Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první video z Assassin's Creed III
5.3.2012 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Jak už psal Khanemis, bylo by super si upravovat vzhled, nebo si třeba během hraní jen stáhnout kápi, kdo ví co můžeme čekat. Jinak mě trailer moc nezaujal, čekal jsem lepší. Ovšem nebudu se obracet ke starým dílům jako k tomu, co bylo dobré v porovnání s tímto, jestě ACIII nevyšlo a nic nevíme, až to bude na stole, budu kritizovat.
-
Těším se na tohle fakt hodně...A nesouhlasím, že od dvojky nemá co Ubisoft nabídnout dle mě takový Brotherhood byl lepší než dvojka...Byla v něm spousta novinek a fakt perfektní díl...Revelution jsem jako jediný díl nedohrál možná protože, že ho dohral brácha a řekl mi pointu :D možná spíš proto jelikož začátek mě nechytl vůbec se mi zdála horší kamera..Ale na tenhle dík se moc těším :) *5*
-
-
Dvojka byla úžasná a Brotherhood mírně přeplácaný
-
Brotherhood lepší než AC2? Tak to ani náhodou...
-
-
podle neho jo a jinak nez subjektivne to brat nejde :)
-
-
-
kde je skryta cepel? :O
-
-
Bohužel skrytá čepel už v AC3 nebude.Tu nahradí tomahawk (pokud se pozorně podíváte je ve tvaru znaku Assassinů :-) )
-
-
Kecy bude Hidden blade a pak Dual nůž+tomahawk
-
-
Hidden blade nebude prostě...v téhle hře nebude hlavní postava Assassinem,jakože přímo.Ano připlete se k nim,ale nebude plnohodnotným assassinem jako tomu bylo v předchozích dílech.A místo skrytého nože bude ten tomahawk.
-
-
Nech toho matení lidí...
-
To ti řekl kdo?
-
Dej si facku, díky.
Hidden blade samozřejmě mít bude, ale bude použitelnej asi ještě míň než v AC1.
Rozhodně nečekejte akční super námrdovej nášup ala AC2 a dál...
-
-
-
Nebude náhodou skrytá čepel a druhou zbraní tomahawk?
-
-
-
jo trailer na Revelations byl super oproti tomuto.. ale hra už byla nezajimavá, tedy pro mě, a to jsem AC 1,2,BH dohrál na jeden zátah a žral to nehorázným způsobem, trojka se mi zatim jeví jako moc fajn změna a jelikož je to už 3 roky ve vývoji, řekl bych, že nás možná čeká milé překvapení, stejně jako když vyšla dvojka.. doufejme..
-
-
stejně je to jenom ochutnávka na pořádnej trailer na E3 , kde bly všechny ty velký trailery - tohle je jenom odhalovací
-
-
Vida, tentokrát se jim ten orel bude vysloveně hodit do krámu coby americký znak. Volný pohyb po lese je originální nápad a vypadá to i celkem dobře, i když bych se vsadil, že ho ve skutečnosti v konečné hře nebude tolik, jako se nám teď autoři snaží ukázat. Určitě bude i dost obsahu v samotných městech.
Co se týče vzhledu hrdiny, tak kápě mi ani nijak nevadí. Spíše je škoda, že celkový vzhled hlavního hrdiny je oproti jeho předchůdcům dost nevýrazný (ačkoliv samozřejmě praktický). Je ale dost možné, že ve hře nakonec bude možnost doupravit si vzhled jeho oděvu podle vlastní vůle, a to nejen v rámci barev, a tohle tak je možná jen obyčejný defaultní výzor, ze kterého si může každý tvořit dle libosti. -
Trailer sa mi páči, ale kvalita ide akosi dolu. Nelpím akože na tom to nie, kvalitu hry to aj tak nezmení. Ale ak si pozriem video brotherhood a tam veľmi presvedčivo spravené oblečenia, tá látka príde ako skutočná a celkom dobré tváre, tak tu mi to príde také plastelínové. Mohli si dať viac záležať. Ale holt na hru sa teším.
-
Stejně jsem zvědav, jak moc velký vliv bude mít střelba na dálku. Při prozrazení jeho pozice by neměl mít na dálku šanci.
-
-
Proč by neměl mít šanci ? :-D Diť ty bouchačky nebyli nějak ultra přesné :) ...
-
-
To nebyly, ale co teprve doutnákové muškety v AC2 (a "datadiscích"), které se trefovali celkem dobře (a přitom měli mnohem horší parametry)? *3*
-
-
Já ti nevím mě přišli docela levý. spíš mě štvalo když se náhodou trefili tak tě dokázali pěkně rozhodit a sebrali dost života :).
-
-
-
-
"aby se vše včetně bojů odehrávalo v pohybu"
Už jsem se bál, že budeme hrát za nějákého mrzáčka, co se nebude moct ani pohnout. Ale chápu, googletranslate dokáže být někdy sviňka. -
Trailer pěknej (i když díky hudbě mám radši ten na relevation) a doba taky vypadá zajímavě. Má to potenciál to jo, ale nevěřím, že by otočili o 180° a udělali z toho trochu výzvu. A jelikož asi netočí, vůbec mě to neláká.
-
No jo Amíci budou zase ti správní. Škoda doufal jsem v trošku originality než to že budeme pomáhat americké revoluci -_- ale běhání po stromech vypadá dobře.
-
-
právě že nebude správná strana ani jedna - to už je potvrzený
-
-
Hmm, zatím to tak nevypadá. Oni toho vždycky hodně nakecají. Pochybuji, že z nějakého tzv. otce zakladatele ve hře udělají záporáka.
-
-
to asi neudělaj ale furt je hlavní hrdina napůl brit a napůl mohawk , takže si spíš myslím že budou obě starny prosáklý jak assasínama tak templářema. A podle článku v GI to tak fakt bude
-
-
Pokud je to pravda tak pak klobouk dolů, to oceňuju.
-
-
-
-