Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meth: no hele na csfd byl tenhle odkaz.,,klikl jsem .. sem tam ..trailer sem videl uvadel ho reziser ..ted tam bezi starcraft a kecaji tam naci 4 koko.- na pohovce.. navic sem to sem dal jen z dobre vule aby se mohl podivat kdo chce ..neni to povinne na to klikat .. *6*..jinak se hadat o nake blbe listky nema cenu ...je mi jasne ze vstupenka na blizzcon neco stoji .. jen rikam jak to mam
  • no jo vlastne, na to jsem zapomnel. Tak to by vysvetlovalo proc je tam tahle hudba. Tak jo tak nic, vzhledem k tomuto faktu jsem nic nerek. :D
  • ty brnění co maj na sobě lidi vypadaj jak z nějakyho comic conu *7* *1* hroznej sranec
  • residentevilfans
    To vypada na dobry propadak! *15* Pusobi to strasne lacine ,jak novej dil call of duty.
  • tak oficialne blizzard kazdorocne predava normalne listky a virtualne s urcitou kapacitou , i ked tento rok z virtualneho obsahu znepristupnili engiine panel o chode serverov a technicke stranky hry .Moze sa stat ze mozu niake casti streamovat priamo z blizzardu ale vsetko maju spristupnene iba platiaci ludia bohuzial, pleps ako my musi cakat na tiscali a mno champion report *1* .
  • tomocz
    Když se to použije dobře, tak mi to ani nevadí.

Ale popravdě se hudby u Warcraftu bojím, vzhledem k tomu, že to dělá Djawaldi, kterej snad ještě nenahrál nic pořádnýho krom znělky ke GoT.
  • ucho
    trailerová hudba je samotná kategorie. často se může podobat některým motivům z jiných filmů. mezi takové klasiky patří two steps from hell...

https://youtu.be/ASj81daun5Q
    https://youtu.be/HtlLyLUrrIg
  • ti živí herci jsou jak z nějakeho Bčka cgi super herci vážně trapárna
  • Na to půjdu dvakrát za sebou!
  • zas tak moc se to nepouziva, spis je to vzdycky znak toho ze je v tymu nekdo omylem a nechape jednu zasadni vec. Ta hudba byla vytvorena specialne k 300 a kdyz hraje tak ja mam pred ocima spartany na mori a najednou mi to tady hraje k warcraftu, kterej je tak obrovskou zalezitosti, ze je snad temer nemozny aby si nenatocili vlastni epickou skladbu se svym orchestrem. Naprosto me vytaci kdyz nekdo pouziva cizi hudbu ktera popisuje specifickou vec, k necemu jinymu. Viz TV NOVA a jeji pouziti sklady z matrix revolutions pri nejaky uslintany reportazi. Kazdopadne tohle neznelo warcraftove ale tak, aby to bylo cool.
  • no ja nevim jak ty ale ja tu jejich seslost normalne vidim..i ten trailer uz tam bezel ..LOl *7*..navic proc by to meli videt jen novinari..kdyz je to verejne??a trailer uz je spotnutej na vsech moznych servrech ..ale jestli chces ..muzu ti dat na skype sdileni obrazovek abys taky neco zahlidl *15*
  • Paulcz
    no i to CGI pokulhává pokud to srovnáme např. s LOTR 1-3.
  • tazko vidiet ked vidiet to mozu iba ludia s virtualnym listkom a novinari *15*
  • tomocz
    Normálně se používá v trailerech hudba z jiných filmů. Viz například trailer na Purpurový vrch, abych jmenoval něco z nedávný doby.

Ale jsem na rozpacích. Vizuál sám o sobě vypadá parádně, přesně ve stylu animaček z her, ale jakmile se do toho strčí živý herci, tak už to vypadá divně...
  • no, kdyz pominu ten fakt ze si do traileru na WarCraft pouzili hudbu z druhejch 300, jakoby to byl nejakej sestrih od nejakyho youtubera a nemeli hudbu vlastni, tak jo jde to no. Az na ty zivotni problemy orku jak z ordinace.
  • šel mi z toho mráz po zádech, ale zbytečně moc mluvení v traileru na můj vkus *4*
  • http://www.twitch.tv/blizzard tady je i k videni cele to blizzardi divadlo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit