Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terz
    Co to povídáš?
  • casove je to uplne mimo. stredoveky asasin do doby obcanske valky
  • terz
    Nech toho matení lidí...
  • To ti řekl kdo?
  • božsky zrovna ne ale hrozný to taky neni... každopádně bych ale nesoudil podle nějakýho renderovanýho traileru, to neni hra..
  • Paráda. Mám rád každý díl AC. A docela mně štve, co někteří z vás píšou za hlouposti. Když se vám nelíbí jak autoři vymysleli pokračování, tak taky udělejte nějakou hru a podělte se s námi o ni. Stejně je jedno, kde bude AC 3, protože i tak se bude úspěšně prodávat. Jo a tomahavk je super.
  • MrSanta
    Scéna jak z Patriota, ale nevypadá to zle.
  • Jazz
    Dej si facku, díky.
    Hidden blade samozřejmě mít bude, ale bude použitelnej asi ještě míň než v AC1.
    Rozhodně nečekejte akční super námrdovej nášup ala AC2 a dál...
  • Hidden blade nebude prostě...v téhle hře nebude hlavní postava Assassinem,jakože přímo.Ano připlete se k nim,ale nebude plnohodnotným assassinem jako tomu bylo v předchozích dílech.A místo skrytého nože bude ten tomahawk.
  • Pokud je to pravda tak pak klobouk dolů, to oceňuju.
  • Mohli to umístit do doby občanský války v Rusku v roce 1917, ale to by na ně bylo moc originální...

Mimochodem, proč v tom traileru není krev? (Ano, všiml jsem si, že z mrtvol na sněhu vytéká). Proč když někoho sekne do hlavy, tak nic nevystříkne a kapka se neobjaevní ani na jeho tomahawku. To je zase nějaká snaha snížit rating, nebo co? Ne, že bych se vyžíval v gore, ale tohle je prostě dementní.
  • AC potrebuje zmenu jako sul a tohle vypada docela dobre. Pokud to bude stealth kombinovane se sandboxem ala RDR, myslim, ze by to mohla byt docela pecka. Ted je otazka, zda je vic fanousku serie alespon podobneho nazoru jako ja a oceni snahu tvurcu. Doufam, ze ano.
  • Grifus
    Nevim ale AC v tomto prostredi mi nesedi...

btw Podme redakce, dneska stihnete jeste aspon jeden AC clanek!
  • Kecy bude Hidden blade a pak Dual nůž+tomahawk
  • Bude Boston a New york
  • Divotvurce
    Vypadá to, že měst tam moc nebude. To je celkem škoda. Série Assassins Creed pro mě byla jako učebnice architektury. Díky ní mi to šlo ve škole, stačilo si jen při písemce vzpomět, po jakých budovách jsem běhal a jak vypadaly a pak nebyl problém dostat za jedna.
  • jj moc se tam nehodi a beru to jako dodrzovani tradice, spis me stve ta skryta cepel ta se libila z vybaveni nejvic *7*
  • to oblečení by mohlo bejt lepší ale neni to zas tak hrozný.. jediný co to fakt kazí je ta kápě, ta měla zůstat ve středověku.. do tyhle doby se to fakt nehodí, lepší kdyby neměl na hlavě nic..
    Všichni normální ohozy na tu dobu a jedinej blbeček tam zakuklenej *1* .. úplně nenápadneej *1*
  • Nebude náhodou skrytá čepel a druhou zbraní tomahawk?
  • Proč by neměl mít šanci ? :-D Diť ty bouchačky nebyli nějak ultra přesné :) ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit