Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první trailer na Warcraft film
6.11.2015 | Adam Homola
217 příspěvků
-
U mě pozitivní zatím převládá, čeho se nejvíc bojím je nedoladěný CGI v určitých místech ale na to ještě mají čas to dodělat a že někteří herci to nezvládnou ale takový Lothar, Durotan a Orgrim si to pěkně dávají a lepší motion capture jak je u těch orků jsem ještě neviděl
-
V universu Warcraftu nejsem až tak kovanej, takže nevím, jak moc se to liší od předlohy a jak moc byl klišovitej už blizzardí příběh, ale ten Mojžíš mě tam taky praštil do očí. To je pravda. *4*
-
No je klise a klise. Tady to vidim ale spis na ten horsi pripad, navic uz jenom ten vykradenej motiv zakazane lasky, mojzise ... uplne mi to pripomnelo tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=PQo8Csj0k_c -
Fantasy brneni neni z plastu, pokud to neni scifi fantasy.
-
To ani nečekám, že příběh nebude jedno velké klišé. Ostatně to nečekám ani od nových SW. To k tomu prostě patří.
-
Osobne mam z toho traileru smisene pocity ... dej samozrejme hodnotit nemuzu, ale z toho co jsem videl to je prinejmensim "zvlastni". Osobne si myslim ze to bude klisovite az na pudu a ikdyz to urcite bude uspesne (Blizzard Enchant) tak to bude stejne blby film jako Avatar.
-
on to nezná, je mu jen 8, tak se do něj nenavážej !
-
To je hrozný. *15*
-
Uvidíme. Pokud bude možnost, tak Imax to jistí:) Protože jinde v ČR nemá cenu jít na 3D.
-
Rozpočet okolo 100 miliónů byl ještě v roce 2013. Tak uvidíme. Ale více jak 150 do toho nikdo nevrazí i když se jedná o takovou značku. Další film možná, ale první film podle mě na tom bude do 150 max.
-
vypadá to strašně, co si budeme nalhávat. Ty laciné CGI jak z nějaké hry a do toho živí herci. Snad to neposere kariéru Travisovi, chtěl bych ho vidět dál...
-
Trailer vyvážený po všech stránkách (1:21).
-
O 100 milionech mluvili v roce 2007, vzhledem k tomu, jak dlouhá byla předprodukce a k tomu, jak se vyvíjely rozpočty blockbusterů bych se nedivil, kdyby to číslo trochu nabobtnalo.
-
Co se týče příběhu, tak musím souhlasit. Pokud se Cameron snažil o to, abych fandil šmoulům a Matce přírodě, tak mu to v mém případě moc nevyšlo. Vzhledem k tomu, že lidstvo potřebuje jen těžit jeden nerost, tak by mu nějaká forma "Exterminatu" z W40k Pandoře asi moc nevadila. Až by se usadil popel, tak by pokračovali s těžbou a protesty Greenpeace a PETA ať vezme čert. *4*
K tomu rozpočtu. Nezapomeň, že Cameron musel celou řadu technologií k natočení filmu sám vyvinout, takže to se do rozpočtu muselo taky promítnout. Teď už by to tak drahý asi nebylo. -
Vypozoroval jsem jistý vzorec. Čim hůř udělaná patina, tim větší je film <>sračka. Tady patina absentuje úplně. Uvidíme. Plastem vpřed!
-
Ten úvod blizzconu, kde běžel trailer, je i pro neplatící. Každopádně je plno "černých" streamů po netu, stačí jen hledat.
-
No hlavně ať si vezmou z Avatara pouze zkušenosti z animace. Protože když jsem to viděl poprvé v Imaxu, tak špica. Ale když jsem to nedávno viděl, tak jsem si říkal, co je to za kravinu. Myslím tím dějově. V té době pochybuji, že neměli něco jako orbitální bombardování. Pak už jsem jenom přál "matce" přírodě hodně bolestivou smrt. A to nás čekají další dva díly.
A mimochodem AVATAR měl rozpočet 237 miliónů. Toto má "pouze" 100 miliónů a to ještě sežrala většina právě CGI atd. protože tam nejsou zase kdoví jak velké hvězdy. -
Právě, na rok 2001 to bylo luxusní. Ale i takový Avatar si se vzájemnou interakcí cgi postav a lidských herců uměl poradit. Tady to zatím vypadá divně, ale ještě stále mají půl roku na vyladění.
-
plátnové *15* *1* *15*
-
To je otázkou ceny. Udělat celý film v CGI by nemuselo finančně vystačit na 100 miliónů, co měl tento film rozpočet. A i když mám FF: TSW rád, tak je animace spíše průměrná. I když to je dané rokem 2001.