Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co jsi nepochopil na tom, že Santa vytvořil oslí můstek i pro současné hry? Kde je napsáno, že máme diskutovat jenom o Warcraftu?
  • myslím, že i já, nebo kterou část z "jsi offtopic, tady se bavíme o Warcraft FILMU, ne Wicther 3 HŘE" jsi nepochopil?
  • Návrat Krále aspoň neměl PG3 nebo kolik má Narnie a tyhle nový filmy, kde nikdo nesmí umřít a nesmí se tam objevit ani kapka krve, pak to nevypadá jako bitvy ale jaki záběry z nějakejch conů, kde se mlátěj po hlavách molitanovejma mečema
  • Bože to je hnus orkové a romantický příběh z hollywoodu ... to by jeden zvracel, větší š..t fakt nemohli představit, tohle bude ne Bééčkový film, ale naprosta žumpa.
  • myslím, že jsem to napsal dost jasně...
  • Ono je to všetko pekne, sme radi že to máme, ale celkom sa mi páčila veta a to naozaj súhlasím.
    Neviem kto, ale niekto písal že čakal Pána prsteňov a dočkal sa ďalšej Narnie.

I keď Hobbiti, Narnie, či Avatari sú celkom pekne s láskou tvorené svety, radšej mám tie počiatky CGI (nemyslím korene), 10 rokov dozadu, čiže Návrat Kráľov, Van Helsing alebo Polárny Expres.
    Boli podľa mňa také syrovejšie či prirodzenejšie alebo čo a ako ?
  • souhlasím, že Witcher film byl dost hrozný, ale to nebyla vina prachu a špíny, pokud myslíš hru, s tím táhni do hajzlu, tady se bavíme o Warcraft filmu tupoune
  • "Chybí mi tam špína, prach" Ano, souhlasím a chybí to i ve hrách viz naleštěný Witcher 3...
  • Souhlasím...
  • MrSanta
    Chybí mi tam špína, prach. Je to takové čisté sterilní prostředí. Což je ale poslední dobou u spousty blockbusterů. Jináč jako trailer takové normální. Chybí mi tam nějaký wow (haha :D) moment.
    Ale do kina zajdu. Klasická letní oddechovka, do letňáku ideální.
    A jestli tam nebude aspoň jedna peasant hláška, tak ať si mě nepřejou *15*
  • já spíš doufám, že dojde na Starcraft film, když s tim budou mít úspěch, určitě by tomu pomohlo, kdyby přidali pár původních hlášek ze hry jako "ach jo, zase práce?" atd *1*
  • Chlpaače ono si to moc lidí neuvědomuje ale CGI filmy toho to typu jsou mnohem dražší a hlavně náročnější než s hercema. (Zdroj Discovery, kde bylo natáčeno v jednom digitálním studiu na efekty...)
  • Je to slaboučký... pokud si nežil v díře(což asi ano), tak moc dobře víš, že HS mu vydělává už ze všech her nejvíc, takže tvoje věta je totálně zcesná.
  • Nechápu proč je tu takový hejt... co je na tom špatně? Kdyť je to mezi CGI od Blizzardu co všichni milují a herci... Mě to přijde goood a herci jsou vybrány taky dobře. Nevěřím prostě, že to bude špatnej film, dohlížel na to Blizz a režisér je též good. Já chci aby ten to film pokořil třeba i Star Wars a řeknu proč. Pokud se tak stane a Legendary bude chtít pokračovat, tak prostě jednoho dne se chci dočkat filmu o Arthasovi nic víc mě nezajímá. <-- Toto jestli neposerou tak to bude pecka film už jen knížka stála za to!
  • LOL ale treba to bude mit dobrej pribeh :DDDDD
  • Takze vzali kostru pribehu W3 a dal (aliance lidi a orku, cestni a nedemonicti orkove...), akorat na ni nabalili realie puvodniho W1? Skoda, tajne jsem doufal, ze to proste bude pribeh W1...
  • Hm no aspoň rendery těch lidi se jim povedly ti jsou jako živý
  • celý ten film bude samozřejmě hlavně reklama na World of Warcraft, kterému začaly ubývat přeplatitelé a Blizzard nechce přijít o svou hlavní dojnou krávu, tak z miliard což už na WoW vydělal zaplatil film.
  • MrSanta
    Protože je sakra rozdíl udělat párminutový CGI na který se díváš na monitoru a udělat celovečerní CGI film na který se budeš dívat na velkém plátně. Bylo by to prostě děsně drahé.
  • Ve zkratce: Film se odehrává před W3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší