Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Jsem upřímně v šoku... Ti živí herci "v lepence" do toho vzhledově absolutně nesedí *9*
    Měli to aspoň udělat celé v CGI (třeba jako ve Final Fantasy: The Spirits Within) a vizuální stránka by byla hned ucelenější.
    Tohle se bohužel nepovedlo...
  • Kinet1c
    Zo vsetkych vasich narekov som pocul iba jediny skutocne pravdivy a to, ze ludia skratka maju ubohe brnenia fakt vyzeraju ako keby im ich niekto prepozical s cosplay, orkovia su fajn, ludia ani velmi nie, ale celkovo super.
    Komu sa nepaci, nech si popozera nejake tie videa z w3 ci wow a pod a slinta tam. Film je film, hra je hra.
    Je mozne, ze podla tychto reakcii co ste tu vy niektory povypisovali, tak asi mali robit cely film v CGI, ale to tiez vieme ako moze dopadnut (Final Fantasy), ze ?
    Kazdemu sa jednoducho toto pacit nebude, ale mna to uplne nezaujima, hlavne ze a paci mne.
    Ja osobne by som rad uvital poriadny FILM z prostredia WH40K alebo aj Warhammeru.
  • Technologicky určitě ne. Filmařsky ano.
    Jsem zastáncem názoru, že je někdy lepší vidět méně a zbytek nechat na představivosti lidského mozku, než vykreslit poslední chloupek v nose nejmodernější technologií.
    Pořád to není tak dokonalé k nerozeznání od skutečnosti, takže výsledek je takový, že to celé vypadá jako nějaká gamesa a ne "hraný" film.

A proto třeba z Pána prstenů (a jeho CGI) mám osobně mnohem lepší feeling než ze 4k Hobbita, nebo tohohle traileru.

Obecně mám takový pocit, že v dnešní době mainstream diváků onanuje nad CGI, která je rok od roku, film od filmu lepší a dokonalejší, ale banální obsah, který je sám o sobě jedno velké, opakovaně nám servírované klišé, nikomu už nevadí.
  • Veskoslav
    A mě se trailer líbil:) Navíc brnění ve Warcraftu jsou samy o sobě "směšné". Ať už do zpracování mohutného brnění, co nosil například Arthas či obyčejní pěšáci:) Ale tady mi přišlo, že se držely předlohy, co byla ve hrách. Ono fantasy brnění a skutečné brnění nemají moc společného. Na film jako takový určitě zajdu. Jo nebyl to "wow" efekt jako u Star Wars atd. Ale pokud to bude příjemné fantasy na motivy mé oblíbené herní série, tak budu jedině rád:) Přeci jenom pokud bude film mít úspěch nejenom po finanční částce, tak snad lidé jako Uwe vymřou a nebudou nadále prznit herní série hloupými filmy. Takový Half Life či Last of Us by si rozhodně zasloužili kvalitní zpracování.
  • jaj 1/10 za Travisův úsměv...
  • dik za vysvetleni, byl to jen dotaz
  • *quiet loregasm*
  • ucho
    do trailerů se nedává hudba, která zazní ve filmu. pro trailery se používají pro to vhodná témata. a někdy takové téma může zaznít i v jiném filmu...
  • ten trapny moment ked je trailer na wow legion asi 10x lepsi ako movie trailer *7*
  • Je to v souladu s lore. Krom Durotana se s Aliancí i jeho syn Thrall a to na mnohem delší dobu. Ten mír byl potom narušen klanem Burning Blade, jehož pokusy byly odvráceny. Pak zůstalo jen křehké příměří, které skončilo příběhově prvním Wowkem
  • Magister_Peditum
    Orkové dobrý, ale lidi jsou hroznej fail. Papundeklový brnění a ještě divně naklíčovaní na cgi pozadí. A Travis Fimmel možná sedne k Ragnarovi z Vikingů jak pr*el na hrnec, ale tady mi přijde prostě divnej.
  • Já teda nevím, čekal jsem všechno, ale že to bude vypadat až takhle v vyžehleně\sterilně\unyle, to jsem teda nečekal. Přitom ILS umí udělat velký věci. Chápu, že ten plastový "look" byl záměr, ale mě osobně by se do světa Warcraftu hodilo víc "dirty" zpracování jako třeba v Rangovi, nebo, koneckonců, ani ty blizzardí animace nevypadají takhle vypucovaně.
  • jj, vypadaj jak nakej cosplay baty (ne bety)
  • Kr.Pa
    To plátové brnění na nich vlaje jako by bylo plátnové *15*
  • LoL taký hejt tuto, trailer sa mi páčil, herecký výber celkom fajn, videl som tam pár fakt dobrých ľudkov a nehovorriac o tom, že to prinieslo presne ten feel čo som mal keď som hral warcrafty či prvý krát, keď som pozeral úvodný trailer do WoW... proste chill :D
  • popisuje to začátek kolem warcraft 1 orc and human žadny podělany wowko
  • Knížky jsem nečetl a o lore ve wowku jsem se moc nezajímal. Ale dávat hnedka do prvního filmu jako zápletku že se hlavní hrdinove hordy a aliance chcou spojit, no nevim... Vzdyt jsou to preci nesmiritelni nepratele. Muže nekdo znalý rict jestli to je v souladu s lore nebo ne? jako vím že se nekdy mužou spojit ale to bych si asi nechal až do dalších dílu, navíc radovy ork nebo vojak aliance musí poslouchat rozkazy načelníka/krále, takže tohle mi prijde jako moc...
  • "Cítím" z toho propadák... Vydělat, to vydělá...ale bide to zklamání...
  • Krescz
    Blizz filmečky zbožňuju, ale z tohoto braku je mi blujno *11*
  • Ano trailerova hudba je kategorie sama o sobe, nemam nic proti pouziti specialni trailerove hudby na to delane, viz tebou zminene two steps from hell ktery uz ma dneska kazdej mental v supliku. Ach kde jsou ty casy kdy o tom nikdo nevedel a kdyz to nekdo pouzil tak byl buh. Dneska si to posloucha kazdej mamlas pri psani komentaru na facebook.

Kazdopadne v tomto pripade se jedna o primo tema z druhych 300.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit