Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsadím se že většina haterů si hru po vydání bude užívat jako kr*va *6*
  • Takova Mama by si mela spis hledet, co budou mit deti k veceri, a jestli deti ve skole nezlobi a dobre se uci... ;)
  • Musím toho vidět víc abych mohl soudit. Zatím z toho ale nemám ty nejlepší pocity. Můžu jen říct aby jsme si počkali na víc videí. Z tohodle se nedá moc vyčíst. S prvními gameplay ukázkami poznáme více. Je pravda, že assassin se nám nějak vytratil a objevila se tam divoká verze posledního mohykána. Každopádně u každého dílu jsem se aspoň trochu bavil a čas od času mě bavil i příběh - i když podle mě ty postranní questy s romancí, byly mnohem lepší než ty hlavní questy. Taky bych řekl, že Revelation byl už jen slabý odvar od AC II. Musíme jen doufat, že se budeme bavit i u tohodle dílu.
  • No bohužel všechno.
  • Místo do monitoru se koukal do zrcadla...
  • Přece už v Revelations nebylo uplně jasný, jaká strana je ta správná a jaká ne. Co hrozně na AC poslední dobou oceňuju, je ten pohled na svět v odstínech šedé a ne jen černobíle, jako u mnoha jiných značek. Jinak běhání po stromech vypadá super, po dohrání Revelations už se těším na říjen. :)
  • No to sice jo, ale s těma assassínama se ta kápě celou sérii nese. Podle mě by byli sami proti sobě to teď rušit. Zvyk je zvyk.
  • corfer
    A ne, a ne, a ne. Podívej se na to, co jsi napsal, vyznívá to nadmíru vtipně.:D
  • corfer
    Trefná poznámka. Já jsem napůl Řek, a taky neumím spořit peníze.:)
  • corfer
    Máš pravdu, Robine Hoode, chudým dávat, bohatým brát! Tak je to správně, škoda, že jsou to ti bohatí, kdo vyrábí hry.:)
  • Hairy_Ass
    Co je na tom hnusnýho?
  • no jelikož je to renderovaný v enginu hry a neni to CGI filmeček tak je to jasný :-) CGI trailer tipuji až na E3
  • Myslím, že už té hysterie kolem této hry a celé série bylo dost. Zase taková pecka to není. Nedělejte z toho modlu. Píšete každý den o ničem. To se nedá psát o něčem jiném?
  • Nejdriv si laskave predcti tu diskuzi pod tebou nez zacnes vytvaret dalsi flame....
  • Na tohle se má člověk těšit? Tak to ani náhodou...
  • Jsem jediný komu se zdá to video naprosto příšerné? Chápu že každý nemůže dělat dechberoucí filmečky jako Blizzard ale tohle je strašné.
  • Já nic takovýho hrát nebudu protože je to hnus. *10*
  • Tak, celé to tímto zničili...
  • Ne nevypadá to špatně, vypadá to úplně hnusně... *13*
  • Ocelot
    Btw. Stáhnutí není krádež xD Jinak souhlasím se vším co jsi tu řekl. Ale třeba po negativních ohlasech začnou produkovat opět ty starý dobrý assassinské trailery, které mám uložené v mém PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit