovala do trpaslíka
  • del0
    Proč chodit tak daleko? Avatar je smíchanej Matrix a Tanec s Vlky. *1*
  • Jestli chce bozi filmy s velkym rozpoctem ktery rozhodne nepropadlo, zkus posledniho Terminatora, Godzillu, nebo se vrat v case pro Pacific Rim, ci Battle Los Angeles :-D
  • to je u ILM samozrejmost stejne jako vetsi cena.
  • btw2: ani Avatar svym dejem neni kterak originalni. Priklad:
    povidka z roku 1957 s nazvem "Rikejte mi Joe" pojednava o cloveku, ktery je po nehode upoutan na vozicek a na dalku ovlada umele vypestovanou bytost, zvanou Joe. Prave v jeho tele zaziva pocit svobody po dlouhych letech
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Call_Me_Joe
  • ani ne. Battle Royale byla puvodne knizni predloha (1999). Ze by nekdo neco vykradal, to nemyslim. Kdyz bych to chtel zjednodusit, potom bych mohl rict, ze treba japonci vykradli Running Mana s Arnoldem (puvodne knizni predloha King) a jen tam dodaly teenagery. Kdyz bys sel jeste dal, dostal by ses az k "The Lottery" od Shirley Jackson kterou napsala v roce 1948.
  • dobre, reknu to jinak - vadi mi to zlehcovani; dvojka je plna vtipku a citovejch vylevu, ktery maji film zpristupnit masam, to je ten problem... ze stejnyho duvodu nemuzu vystat Titanic nebo treba Pearl Harbor - kdyz uz film podle nazvu venuje nejaky udalosti, proc je to naroubovany na nejakej stupidni romantickej pribeh? nejde filmy tocit tak, aby byly o tom, o cem byt maji? proc ty kudrlinky? proc vtipy? proc dojemny sceny? pro koho to tedy toci? pro pubertacky, nebo mamky na matersky? kdyby si tohle odpustili, Titanic byl o potopeni lodi, Pearl Harbor o japonskem utoku a Terminator 2 o zachrane Johna Connora, ani neceknu, ale trpet u bezobsaznych blabolu a dojemnych scen me u tematickych filmu vazne nebavi (i kdyz samozrejme vim, ze drtivou vetsinu konzumentu jo)
  • sis asi nevsim, ze ten klucik poslal t800 ochranit sebe sama, a protoze john bojuje za zachovcani lidstva a lidstvi, je celkem logicky, ze nenecha robota jen tak zabijet lidi, v budoucnosti ho nechal preprogramovat a v minulosti "vychovava", takze svym zpusobem taky meni naprogramovany rutiny

t1000 je od skynetu a nekouka doprava doleva, proste si jde za svym cilem presne podle tvyho prani

v 1 je to prave trochu k smichu, kdyz se vyzablej kyle s upilovanou brokovnici snazi zastavit tak tezce overpowered stroj
  • nepatrilo. jen se v tom tady uz nevyznam :-D
  • grrr, pardon. to patrilo tomu pode mnou
  • Těším se, trailer super. Jediná věc, která mi nesedí je ta dementní love story člověk - půlork, to mi úplně připomíná tu blbost v Hobitovi, kde se elfka zamilovala do hobita....
  • tak zrovna Cameron je desne prehypovanej. Nebyt Avataru, vsechny ostatni jeho filmy jsou filmy minuleho stoleti a po Titanicu take uz dnes nestekne ani pes. A samotny Avatar... rezijne to je udelane na vybornou, ale stale jsou to vesmirni Elfove zijici pod velkym stromem bojujici se Space Marines :-P

Ramba 2 nenatocil. Jen se podilel na scenari. Jeho genialita spociva hodne v tom, ze na kazdym z tech jeho kultovnich filmu travil roky.

btw: taky natocil Piranu 2 :-D
  • ja vim, coz naprosto nevylucuje, naopak potvrzuje vykradani battle royale (film 2000) poor games (predloha 2008)
  • vkus mainstreamu nemuze byt ani dobry, ani spatny. Je to jednoduse vkus vetsiny lidi, kteri to videli. Takze muzes s nimi jen souhlasit, nebo je jednoduse odlisny a mas moznost se podelit o svuj. Tot vse.
  • Hunger Games a Battle Royal jsou toceny podle predlohy.
  • Trochu ano. Stejne jako u nekterych her, nejdulezitejsi je uveritelnost (neplest s realisticnosti). Vizual s tim jde v ruku v ruce.
  • mezi perly pocitas pravdepodobne vse, co se neshoduje s tvym nazorem - mam pravdu?
  • je videt, ze tvurci uz mysleli na zisk - pusobi to HODNE komercne, masove... jednotka byla syrova, celej film mel clovek pocit, ze ty stroje jsou opravdu neporazitelny, programove jdouci za svym cilem bez projevu slabosti, ale u dvojky jsi se dival na to, jak roztomilej klucik recma predelava stroj k lidskosti - a to me nezajima... chci videt nejakou vizi budoucnosti, mit pocit toho, ze je to doopravdy (i kdyby to znamenalo apokalypsu), ne tyhle osobni vztahy a dramata se stastnym koncem
  • Veď ja sa nehádam, že natočil aj veľmi úspešné filmy, ale Avatara by som medzi nich nedával ani zďaleka, premňa je Avatar úvodníkom do problémov dnešnej doby s megalomanskými projektami, ktoré sa snažia tváriť úspešne už len preto, lebo do nich investor nadrbal obrovské kvantum prachov. Je to ako s hernými AAAčkovými projektami dnešnej doby, tiež ťa kŕmia úspechom, ale keď to kúpiš, tak prídeš na to, že to má ďaleko od úspechu :D
  • 2 je jak mela vypadat uz 1, ale neumeli to jeste udelat, 1 je takovej prequel, 2 je vrchol cely serie

u vetrelcu je to uplne jinej zanr 1 a 2, ale oba dobry, byt jinym zpusobem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit