Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exmaxx
    Souhlas. Ačkoliv vítám jakoukoliv změnu, z toho videa mám divný pocit, protože mi to celé nějak nejde dohromady. Jsem zvědavý, jestli mě autoři do vydání stihnou přesvědčit, že udělali správný krok *4* Držím jim palce *3*
  • no jo ale u nich to bylo právě až na 3
  • Japonsko by bylo fajn...katany, hvězdice, brnění...njn, ale toto prostředí je taky fajn...uvidíme až budeme hrát finální verzi hry
  • corfer
    Mě spíš udivuje, že se nepamatuješ na reveal trailer k Revelations a k Brotherhood. Mír s tebou bratře.
  • jasně, že může...nechal jsem se unést...mně se ten koncept s tímto prostředím, kde je hra zasazena libí...
  • corfer
    Spíš jsem se snažil podotknout, že renesance byla k extravagantní módě trochu přívětivější. Ten kostým v novém díle vypadá fakt ,,echt"! Aneb trochu uniformy, špetku indiána a na záda nápis ,,Umim běhat po stromech zn.: jako jediný na světě!
  • Aneb jak z Assasin's creed udělat Partizan's Creed.Vůbec se mi nelíbí že budu někde skákat po lese a hrát si na zálesáka.Mohawki určitě nejsou assasinovské zbraně.Tolik krásných možností bylo.Čína,Japonsko,Londýn,Egypt atd. a oni vyberou tu pro Amíky chjo *13*
  • exmaxx
    *1* Musíš si tam nanosit kupku sněhu.
  • mě spíš fascinuje že lidi nechápou rozdíl mezi reveal trailerem a pořádným trailerem kterej bude asi až na E3
  • Hairy_Ass
    To nebyly, ale co teprve doutnákové muškety v AC2 (a "datadiscích"), které se trefovali celkem dobře (a přitom měli mnohem horší parametry)? *3*
  • Hairy_Ass
    Kašpar v kápi působil nenápadně jako Lenin na srazu kapitalistů ve všech dosavadních dílech AC. Aneb vážně by si nikdo nevšimnul chlápka v divných hadrech ověšenýho arsenálem zbraní, který stojí mezi prostitutkami? *1*
  • michaliuz18
    no sory sekol som sa:)
  • Už se těším jak si v AC3 vylezu na nevyšší strom a pak skočím do kupky sena .....vlastně ne ... rozbiju si hubu, protože nevím co by v lese dělalo seno.
  • Tak to by pak špatné nebylo
  • exmaxx
    Svuj nazor prece muze rict kazdy a nemusi kvuli tomu programovat vlastni hru...
  • "Kdyby aspoň Templáři stáli na obou stranách a nějak kuli pikle " -> právě že to tak bude podle GI článku
  • Francouzská revoluce - *16* Tam byli všichni tak zvrácení a popravovali se mezi sebou - že jeden klaďas mezi nimi by mi nevadil *1*. Praha za období vlády Rudolfa II.
  • corfer
    Je očividné, že tým, jenž dal vzniknout tomuhle nepovedenému traileru, nepřišel nikdy do styku s předchozí propagandou série AC. Jak jinak si lze vysvětlit, že trailer absolutně postrádá kouzlo, cit a tu notoricky známou romantiku s nevyřčeným, kdesi ve vzduchu vlajícím sloganem: ,,Being an assassin is my burden." Prozraďte mi prosím, kam se poděl pravý asasín? Proč ho ti darebáci museli zaměnit za bakelitového indiána. Vždyť to zcela jasně nefunguje! Mezi britskými vojáky působí kašpar v kápi stejně nenápadně jako Lenin na srazu kapitalistů. Kvituji, že se konečně zbavili vystřelovacích čepelí, ale nahradit je tomahawkem? Lacinost nad lacinost.
  • michaliuz18
    napisem to aj sem ! , kam by ste ludia chceli novy assasin creed? v minulosti bol, v buducnosti to je blbost tam budu zbrane a pistole , do druhej svetovej neprichadza do uvahy, a ked ubisoft vymysli obciansku vojnu za nezavislost tak tiez je zle ... zamyslite sa , mozme byt radi ze AC sa nejak vyvyja, seci placete za eziom stale , skor je chore ze kazdy rok vydje novy AC ale na to som si zvykol, na ceste je dalsia hra ktora viac ako 9 mat nebude
  • Ty jo - já nevím no... Americká revoluce je ve skrze pozitivní (i když většinou hraji za Červeno-kabátníky). Ale tak nějak nevím jestli to s tou vyhraněností, která je s toho cítit, nepřehánějí...
    Kdyby aspoň Templáři stáli na obou stranách a nějak kuli pikle - to ale ne. Příběh musí mít jasné strany zla a dobra... Škoda Francouzskou - Britská válku bych si dal radši :-) (ala Poslední Mohykan )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší