Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první video z Assassin's Creed III
5.3.2012 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Pokud ujíždíš na standartách, tak potom se doporučuju i líp dívat, protože na tu dobu tam bude vlát poměrně dost Union Jacků. Třeba tě to potěší. :D
-
Měl bys s tím LSD skončit, nějak ti to leze na mozek. *1*
-
a jako jeden z achievementů nebo trofejí bude za úkol postavit sněhuláka...a taky když někoho sejmu tak ho budu moct zahrabat sněhem to by bylo fajn.
-
Mně se to náhodou moc líbí, akorát je nutné zapomenout na to, že je to pokračování dílů, u kterých jsme byli zvyklí na krásnou Florencii atd. Když se na to podíváte jako na novou hru a ne na nástupce typických AC, nevypadá to zas tak špatně :)
-
ale no tak, je to přece napůl indián *1*
-
Tak a jeto hrajeme za cokobolaka toje multikulturni !! a budem se mit vseci radi propaganda izraele se loupe do mozku hracu . Skoda hru jsem mel rad ale tohle je odpad vseho odpadu.
-
No hlavně že tam všude vlát americká vlajka, bez té by to nebylo vono. Paříž, Londýn, Praha nene. Budu skákat po stromech jak opičák zabalenej do americký vlajky. Škoda skvělé hry.
-
neměl bych strach, bude, ale později..
-
A mimochodem, děkuji, OPĚT, za ty mínusy, když mě někdo nas*re veřejným přiznáním se ke krádeži! Zkuste napsat alespoň jedno slovo, abych věděl s čím konkrétně nesouhlasíte...
-
jj, taky se mi nelibi, ze jsem nikde nezahlidl hidden blade.
-
Vidíš, to mě ani nenapadlo.:) Asasínka by byla moc zajímavým řešením! O to víc mě teď štve, že dostaneme indoše se sekyrkou.
-
napisem len toto Assassins creed embers!!! To nemohli ist dalej z tohto ? tzn namiesto assassina by sme mali assassinku ? aj to akymsi sposobom mohlo byt ozivenie :) no nic budeme mat indiana, som zvedavy ako to cele dopadne snad ubisoft vie co robi
-
Tvůj příspěvek jsem začínal číst nadšeně, jelikož jsem si myslel, že někdo sdílí můj názor, ale čím víc jsem se jím prokousával, tím víc mě jímala hrůza. Jako třešnička na dortu z hoven pak působí tvá poslední věta.:)
-
Ešte niekto si všimol na konci videa, ako sú všetky tri verzie hry ukázané, tak dole je napísané : "PC FORMAT RELEASE to be confirmed " ?
-
Já ti nevím mě přišli docela levý. spíš mě štvalo když se náhodou trefili tak tě dokázali pěkně rozhodit a sebrali dost života :).
-
TAky sem pekne sklamanej,.. Koho zajimaj naky indiani?? a hlavne nikdy sem v zivote nevidel indiana kterej by vypadal jak assasin creed ze stredoveku a jaktoze porad zije v 17 stoleti??? no sem zvedavej jak to vysvetli... puvodne sem si to chtel stahnout a kdyz to bude dobry tak kdyztak koupit ale takle si to jenom stahnu
-
A proboha prosím, nechápejte mě špatně, Ubisoftu věřím, jen jsem uvedl prvky, z nichž mám skutečně hrůzu. Neberte to jako útok na Vámi milovanou hru, já jsem taky jejím velkým fanouškem, proto se děsím, že by to tentokrát nemuselo dopadnout.:(
-
Což o to, prostředí a historické období nění špatné, ale přijde mi, že je tu plno daleko atraktivnější období a míst. Ale ok, rád se mrknu i na Amíky, jen ten mix indiánskýho assassina mi pořád nejde pod kůži *4* Uvidíme, co z toho vyždímou *3*
-
Ale to přeci není argument.:) Tenhle trailer prostě smrdí odfláknutím, přičemž nezáleží na tom, kdy se objevil. První ukázka má vzbudit zájem o hru, aby se divák těšil na další. Omlouvám se, ale se mnou to nehouplo ani trochu.
-
*E3