Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    Je očividné, že tým, jenž dal vzniknout tomuhle nepovedenému traileru, nepřišel nikdy do styku s předchozí propagandou série AC. Jak jinak si lze vysvětlit, že trailer absolutně postrádá kouzlo, cit a tu notoricky známou romantiku s nevyřčeným, kdesi ve vzduchu vlajícím sloganem: ,,Being an assassin is my burden." Prozraďte mi prosím, kam se poděl pravý asasín? Proč ho ti darebáci museli zaměnit za bakelitového indiána. Vždyť to zcela jasně nefunguje! Mezi britskými vojáky působí kašpar v kápi stejně nenápadně jako Lenin na srazu kapitalistů. Kvituji, že se konečně zbavili vystřelovacích čepelí, ale nahradit je tomahawkem? Lacinost nad lacinost.
    • TAky sem pekne sklamanej,.. Koho zajimaj naky indiani?? a hlavne nikdy sem v zivote nevidel indiana kterej by vypadal jak assasin creed ze stredoveku a jaktoze porad zije v 17 stoleti??? no sem zvedavej jak to vysvetli... puvodne sem si to chtel stahnout a kdyz to bude dobry tak kdyztak koupit ale takle si to jenom stahnu
      • corfer
        Tvůj příspěvek jsem začínal číst nadšeně, jelikož jsem si myslel, že někdo sdílí můj názor, ale čím víc jsem se jím prokousával, tím víc mě jímala hrůza. Jako třešnička na dortu z hoven pak působí tvá poslední věta.:)
        • corfer
          A mimochodem, děkuji, OPĚT, za ty mínusy, když mě někdo nas*re veřejným přiznáním se ke krádeži! Zkuste napsat alespoň jedno slovo, abych věděl s čím konkrétně nesouhlasíte...
          • Ocelot
            Btw. Stáhnutí není krádež xD Jinak souhlasím se vším co jsi tu řekl. Ale třeba po negativních ohlasech začnou produkovat opět ty starý dobrý assassinské trailery, které mám uložené v mém PC.
            • ok, budeme tomu tedy rikat "porusovani autorskych prav"
            • corfer
              Máš pravdu, Robine Hoode, chudým dávat, bohatým brát! Tak je to správně, škoda, že jsou to ti bohatí, kdo vyrábí hry.:)
    • corfer
      A proboha prosím, nechápejte mě špatně, Ubisoftu věřím, jen jsem uvedl prvky, z nichž mám skutečně hrůzu. Neberte to jako útok na Vámi milovanou hru, já jsem taky jejím velkým fanouškem, proto se děsím, že by to tentokrát nemuselo dopadnout.:(
    • mě spíš fascinuje že lidi nechápou rozdíl mezi reveal trailerem a pořádným trailerem kterej bude asi až na E3
      • corfer
        Mě spíš udivuje, že se nepamatuješ na reveal trailer k Revelations a k Brotherhood. Mír s tebou bratře.
        • *E3
        • no jo ale u nich to bylo právě až na 3
          • corfer
            Ale to přeci není argument.:) Tenhle trailer prostě smrdí odfláknutím, přičemž nezáleží na tom, kdy se objevil. První ukázka má vzbudit zájem o hru, aby se divák těšil na další. Omlouvám se, ale se mnou to nehouplo ani trochu.
            • Na tohle se má člověk těšit? Tak to ani náhodou...
    • Hairy_Ass
      Kašpar v kápi působil nenápadně jako Lenin na srazu kapitalistů ve všech dosavadních dílech AC. Aneb vážně by si nikdo nevšimnul chlápka v divných hadrech ověšenýho arsenálem zbraní, který stojí mezi prostitutkami? *1*
      • corfer
        Spíš jsem se snažil podotknout, že renesance byla k extravagantní módě trochu přívětivější. Ten kostým v novém díle vypadá fakt ,,echt"! Aneb trochu uniformy, špetku indiána a na záda nápis ,,Umim běhat po stromech zn.: jako jediný na světě!
  • michaliuz18
    napisem to aj sem ! , kam by ste ludia chceli novy assasin creed? v minulosti bol, v buducnosti to je blbost tam budu zbrane a pistole , do druhej svetovej neprichadza do uvahy, a ked ubisoft vymysli obciansku vojnu za nezavislost tak tiez je zle ... zamyslite sa , mozme byt radi ze AC sa nejak vyvyja, seci placete za eziom stale , skor je chore ze kazdy rok vydje novy AC ale na to som si zvykol, na ceste je dalsia hra ktora viac ako 9 mat nebude
    • Jooo, 2 sv. v. .. Neznám nic romantičtějšího a napínavějšího než Assassina s Hidden bladem sprintujícího proti těžkému kulometu *5*
    • Francouzská revoluce - *16* Tam byli všichni tak zvrácení a popravovali se mezi sebou - že jeden klaďas mezi nimi by mi nevadil *1*. Praha za období vlády Rudolfa II.
      • michaliuz18
        no sory sekol som sa:)
  • Ty jo - já nevím no... Americká revoluce je ve skrze pozitivní (i když většinou hraji za Červeno-kabátníky). Ale tak nějak nevím jestli to s tou vyhraněností, která je s toho cítit, nepřehánějí...
    Kdyby aspoň Templáři stáli na obou stranách a nějak kuli pikle - to ale ne. Příběh musí mít jasné strany zla a dobra... Škoda Francouzskou - Britská válku bych si dal radši :-) (ala Poslední Mohykan )
    • "Kdyby aspoň Templáři stáli na obou stranách a nějak kuli pikle " -> právě že to tak bude podle GI článku
      • Tak to by pak špatné nebylo
  • casove je to uplne mimo. stredoveky asasin do doby obcanske valky
    • terz
      Co to povídáš?
  • Paráda. Mám rád každý díl AC. A docela mně štve, co někteří z vás píšou za hlouposti. Když se vám nelíbí jak autoři vymysleli pokračování, tak taky udělejte nějakou hru a podělte se s námi o ni. Stejně je jedno, kde bude AC 3, protože i tak se bude úspěšně prodávat. Jo a tomahavk je super.
    • exmaxx
      Svuj nazor prece muze rict kazdy a nemusi kvuli tomu programovat vlastni hru...
      • jasně, že může...nechal jsem se unést...mně se ten koncept s tímto prostředím, kde je hra zasazena libí...
        • exmaxx
          Což o to, prostředí a historické období nění špatné, ale přijde mi, že je tu plno daleko atraktivnější období a míst. Ale ok, rád se mrknu i na Amíky, jen ten mix indiánskýho assassina mi pořád nejde pod kůži *4* Uvidíme, co z toho vyždímou *3*
  • MrSanta
    Scéna jak z Patriota, ale nevypadá to zle.
  • Mohli to umístit do doby občanský války v Rusku v roce 1917, ale to by na ně bylo moc originální...

