Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xH4wK
    Okamzite si zmen avatar, nezasluzis si byt sucastou PC master race.
  • konecne nejaky battlefield, který bych si i zahral
  • A co jiného to bude? Ne... opravdu to nebude kultovní, skvělá a úžasná věc, jakou si všichni představují. CoD s reskinem, jako většina her.
  • a navic na tom dela DICE, takze "Star Wars skin pro BF4 za 69.99 euro?"
  • wenceslaus
    Už jsi to hrál?
  • Špatně jsi to pochopil, single-player tam bude, ale ne ve formě kampaně, spíš něčemu podobnému Spec Ops misím z Call of Duty (včetně kooperace). Upřímně řečeno to není nic nového pod sluncem, protože kampaň v Battlefrontu 2 byl pouze slepenec pár misí, které na sebe nijak nenavazovaly, nemluvě o tom, že stejně u každé hry od DICE všichni neustále držkují, že kampaně jim nejdou a že jde pouze o přílepek k MP složce. Když ale absenci kampaně bez skrupulí odhalí hned na začátek, tak se zase držkuje, proč nebude kampaň.
  • spook.y
    Vesmírné bitvy nebudou? Tak už nemám zájem....ajo vlastně EA takže "Space battles DLC" *4*
  • Hele, CoD s lejzrem
  • Další fenomén jako GTA, co tu bude pravidelně zaplavovat články.
  • Ilusiveman
    https://www.youtube.com/watch?v=kUCB9EOl-4M
  • Ilusiveman
    No co mám říkat. Sie je to od EA, ale prostě se na tu hru těším, jak malej. Vypadá skvěle (samozřejmě to jsou záběry z počítače to ano..) hlavně potencionálem.
  • možná jsem negramota ale ne takovy hovádko boží jako ty a furt to nemění nnic na tom že to bude EA sr.čka stejně jako užasny HL nebo BF 4 jen ze SW pozlátkem. hlavně se teším jak tady zas všichni buou pí.ovat a pak to stejně koupí *1*
  • zajimalo by me, proc byl smazan muj komentar

"opravdu pekny trailer, tesim se na gameplay zabery *4* "

a nezapomente smazat i tenhle a nevyjadrit se, horsi nez JD
  • Blue.Shark
    Nikdo netvrdí, že to je gameplay *3*
  • Kde ze je ten gameplay??? Tento trailer je ingame ANIMACE nikoliv GAMEPLAY

Je hezke ze ingame animace sou vymakane ale to nerika vubec nic o hre....
  • Blue.Shark
    U Star Wars mám s JarJarem podobný problém, každopádně jsem schopný ho přehlížet a počkat si na ohromné bitvy, jež jsou pro mě hlavní devizou filmů. Ale nemohu nezareagovat na tvrzení o Gimlim: věz, že Gimli není do Pána Prstenů "nacpaný"; je to původní postava z knihy, ve filmu velmi dobře ztvárněná, a jednoznačně není napsána tak, aby plnila roli pitomého šaška, kterým je třeba Star Warsovský JarJar.
  • https://www.youtube.com/watch?v=QiZNSzWIaLo
  • *ty konzole nekupovat. PS2 byla nejlepší herní konzole a poslední konzole co nestála úplně za prd byla PS3jka, současnou "nextgen" generaci kde většina her jsou remaky může podporovat jen zaslepený fanboy, jedna dobrá hra to nezachrání (ostatní nepočítám, páč to jsou všechno remaky z PS3). Neomodované GTAčka vypadali na PS2 líp než na PC hlavně San Andreas, ale od té doby Sony lže a klame, ale někteří, nebudeme jmenovat potrefená husa se vždycky ozve, je budou bránit do roztrhání těla i když v době kdy jsem ještě pařil na konzolích tyhle ještě tahali kačera
  • Ale on existuje, ty hry nekupovat
  • dokud neexistuje mechanismus, který by je potrestal za to že nepokrytě lžou, proč by to nedělali žejo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit