Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první video z Assassin's Creed III
5.3.2012 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
to je mi líto *2*
-
Ty ses pokálel, žel ústním otvorem...
-
do mechu
-
Jako 1777, to už se podle mě osvobození otroci vyskytovali, no holt tohle byla největší chyba bílých, smůla... Tak černoši se jim gangama a nogo zonama dobře odvděčili že...
Mimochodem taková perlička, která se sem hodí, v saudské arabii a spojených emirátech běžně černochům říkají otroci - pouze černochům. -
nikdy bych necekal ze mi dalsi dil genialni serie bude takhle moc ukradenej.. a vse co se tam deje je mi uplne jedno .. zvlastni doba!!!
-
nejvíc se mi nelíbí ty hadry, pak jsem zvědavej na to vyřešení toho, že stromy bejvaj dost rozvětvený, jestli to pude nějak do ztracena, celý se to nemůže odehrávat jen v zimě (třeba bude moct házej i koule), v létě jsou totiž stromy dost košaté, pak ty jehličnaté, jsem zvědavej....běhání po stromech je rozhodně náročnější jak parkour ve městě..
-
Série je perfektní a jestli se ti něco nelíbí tak jdi do háje a neventiluj svoje výlevy prosímtě.. jdi si raději zapnout nějakou svoji oblíbenou hru.. jak tak tipuji bude to sims nebo podobná s*ačka
-
Ale tohle nejsem Forgotten Realms... Já nevím, jak si to představuješ, proč by se měli zdalovat od něčeho, co jim šlape, to mi přijde fakt totálně na hlavu.
-
Jak říkám, jestli se inspirovalo Patriotem, jakože to vypadá, že jo, tak se pro jistotu v celé hře žádný černý otrok vyskytovat nebude, nebo jo, ale čistě náhodou to bude osvobozený otrok. *3*
-
Njn to jak z Templářu udělali ty největší zločince už je klasika - to je dnes v módě, ale tak muslimofilové jako Smutný slintali blahem a plodili lživé články o krásách Osmánské říše...
PS: A určitě se tam mihne nějaký ten černoch bojující za svobodu... *12* -
Tak jak je tohle trapná a nudná série, tak tento díl asi už být ubožejší nemůže...
-
*13* Opravdu smutný pohled. Rozvážný a elegantní renesanční asasín se promění v opici/veverku, která bude hromadně vraždit vojáky jedné strany konfliktu, aby zachovala svobodu pro indiány (sic). Nu, a protože největší trh je trh americký, tak si tu jedině správnou svobodu vyložíme hezky patriotsky po americku.
Další (kromě arabského) velké trhy jsou taky Čína a Německo. Takže další díly bychom si mohli střihnout v prátelském objetí kamaráda Mao Ce Tunga, a za Německo... hmmmm... -
A Ezio byl jeho pradědeček, že má stejně trapný hadry??
-
Ja jsem za sveho mladi hral i ty nejbrutalnejsi hry sve doby (Soldier of Fortune, Aliens vs Predator...), protoze rodice to nijak nezajimalo a nemyslim si, ze bych byl nejak vyrazneji poznamenan na zbytek zivota. Ja bych se tedy urcite zajimal, co moje deti hraji, ale uprimne povazuji rating na krabickach her jen za jakousi informaci pro rodice a je jen na nich, jak s tim nalozi. AC mi nijak "zavadny" neprijde. Naopak z hlediska hratelnosti je tam tolik zjednoduseni, ze by to s prstem v nose dohral i ten zmineny cerstvy nactilety. Je tam docela jasne definovane "dobro a zlo", "komiksovy pribeh" a budete-li se svou ratolesti komunikovat, muze v nem hra probutit zajem o historii (o tu skutecnou), architekturu, umeni...
-
Lem to trefil. Tohole je s.h.*.t jak má být. Briti zlí a hrdinní američani jsou cool a ta vražedná indiánská veverka je bude zachraňovat. No to mě .... Ale co se dalo jiného čekat, že?
-
Jen by mě zajímalo na co tady bude šplhat pro synchronizaci mapy že by na špičku jedličky nebo že by na posed *3*
-
tak posledni wolf byl propadak, tak proc by delali dalsiho :)
-
hlavne skok mezi vetvema by mohl byt hodne prijemny :D i kdyz urcite bude sikovny a vsem se elegantne pri skoku vyhne
-
ok, budeme tomu tedy rikat "porusovani autorskych prav"
-
Děkuji za informaci. Tak když tam budou vlát ty Union Jacky, tak to mi nevadí:(. Ach jo to je vopruz.