Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první video z Assassin's Creed III
5.3.2012 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
"aby se vše včetně bojů odehrávalo v pohybu"
Už jsem se bál, že budeme hrát za nějákého mrzáčka, co se nebude moct ani pohnout. Ale chápu, googletranslate dokáže být někdy sviňka. -
Ta uniforma hodně připomíná francouzskou, což by ale červenokabátníkům nápadný připadat mohlo. *3*
PS: V zimě v tom bílém určitě, ale jinak....? -
Trailer pěknej (i když díky hudbě mám radši ten na relevation) a doba taky vypadá zajímavě. Má to potenciál to jo, ale nevěřím, že by otočili o 180° a udělali z toho trochu výzvu. A jelikož asi netočí, vůbec mě to neláká.
-
Souhlas
-
nebo inidánsky pero *1*
jinak ten oblek kdyz se na nej kouknes je celkem normalni nevšednim ho činí jen kapě a zbrane, ale tak to bylo ve všech dilech takže co? -
No jo Amíci budou zase ti správní. Škoda doufal jsem v trošku originality než to že budeme pomáhat americké revoluci -_- ale běhání po stromech vypadá dobře.
-
Je z toho až moc cítit vlastenecký patos. Čím to, že jsem tohle u seriálu John Adams tak nepociťoval? Asi proto, že z Amíků nedělal zas takové borce, jako to bylo ve filmu Patriot, u čehož se AC3 evidentně inspiroval. No, zjistíme snadno, jak to bude. Stačí, jestli bude mít Ubisoft koule na to ukázat, jak se v té době měli krásně černoši. Pokud ano, tak všechna čest. *3*
-
Říkejte si kdo chcete co chcete ... ale podle mě to bude safra pecka. Všichni chtěli něco nového tak to tady máte a podle mne to bude o docela dost odlišné od původních dílů. Moc se na to těším. Lidé budou pořád nespokojení :). Ten ohoz není možná košér, ale to mi neskazí celou hru :). PS: ta kápě mi přijde 100x lépší jak kdyby měl mát na hlavě tu trojuhelnikovou čepičku, nebo čepec z mívala jak v knižní verzy mohykána.
-
tak me taky, libil se mi kazdej dil, i kdyz od dvojky uz UBI nemam rad a multak nehraju
-
jako myslim z mp by byl stejně asi nehratelnej, ale uvidim jak se to vyvine
ale tahle serie mě dokaže přilepit ke compu nadlouho takže prachy si zaslouží -
takovyhle skakani po stromech uz se mi zda prehnany, ale tak, stahnu si to :D
-
tak když se podivas lip tak je to takej vojenskej kabát až na tu kapi a luk na zadech by byl celkem k nerozeznáni a kapě a zbraně na zadech ho činili nápadnym neustale
PS myslim, že v lese v zime nenápadný bude *3* -
Jen mi vadí, že musim hrát za vlastenecký amíky *9* jinak to vypadá božsky *14*
-
Humus k zblití... *10* *13* *9*
-
No trailer na Revelations, mě teda uchvátil mnohem víc, ale celkově to není špatný. Jen mě teda vadí, že v tý zimě lidem nejde pára od huby *7*
-
Hopsání po větvích mi nepřijde až tak zábavný, jako skákání po střechách domů. Mno, uvidíme. Jinak to vypadá fajn.
-
Obavam se, ze hlavni postava tentokrat nebude moc nenapadna *1*
-
no nevypadá to božsky? srovnejte si tohle a první trailer z Revelations a musíte uznat že si tvůrci oprvadu na třetím dílu dávají záleží, ale což stejně se najde někdo kdo bude remcat furt... *2*
-
Se vzhledem hlavního hrdiny mám problém už od začátku série.
Podle mě jí má proto aby vypadal prostě "cool" a byl zapamatovatelnej. To druhý si myslim, že se celkem podařilo. -
No ve srovnání s jinými AC videi je tohle docela nic moc...Ale o hře nepochybuji, že bude skvělá.