Mimochodem, proč v tom traileru není krev? (Ano, všiml jsem si, že z mrtvol na sněhu vytéká). Proč když někoho sekne do hlavy, tak nic nevystříkne a kapka se neobjaevní ani na jeho tomahawku. To je zase nějaká snaha snížit rating, nebo co? Ne, že bych se vyžíval v gore, ale tohle je prostě dementní.
  • AC potrebuje zmenu jako sul a tohle vypada docela dobre. Pokud to bude stealth kombinovane se sandboxem ala RDR, myslim, ze by to mohla byt docela pecka. Ted je otazka, zda je vic fanousku serie alespon podobneho nazoru jako ja a oceni snahu tvurcu. Doufam, ze ano.
    • Generalmagor
      Asi tak. Jsem stejného názoru *5*
  • Grifus
    Nevim ale AC v tomto prostredi mi nesedi...

btw Podme redakce, dneska stihnete jeste aspon jeden AC clanek!
  • Divotvurce
    Vypadá to, že měst tam moc nebude. To je celkem škoda. Série Assassins Creed pro mě byla jako učebnice architektury. Díky ní mi to šlo ve škole, stačilo si jen při písemce vzpomět, po jakých budovách jsem běhal a jak vypadaly a pak nebyl problém dostat za jedna.
    • Bude Boston a New york

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit