Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    deleted
  • Dnešní díl byl dobrý, ale jak tak moderátorka říkala o Zaklínači 2, že je dělaný na konzole...>.< to bych po ní hodil ovladač *12*
    • ja myslel zes semeno po ni hodil
    • myslím dnešní díl v TV *5*
      • Ataker
        však zaklínač 2 nebude na konzole ne?
        • Dlaha
          myslím, že první vyjde na PC a až potom podle prodejů se vydá popřípadě konzolová verze. Což mi nepřijde jako nejlepší tah, měli to udělat obráceně, na konzole se toho prodá pravděpodobně víc...
          • trolo
            dufam ze na konzole nikdy nebude
            • Dlaha
              Na PC to máš potvrzený, tak nechápu, co tě vede k té zášti a nepřejícnosti. To ti jde o povrchní důvod, aby jsi se někomu mohl vysmívat, nebo co?
              Já sám bych si to rád zahrál na svým xboxu, ale nikdy nebudu takovej sobec, abych to potřeboval nutně JEN na xbox, aby měli ostatní smůli.
          • Ataker
            Souhlas :)
  • Pěknej díl dneska, hrozně rád bych to Tučkovi nandal v konzolovým Portalu 2 *1*
  • Paulcz
    mno.. nedá se to poslouchat, nevím proč přidávají mluvenému slovu takovej divnej post proces
  • S recenzí DA2 naprosto souhlasím, i přesto, že tam nebylo zmíněno spoustu dalších problémů hry.
  • ona je fakt pěkná!!
    • Core
      No ty voe, nemám slov! *12*
    • Má supí nos, takoví lidé jdou po egu a penězích. *6*
      • asi jako nojby.bloger.cz :D
    • A ke všemu konzolistka, ideální exemplář :D
  • Pardon, špatný klik, to patřílo dolů.
  • "Intimní pojetí příběhu" je autorská výmluva, že se jim to zkrátka nepovedlo. Už jsem to dohrál a vcelku mě to bavilo, ale zklamanej jsem extrémně, čekal jsem pokračování jedničky. Odkaz na Zaklínače jsem pochopil (alespoň já) tak, že prostě jsou teď dvě nejočekávanější RPG, jedno je DA, druhé Zaklínač, no a to první nevyšlo, tak snad vyjde to druhé.
    Celkově s recenzí naprosto souhlasím, ta hra je dobrá, ale měla být mnohem lepší. Ještě tam měli zmínit, jak se opakují pořád dokola ty samé lokace a jak nepřátelé skákají z hradeb a spawnují se za zády. Ostatně podívej se na videorecenzi tady na Tiscali, říká v podstatě to samé.
  • henta sexica ma asi nikdy neomrzi, aj keby bola ticho celu relaciu *1*
  • Líbí se mi docela re-play, ale recenze na DA je hodně špatná :( Působí to tak, že bych si DA2 nikdy nekoupil, ale já ji koupil a hrozně mě bavila, navíc ta recenze obsahuje vážně nesmyslné kritizování, např. to, že abych si užil taktizování, musím hrát na jednu z nejtěžších obtížností, ale vždyť stejně to bylo i v DA:O a navíc je to logické..v DA:O jsem stejně jako v II pauzoval na normal jen tehdy, když jsem musel rozdat potiony *7* Kritiku příběhu taky moc nechápu, ale to bude subjektivní, příběh i role hrdiny tam se mi zdála naopak lepčí než v O, ačkoliv už jste tam nebyl předem určený hrdina - Grey warden, ale spíš zezačátku takový nikdo kdo se snaží přežít a až potom se to vyvrbí při jedné události, nechci spoilerovat, potom jste šampion Kirkwalu, hra vám neříká, že jste šampion i předtím. A dát tam jako konkurenci k DA II Zaklínače to už je uplně někde jinde...DA i Zaklínač jsou sice RPG, ale obě uplně jiné, Zaklínač je mnohem více akčnější, což zase vyčítají DA..ostuda :( Kde je objektivita
    • Libi se mi , kdyz je nekdo uplne tupej, a jeste kritizuje :D :D :D Jdi hrat uzasne DA2 a nemel prosim Te... Internet je uz tak plnej nesmyslu, proc pridavat jeste dalsi?! .) Kdyz chces objektivitu, zacni u sebe a priznej, ze neco na DA2 smrdi :) Zatim to tu jen vsude kde se da hajis... Coz dobra hra nepotrebuje... Bud jsi zaplacenej od Biowaru... nebo jsi toho koupil nakladak a ted to nikdo nekupuje :D Pak je tu jeste jedna moznost .. Jsi jen vul a nevis nic o hrach *11* Ale to bych si nedovolil tvrdit :D Hezkej den *5*
      • Klídek kámo, klídek, nebuď hned tak naježený, bohužel mě nikdo neplatí, ale nezlobil bych se, hra mě bavila, tak si za ni stojím :) Na DA2 mně vadí např. opakující se interiéry, trochu mi vadí nemožnost změny zbroje u spolubojovníků, vyskakování nepřátel mi tolik nevadí, alespoň tomu musím při boji přizpůsobovat taktiku, ale zase je divný, že skáčou odnikud, nechci se s tebou dohadovat ni hádat, tak se nečerti hnedka :) DA2 je dobrá hra a bavila mě, to znamená, že nevím nic o hrách? Hmpf *7* Střevo :) Jinak přeji tak příjemný zbytek dne ;)
      • MrSanta
        Jerry hru hrál, bavila ho a napsal svůj názor. Slušným a normálním komentem. Pořád lepší, než komenty od haterů (to myslím všeobecně, ne na tebe), kteří hru ani nehráli a píšou jaká to je s*ačka apod. Nevím proč by měl bejt placenej od BioWare atd. Hra ho prostě baví. Mě taky DA2 baví. A pauzuju i na normal, protože mě to baví si pauznout, rozdat rozkazy a snažit se bojem projít co nejelegantněji.
    • Logické? Nedohrál jsem to, jsem na konci druhého aktu a dál to hrát asi nebudu, ale nejenom že jsem celý první akt (než jsem přepnul obtížnost) nepauzoval, já jsem ani nedělal nic jinýho než že jsem mlátil warriorem nepřátele a za mnou nějaké další stádo je dorazilo. Na co tam mám družinu a vybírám jí skilly, když pak stačí všechno mlátit jako v mlátičce a ti ostatní to pozabíjejí? To se mi v jedničce rozhodně nestalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit